Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

31 januari 2010

Therese fest

I lördags var det fest i Dösjebros lokal. Therese och hennes bror fyllde år. De hade ett liveband som spelade, bandet var riktigt duktiga. Kunde knappt andas, hade glömt min jävla nässpray. När jag kom hem skulle jag släppa ut hundarna i trädgården, på trappan låg det is, så jag åkte ner på alla trappsteg. Skadade armbågen och låret. Varför är det alltid jag som ska trilla!?



30 januari 2010

Lokalfest

Igår var det lokalfest i Örja. Det började segt, fanns bara en massa småbarn. Efter ett tag kom det mer folk. Träffade gamla vänner som jag inte sett på hur länge som helst, mys! Nille satt (toa) vakt. Han torkade rumpor efter toabesöken för 10 kr.
Jag och Ida pratade om en kille, jag var säker på att han var 94:a. Ida gick fram och frågade om han var det, det var han icke. PINSAMT! Hoppas han inte tog illa upp, hehe. Sen fanns det världen snyggaste kille på festen, jag kunde inte släppa blicken från honom. Lina deckade vid bordet och trillade HELA tiden, sånt som händer. Jag och Prit stod säkert i en timme och dansade, sen hade jag så ont i fötterna att jag knappt kunde röra mig, fick rulla hem i en skottkära.





29 januari 2010

Jensen Böfhus


Igår var jag och lunchade med min arbetskollega på Jensen Böfhus. Han bjöd på lunch, fast det kanske skulle varit jag som bjöd? Jag råkade ju trycka in alla hans knappar på telefon på hans kontor. Jag skulle på toa så jag satte ut benen, så en man var nära på att trilla. Min arbetskollega trodde att jag gjorde det med vilje, men icke!
När jag kom hem stod Bella utanför min dörr. Hon tvingade med mig och träffa några killar. Ett par knarkare! Jag ville bort fort som fan, de körde in i bilar och rökade på. Hemska människor, vill inte umgås med såna. Blää

28 januari 2010

Sven Ingvars

Jag ska starta ett band. Vi ska hålla på med covers. Alla engelska låtar ska bli svenska och alla svenska låtar ska bli engelska. Tänk alla svenska dansbandslåtar på engelska, grr.

27 januari 2010

Könsbyte


Tindra har fått för sig att byta religion. Nu blir det mer bacon och hundmat med grissmak för min del. Me like!

Fetto


Jag har gått upp tre gram, fanfanfan! Men det är snyggt med valkar...(not)
Blir det jordbävning så är det jag som har trillat omkull.

Snor på allt


Idag har jag nästan använt en hel nässpray, snorat ner mina klasskamrater och familj. Det var inte uppskattat kan jag tala om. Jag är lite snuskig av mig. Hundarna är helt blöta, inte på grund av snön, utan mitt underbara snor. Dem bet mig som straff, så nu ligger jag här med rabies också.

26 januari 2010

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Ni vet sån dag då man bara vill käka tvättmedel och dricka aceton? Det är min dag idag. Jag är dödsjuk (nästan) Jag kan knappt andas. Sen fick jag ett besked att jag måste betala tillbaka över 10.000 kr till CSN, kul va?

24 januari 2010

Lan of the lost


En film som ni måste se är: Land of the lost. Jag, Ellinor, Dick & Pinkie tyckte den var skitrolig. Helt utflippad var den. Ett gott skratt förlänger livet...

Hakuna matata

Hejsan mina fula och feta läsare. Nej, jag är inte död. Även om ni velat de. Jag är odödlig! Nu undrar ni säkert vad jag gjort i helgen? Nej, jag har inte suttit inlåst på en vind. I fredags åkte jag till Nydala(gettot)vi förfestade där hemma hos Mm. Vi drog vidare till Limhamn med Andre och Emil. Det blev en massa vindrickande med härliga människor. Jag är svag för killar i kavaj med fluga/slips. Vi skulle ut på Crown. Men det känns som ett fjortisställe, 92:or får komma in nu. Vem vill hänga med småbarn!? Vi drog tillbaka till Nydala för att sova och slå in skallen i en hylla. Det är ingen riktig fylla om man inte lyckats skada sig.


















22 januari 2010

With or without you


Denna sången påminner mig om sommaren 2009. Om en viss person som betyder mycket för mig. Han fångade mitt hjärta. Han fanns där när jag behövde någon som mest. Vi hade riktigt kul hela sommaren, helt underbara minnen. Men vi gick våra skiljda vägar av många orsaker. Men känslorna finns där än idag. Blir lite gråtfärdig när jag hör låten…

20 januari 2010

Yummie


Idag var jag och hälsade på mitt nya jobb på Friskis&Svettis i Malmö. Där jobbar bara killar mellan 20-25 års åldern. Me like! De var trevliga och väldigt vältränade, yummie.

