Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

30 april 2010

Kläder efter väder

Vilket tråkigt väder vi har idag. Men det hindrar inte oss från att ha kul. Som man allt fick höra när man var liten, kläder efter väder.
Hoppas det inte blir allt för blött ute. Har bett till Gud om lite sol i Lund, hoppas han lysnar på mig.

Snart ska min hemtenta in, och jag är riktigt stressad. Varför ska jag alltid göra allt i sista sekunden? Hatar att jag alltid gör så, skjuter upp allt. Får skylla mig själv.

29 april 2010

Fettvalkar hit och dit.

Anna kom på besök. Vi tog på oss inlines och drog ut. Var nära på att slå sönder skallen, men Anna rädda mig i sista sekunden. Vi drog förbi GA:skolan. Vi såg en tjock unge spela basket, och vi gick fram och fråga hur man spelade basket. Fettot svettades riktigt mycket, han såg ut som Niagra fallet. Vi började spela basket med inlines på. Ungens fettvalkar nuddade mig och jag föll in i buskarna.

Nu håller vi på att baka kladdkaka och kolla filmer. Det blir myspys.
Är vampyrer och gingers släkt? Ingen av dem tål solen ju...

28 april 2010

Du kan inte använda hårfärg som ansiktsmask fattar du väl, Michael?


Undrar hur många blonderingar Michael Jackson fick använda för att få sitt önskade resultat. Använde han blondering som ansiktsmask?
Hårfärg har man i håret och inte i ansiktet. Samma sak som sperma, det ska man inte ha i ansiktet, för det kan komma i ögat och göra en blind.

Tur att det finns flygande grisar


Idag har jag
-Lurat en unge på bussen att hoppa av på fel hållplats(han åkte själv, så jag tog tillfället i akt)
-Förklarat för en man att det inte är okej att gå i tights. I sitt försvar sa han att han hört att det var snyggt.
Dina vänner har väl ljugit förr?
-Frågat gravida kvinnor vad de ska köpa på systemet på fredag.
-Träffat en ginger och frågat vart han köper sina morötter.

Färgblind?


Undrar varför Simpsons är gula, de är ju inte ens kineser!?

Öppna ett zoo i ett zoo?


Vaknade av att mamma taffsade på mig. Hon sa att hon letade småmynt i min säng. Skulle inte tro det va!?
Är incest lagligt i Sverige?

Ska jobba ikväll (inte på industrigatan idag)
Jag kollade på mitt konto, mitt ena jobb har glömt att ge mig lön sen februari. Så det kommer en massa pengar nu, woho.
Kanske dags att köpa en ponny eller en apa att ha i koppel? Öppna ett zoo här hemma, Landskrona är redan ett zoo. Så det får bli zoo i zoo. Para katter med hundar...

27 april 2010

Who's that fat guy in the bushes?

Har handlat hem tre flaskor vin och några cider till på fredag. Ser
ni någon deckad i en buske, är det jag eller en luffare som tar en powernap.

Nu ska jag leta efter flygande bilar på blocket.

26 april 2010

Barn borde inte finnas

Jag satt på bussen idag, och där satt en sjuk unge. Vem fan tar med en sjuk unge på en buss!? Jag vill inte gå och bli sjuk. Har ni en sjuk unge kan ni fan ta taxi eller gå. Inte ta bussen och smitta andra. Tänk på mig! Jag betalar för att åka buss, det gör inte ungjävlarna, alltså har jag företräde och har rätt att bestämma om barn får åka med eller inte.

25 april 2010

Grillade fiskmåsar

Igår drog jag, Ellinor & Dick ner i stan. Vi gick till Akropolis och kollade läget. Danne jobbade i baren, så han kom med cider till mig och Ellinor. Spriten rann rakt genom mig, så det blev en jävla massa toabesök. Urinvägsinfektion nästa? Vi drog till Tycho en runda och spelade upp alla våra pengar (1kr?) Jag hittade Raita utanför Tages men det blev inte så mycket prat där. Voltade hela vägen hem från stan med en häst på axeln. Vaknade i morse och gick ut för att fånga fiskmåsar att grilla. Skönt att höra dem skrika och känna den brända lukten. Fick binda fast dem i grillen så att de inte skulle flyga iväg...


24 april 2010

Come to mama

Låten är så jävla kvinnoförnedrande, men jag tycker att den är sjukt bra ändå och killarna är ögongodis..

