Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 november 2009

Firmafest

Igår var det sittning till alla som jobbat på ÖG:s. Vi var på förfest hos Ellen, sen drog vi vidare till ÖG:s för att äta en trerätters middag. Maten var riktig god. När alla hade ätit klart drog vi på mellanfest i ÖG:s penthouse. Det var riktigt trångt i alla lägenheter, men det var kul ändå. Vi hade olika teman i alla grupper, i min grupp, hade vi Praktikant som tema. I de andra grupperna fanns väktare, lokalvårdare, toga, sjömän, jultomtar m.m. Vi drog ner till Sunset efter ett tag. Jag och Frida gick ut en runda med några killar vi träffat på ÖG:s. Jag hittade en brandsläckare. Vi stod och lekte med den vid AF-borgen. En av killarna tog den ifrån mig och började jaga oss med den, han spruttade skum på oss, så jag sprang som en idiot runt hela AF-borgen. Jag fick ont i magen för att jag skrattade så mycket.









25 november 2009

24 november 2009


Jag var hos optikern idag och gjorde en synundersökning. Det gick inte bra, jag hade -7.
Optiker: Oj, jävlar. Du är jävligt närsynt. Du måste ha, som det kallas på skånska, colabottnar.
Mina glasögon skulle bli 11 mm tjocka! Fast de kommer inte bli 11 mm, jag har beställt en slippning på dem.

Det är inte lätt att alltid vara snäll


Idag efter jag hade varit hos min bror gick jag förbi ett dagis. Några barn byggde en koja med bandyklubbor. Klubborna stack ut på trottoaren, ca 10 cm. Men jag var tvungen att trycka in mig i stakettet och paja deras koja. Det fanns inga vuxna på skolgården så jag började asgarva för mig själv. Hoppas barnen började gråta.

23 november 2009

åh vad jag stör mig på folk som ...

En sak som jag hatar och stör mig på är när folk inte kan utala mitt efternamn. De säger Back eller Baff. Hur svårt kan det vara att utala Bach? Man behöver inte vara raketforskare för att förstå hur ch utalas i ett ord!

Hur man gör fleece(flis)tröjor

22 november 2009

Amanda style


Imorgon kommer min efterlängtade bh/bikini överdel. Jag har väntat jättelänge på den. Jag vet att alla ni är avundsjuka och vill ha en likadan. Men jag kommer inte berätta vart jag köpt den.

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=20b1a144-6916-4010-988e-6784d437de64&from=SVSE_DiagonalView&tab=m1234950882138

Eftersom det är inne med att ha en minigris så har jag också skaffat en, inte ska jag vara sämre än alla andra.

Just Dance Bitch


Idag fick jag för mig att dansa i köket. Vilket slutade med att jag halkade och flög in i bordet. Eftersom jag dansade i underkläder lyckades jag få en del rivmärken på konstiga ställen. Varför ska detta alltid drabba mig? Jag borde bo i en plastbubbla.

Jag håller på att bli galen


Jag har fortfarande inte fått tillbaka min mobil, jag håller på att bli galen. Jag känner mig så naken utan telefonen. Det är riktigt jobbigt utan telefon. Jag kan inte få tag i någon typ...

20 november 2009

Amanda blir nörd


Jag har bokat tid till synundersökning nästa vecka. Jag ska skaffa glasögon. Har haft linser i fem år snart, måste låta ögonen vila lite. Eftersom jag nästan är halvblind kommer nog mina glasögon bli riktigt tjocka. Jag kommer se ut som värsta tönten, men det är sånt man får leva med.

18 november 2009

Happy face

Eftersom jag var på dåligt humör, så jävlades jag med en unge. Ungen frågade hela tiden sin mamma vart de skulle hoppa av. De skulle hoppa av samma hållplats som mig, så när bussen hade kört från busshållsplatsen innan min, så tryckte jag fort som fan på stopp knappen och skrattade. Ungen började gråta och jag blev glad igen.