19 januari 2010

Nyårslöfte 356475: Lära mig alla riktnummer i Sverige.

Min snopp


När jag var liten så sa min mamma alltid till mig att tejpa fast min snopp på låret. Hon alltid hade velat ha en flicka, men fick aldrig det. Men eftersom min snopp var så liten såg den ut som en fitta. Jag kommer ihåg när jag gick på dagis. Jag tog honung på min snopp och sa till dem andra barnen att det var en klubba. Helt plötsligt kom det något vitt. Än idag vet jag inte vad det var/är...

Skolan

Första skoldagen idag, det gick bra. Jag blev klassens kursombud. Efter skolan drog jag till Indiska på Nova, på bussen frågade busschauffören vad jag hade för vapen. Han pekade på min påse. Jag hade handlat en lykta med en pinne på som man sätter i krukor. Jag blev nervös och sa: det är en sån man har i krukor. Sen råkade jag slå till en man med pinnen. Pinsamt! Jag drog till Indiska, de hade gjort något fel med mitt kort. De hade satt in pengar på det. Eftersom jag var så ärlig och gav tiilbaka pengarna, fick jag välja något i butiken. Jag hittade en jättefin tunika. Jag jobbade även idag, jag har blivit bra vän med mina nya arbetskamrater. I februari börjar jag mitt andra jobb, jag ska vara vattengympaledare för folk med olika handikapp i Malmö.

17 januari 2010

Lördag

Jag drog till Malmö för att träffa Madeleine och Kristina. Vi drog hem till en som hette Jimmy. Vi satt och trängdes hur många som helst i hans rum. Det fanns en sliskig kille där, han försökte kyssa mig hela tiden. Jag blev riktig sur och skällde ut honom. Det blev en massa tjafs, så jag, Robin och Andre tog bussen till stan, de skulle till klubben Barcelona. På bussen satt Andre i Robins knä och jag i Andres, så vi satt tre på en sits. Vi satt ytterst, så vi trillade. Vi skrattade Vilket vi tyckte var kul. Vi var väldigt lättroande.

Fredag

Jag har inte varit hemma på nästan hela helgen så jag har inte kunnat blogga. I fredags var det fest för Christoffer, han fyllde 21 år. Jag och Lina funderade på hur vi skulle ge presenten till Christoffer. Om vi skulle kasta den i ansiktet på honom och skrika: In your face, bitch! Eller kasta den och skrika: tänkt snabbt. Men det blev inget av det. Jag hittade en trehjulling som jag körde in med i hissen. Körde runt på alla våningar. Skulle göra min entre till festen med trehjulingen, men det var för många trösklar. Jag skulle ut på gården och hämta vin, jag fastnade i gallret med min arm, så Lina fick springa ner och hjälpa mig, annars hade jag frusit ihjäl fastklämd i ett galler. Ingen vacker död. Jag och Dick hade vattenkrig, vilket jag tyckte var skitkul. Nicke försökte övertala oss att vi skulle följa med och kapa en båt. Leka pirater med papegojor, ha träben och allt som hör till. Polisen var utanför festen ett antal gånger, kom båda vanliga bilar och piketbussar. Några på festen hade bråkat med dem på 5:e våningen. Sen kom Götahus också. Jag körde runt i stan med trehjulingen och tyckte att jag var skitcool. Robban körde runt med den, men han trillade och slog i huvudet. Jag hade världens rumpvärk efter den jävla trehjulingen, har fortfarande ont. Aldrig mer säger jag.

15 januari 2010

Plastikoperation


Jätte många klagar på att dem har för stora näsor. Men jag är tvärtom, jag tycker att min näsa är för liten. Vill förstora min näsa. Men vart gör man det?

Sleep tight


Jag ska aldrig dricka en 2.25:a igen, låg och spydde hela natten. Deckade någonstans gjorde jag också.

13 januari 2010

Min dag


Idag när jag var på väg till skolan, trillade en gammal tant framför mig. Jag kunde inte hålla mig för skratt. Hon ville ha hjälp upp, men jag kunde inte röra mig, kunde bara skratta. När en kille hjälpt tanten upp kollade hon argt på mig, jag stod fortfarande och skrattade. När tanten gått kände jag mig jättedum. Hoppas hon inte bröt något.
På mitt jobb jobbar det en finsk kille, jag skulle skoja lite med honom. Jag lekte att jag pratade finska och frågade om han hade finska pinnar i fickan. Han bara kollade på mig och vände sig om. Trevlig arbetskollega. Jag sa till min chef att jag skulle ringa ett samtal åt honom, tror ni inte att jag ringer SOS alarm? Sen ringde jag upp till Stockholm, dem sa att de inte förstod vad jag sa. Jag blev arg och skrek. De sa sen att de bara skojade. Det var riktigt pinsamt. Jag och jobb går inte ihop. Jag tog bussen till Centralen, på bussen fanns det en konstig man. Han gick runt till alla och ville prata. Jag förstod inte vad han sa. Han bara mumlade. Eftersom han hade pratat med alla andra på bussen, var jag också tvungen. Men jag hade så svårt att förstå honom. Jag bara skrattade och sa: Vafan säger du? Jag förstår inte, du får ta det på svenska.