Ligger gömd under alla fettvalkar

Köpte nya strumpbyxor, men det visade sig att vara för gravida... och feta människor? De måste vara tåliga om de ska kunna hålla in fettvalkar och magen med den äckliga och hemska saken i. Idag blir det utgång i stan med mitt Ninja turles gäng...
Det kom en gammal söt gubbe utanför mig, han skrek efter någon Ingrid. Han var helt förvirrad, det visade sig att han rymt från sitt boende. Han började gråta och säga att han inte hade några pengar. De kom och hämtade honom tillslut. Det var hemskt att se en människa så förvirrad. Jag vill aldrig bli så, jag är hellre död än dement. Jag klarar inte av det helt enkelt.

Dricka vin på en vulkan?

Igår begav jag mig till Västra hamnen i Malmö. Där serverades en massa goda viner och jag blev som ett barn i en godisbutik. Efter ha slängt i mig ett par glas vin tvingade jag alla att massera mig. Madeleine, Jimmy och en utbytesstudenten från USA blev mina offer. De satt där tills jag sa att de kunde sluta. Vilken snäll kompis jag är!? Jag sa till killen från USA att i Sverige måste man massera tjejer på fest, det är oskriven regel. Stackaren satt och masserade mig tills han fick ont i händerna, men inte fick han tillåtelse att sluta för det.
Tog sista tåget hem, orkade inte sova i Malmö med alla läskiga typer. Vi tryckte in oss sju personer i en bil och jag blev utputtad ur bilen i högsta fart utanför Centralen...
Satt och pratadade med Anna i telefon på tåget, fast det var mer skratt än prat. En jätte trevlig kille satte sig framför mig och pratade med mig hela vägen hem, så jag satt slippa läsa Metro cirkus tio gånger.


23 april 2010

Det är som att simma bland molnen med all aska på ryggen

Var i Helsingborg idag för att hitta en ny BH. Ett heldagsprojekt! Hittade en snygg tillslut och jag blev lycklig. Ska snart in i duschen och sen bege mig till Västra hamnen i Malmö och surpla vin på en stor inglasad balkong. Hoppas jag inte trillar rakt in i balkongen och krossar glaset, nej vi får hålla oss lugna ikväll. Min mobil fick fnatt inatt, den skickade sms till alla där det stod: Tror du på Ufon? och Vem skulle du helst vilja bli adopterad av, jultomten eller påskharen? Fick en del skumma svar...

22 april 2010

Lite som Johhny Depp

Vi hade en riktigt snygg föreläsare idag. Han var 40+, men han hade något speciellt i sitt utseende. Kunde inte sätta fingret på det, lite som med Johnny Depp. Han hade härlig humor och stod och skrattade hela tiden och var flummig. Hoppas att vi får honom fler gånger....

20 april 2010

Mer snö åt folket

Snö mitt i april? Helt sjukt. För någon dag sen var det sol och hur varmt som helst. och nu så snöar det...De högre makterna som jävlas med oss
Vi skulle få feedback på vår gruppinlämning. Vi fick en dansk kvinna, eftersom Johan var sjuk. Efter lektionen säger jag: Gud vilken grov skånska hon hade.
Min grupp kollar på mig och säger: Amanda, hon var dansk fattar du väl!
Jag: Nej, hon hade bara grov skånska.
Gruppen kollar på mig och tror att jag är dum.
Jag: Nej, men hon är inte dansk.

HAHA, de måste tro att jag är riktigt blåst...

Tipp topp

Jag är på topp! Drack fem koppar kaffe på jobb, och kissade åtta gånger eller så. Kommer inte kunna sova inatt...igen
Ska intervjua en på ekonomicentrum imorgon, kommer somna mitt i intervjun.
Håll tummarna för mig att det går bra.

18 april 2010

Idag känner jag för att vara en zombie


Känner mig som en zombie idag. Är helt slut i hela kroppen. Börjar kanske bli gammal och rostig?
Jag åker till Kalmar den 13:e eller 14:e maj och besöker min underbara Anna. Längtar till sommaren då jag, Anna & Raita åker till Hultsfred! Hoppas det är fint väder när vi är där. Jag & Anna var på Arvikafestivalen 2009, då var det så jävla varmt att det blev jobbigt. Det fanns bara en äcklig sjö att bada i. I år tar jag med en barnpool som man kan svalka sig i om det skulle bli för varmt.

17 april 2010

Cp hund


Vaknade av att Tindra låg och smaskade i huvudet på mig. Jag tänkte vad fan äter hon nu på. Hon hade tagit kaffefilter i köket och gömt dem i min säng. Hon låg och tuggade på filterna för fullt. Varför är min hund så knäpp?
Jag tappade henne ett antal gånger när hon var yngre, så det kan vara det...

Beroende?

Kan man vara beroende av en låt?
Jag är det. Det finns en låt som jag måste lyssna på varje dag. Har varit beroende av den i snart tre år. Har säkert lyssnar på den över en miljon gånger. Alla som känner mig vet vilken låt det är, för jag ska alltid spela den och ha den på repeat. HAHA.