Moving on

Idag bestämde jag mig för att skriva upp mig på en lägenhet i Lund. Orkar inte bo hemma och bråka med mamma hela tiden. Jag mår inte bra av att bo hemma, det har hållt på så i snart ett år. Jag hoppas jag får lägenhet så snabbt som möjligt. Jag har inre särskillt många krav. Men lägenheten ska ligga i Centrum, ha en stor garderob, ligga på första våningen eller ska det finnas en hiss i huset. Inga barnfamiljer får bo i närheten, mina grannar ska inte klaga om jag skulle vilja ha fest varje dag, ska ha nära till en affär där de har coca cola, de är mitt enda krav.

Jag. vill. ha. tillbaka. min. mobil. nu!

17 november 2009

Idag skulle jag sjunga för Tindra. Hon börjare skrika och försökte komma loss från mitt grepp. Jag vet inte om hon skrek för att jag glömt borsta tänderna, eller om det var min hemska sångröst?

16 november 2009

HAHAHA

Where are you?

Någon som vet vart jag kan hitta denna klänningen? Jag har velat ha den jättelänge. Det är en klänning som man kan ha både till vardag och fest.
Idag fick jag för mig att jag skulle åka ner längst trappräcket, gissa vad som händer då? Jo jag faller av. Inte oväntat, jag är riktigt klumpig av mig...

15 november 2009

Jag är så sjukt arg! Jag hatar fitt polisen. De har beslagtagit min mobil. Jag vet inte när jag får tillbaka den heller. De är så dåliga på att ge information. Jag, Anna och Lina skulle till Pascha i Helsingborg. Men vi kom aldrig så långt. Jag kom ut från arresten 7 imorse, inte kul att tillbringa lördag natten där.

14 november 2009

Bilder från igår









Beautiful soul

Jag grät riktigt mycket när jag såg detta klippet, det är så vackert.

13 november 2009

Bitch

Cause now I’m that bitch
You’ll never get to - uh.
Can’t get what you want, so you’re acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now I’m that bitch, and you’re just a clown.
Jag hade kunnat spela vampyr i den nya Twiligt filmen New Moon...

12 november 2009

Är det bara jag, eller har Britney Spears blivit sjukt snygg?

Kriminologaner

Igår var vi på ÖG:s, de hade val till olika förmansposter. Eftersom Per inte kunde närvara fick han vara med via Skype. Efter röstningen fick vi mat och det var fri bar hela kvällen. När det är fri bar har man inga gränser. Jag fick gå och fylla på en kanna med cider hela tiden, sen vet jag inte hur många spritflaskor vi hade vid bordet. Öst Götas brännvin, smakade sådär. Försökte fylla killen som satt bredvid mig. Jag hämtade runt 20 sugrör som han skulle ha i drickan, det gick inte att dricka med så många kom vi fram till. Sen vid halv tolv skulle vi dra vidare till VG:s. Där finns bara utbytesstudenter, vi träffade nästan inga svenskar alls. Vi träffade ett par killar från Göteborg. Vid tre tiden tog vi taxi till efterfesten. I taxin skrek Dennis och Anton att taxichauffören skulle höja musiken till max, de försökte ge honom sprit också. När vi kom hem till Anton började han blanda drinkar. Vi körde snurra flaskan, har inte lekt den leken sen 9:an skulle jag tro, men det var kul ändå. Dennis trodde att vi läste till kriminologaner, vi satt och sa minst 10gånger att det hette kriminologer. Jag och Frida skulle ta tåget hem idag vid lunchtid, det kändes som att alla kollade på oss, vi hade gårdagens kläder och smink på oss. Det syntes att vi hade varit på bortamatch. På tåget ville konduktören kolla mitt leg, hon stod och kollade länge. Jag blev sur och sa: Jag är född 90, det är 2009 nu, alltså är jag 19! Hon blev tyst och gick.