Varför är jag så smart!?


Såhär ser man ut när man sovit i tält och inte duschat på en vecka. Riktigt hett.

12 januari 2010

Ute på djupt vatten


Row, row, row your boat,
Gently down the stream.
Merrily, merrily, merrily, merrily,
Life is but a dream.

Silvertejp


Varje natt innan jag går och lägger mig silvertejpar jag mina tår, jag vill inte att dem ska bli sneda. Vanlig tejp funkar också, men eftersom jag svettas som fan, så håller silvertejp bäst på mina tår. Bra va? Nu slipper jag operera mina tår i framtiden, nu sparar pengar som jag kan använda till något annat.

11 januari 2010

Idag på jobb


Idag på jobb så råkade jag trycka sönder telefonen på kontoret. Råkade trycka in en knapp. Så nu kan man inte slå vilket nummer som helst. Hoppas inte chefen blir sur nu när han inte kan ringa mer.
Jag kan inte berätta vart jag jobbar, jag vet att ni kommer skicka vissna blommor, döda djur, sönderskurna nallar och förgiftad choklad med rakblad i. Min arbetsplats förblir hemlig.

Serier


Serier som jag verkligen älskar är It's always sunny in Philadelphia och Family Guy. Riktig skön humor, kan sitta och se samma avsnitt om och om igen. Och fortfarande tycka det är lika roligt. Mamma hatar It's always sunny in Philadelphia, hon tycker att det är ett idiotiskt program. Hon skriker alltid på mig när jag sätter på det i vardagsrummet.
Peter i Family Guy är så jävla härlig, min förebild. Skulle vilja ha honom som pappa eller man.

10 januari 2010

Helgen

Hejsan alla snyggingar, och fula. Jag har inte hunnit blogga på sistone, har knappt varit hemma. I fredags så jobbade jag, tro det eller ej. Men är riktigt stolt att jag börjat jobba för första gången i mitt liv. När jag kom hem från Malmö så kom Anna, Vendela och Emelie hit. Vi drog ner i stan, träffade gamla klasskamrater, mycket trevligt.
I lördags så drog vi hem till Hampus, där vad Fredde och Danny. Vi kollade på en massa filmer, och sexoljor på nätet. Vi tyckte det var väldigt roande.

05 januari 2010

Grattis Tindra "Tinky-Binky"

Idag fyller min Tindra "Tinky-Binky" ett år! Min underbara lilla vovve. Hon har gett mig så mycket lycka och kärlek. Hon sover alltid med mig, utan mig kan hon inte sova bra, inte jag heller. Tindra och min andra hund Kevin "Belvinious" är mitt allt. Varje gång jag kommer hem, hoppar dem och ska pussa på en. Det känns så skönt att stiga in genom dörren, för man vet att dem blir så glada när man kliver in.
Ska ha kalas för Tindra. Har gjort smörgåstårta till henne, oxfile och fläskfile ska stekas till min prinsessa. Sen har jag gjort en tårta, men den kommer nog hamna i min mage. Har köpt en massa nya kläder, leksaker och ett nytt hus till henne. Vi ner till hundshoppen igen, så får hon välja lite mer saker.
Hoppas hon uppskattar det jag gjort för henne. Annars åker hon ner i mixern.

Uppätna skor.

Jag var på besök hos Bebbe. Efter ett tag märkte Bebbe att mina skor låg i trappan, hon tog upp dem och skrek. Hennes hundar hade ätit upp halva mina stövlar. Jag var tvungen att använda säkerhetsnålar och gummiband för att hålla ihop det som fanns kvar av dem. Det var riktigt pinsamt att gå på Malmö central med dem skorna. Jag fick ringa mamma, så hon fick hämta mig, jag kunde inte visa mig i dem skorna bland folk.

03 januari 2010

Helsingör

Jag och Lina stack till Helsingör.
Vi turade några gånger.
Där köpte vi tre liter vin, yummie.
Vi drack ur frigolit muggar.
Vi träffade en massa trevliga folk på båten.
Vi drog till Utposten,
och sen till Tempel.
Jag och Lina blev magsjuka av cheeseburgare, blää