Grillning & brännboll i Lund

Har inte hunnit blogga de senaste dagarna. Har haft fullt upp med vårt grupparbete. På två dagar har vi suttit över femton timmar och jobbat med vårt arbete. Det har varit kul men samtidigt jobbigt.

Igår var det brännboll & grillning i Lund. Talle ville ut i Helsingborg, men jag orkade verkligen inte dra dit. Jag råkade sätta min hand på grillen, så jag fick några blåsor på handen. En massa grässfläckar ingick också. Idag blir det nog Lund idag igen, fast ingen grillning eftersom det är blött ute.

15 april 2010

Fettvalkar i ansiktet?



Satt och funderade på en sak, kan man ha fettvalkar i ansiktet? Hade varit sjukt coolt att ha det.

Idag har jag suttit med min grupp hela dagen och skrivit ihop ett arbete. Tog bara sju timmar! Vi lunchade såklart i solen, men sen var vi vampyrer och satt inne. Migrän nästa!?
Jag ville bara springa ut och leka på en slidebana, ni vet en sån plastsak med vatten som man kastar sig på. Ska ta och köpa vattenballonger och kasta på alla jävla barn som säljer majblomman och alla såna som spelar för att få ihop några 50 öringar...

14 april 2010

Upp till bevis!

I maj åker jag upp till Anna igen. Jag måste till Kalmar nu känns det som. Jag hade så skoj, så det är en stad som jag kommer besöka många gånger. Anna och jag har bokat en resa till Stockholm den 9/7-13/7. Vi ska bo i hennes mosters lägenhet. Vi ska se om Stockholmarna verkligen har bättre festliv än vad vi har i Skåne.

I love the sun

Sitter i skolan nu, vi har haft seminarium i två timmar. Så en massa kaffe har man druckit. Snart är det dags för en föreläsning. Idag blir det att luncha i Malmö med en kompis, och ta en fika i solen med en arbetskollega. Jag älskar när solen tittar fram, jag vill göra en massa saker då (misstolka inte det) Blir helt sprallig och glad.

12 april 2010

Vet att ni också önskar att ni hade en sån tvättbräda som mig!

God must hate me

Har ingen mobil...igen.
Den smarta Amanda la sin telefon i disken!
Min fjärde mobil på ca 10 månader som får en vattenskada. Gud måste hata mig eller något. Inte nog med att jag slog sönder mina knän, smalben och fötter samt tår i Kalmar så går min mobil sönder också, blä.

11 april 2010

En hel galen natt i Kalmar

Annas föräldrar hämtade upp mig 7 på morgonen. Vi var framme i Kalmar 11 tiden. Vi gick runt i Kalmar och åt en massa mat. Vi drog hem till Anna för att fixa oss, sen drog vi till en grekisk restaurang med Annas päron. Riktigt god mat var det. Vi stack och förfestade i Annas korridor. Det blev en massa dricka och trevligt sällskap. Vi drog till Corehouse, det fanns en massa skåningar där som bjöd på dricka hela kvällen. Vid 2 stängde Corehouse och vi drog till ett ställe som hette Döda hunden. Ett ställe i en källare som några sjökaptener ägde. Såklart trillade jag ner från stentrappan och slog i knäet, det pissade blod och svullnade upp. Jag och en kompis skulle hem till Anna, men vi gick vilse i 2 timmar. Gick förbi samma ställe minst 5 gånger innan vi fattade att vi var vilse. 7 på morgonen ringde Anna och frågade var jag höll hus, jag tog på mig ett täcke och sprang runt på alla våningar och letade efter Anna. En galen natt var det!

08 april 2010

Kalmar på lördag

På lördag bär det av till Kalmar. Jag och Anna ska ut på de olika kårerna. Hörde att det fanns en kår med bara sjömän, damn så sexigt! Kanske inte sover över hos Anna, kanske hittar en snygging för kvällen? HAHA, nejdå! Ska åka upp med Annas snygga pappa och hennes mamma. Vi åker redan 7 på morgonen så vi hinner gå hela dan i Kalmar och bara kolla runt. Om vädret tillåter blir det grillning imorgon med Dick, Ellinor & Pinky. Vi ska grilla katter och pungråttor.

Kalmar eller Ystad?

Mamma väckte mig jätte tidigt i morse och drog med mig till Helsingborg. Jag somnade (nästan) i affären. Sen var det dags att dra till skolan, skönt att vi har rast nu. Vi slutar klockan 5 idag, inte kul alls. Jag vill ha helg nu. Ska besöka Anna i Kalmar och pussa alla snygga sjömän eller åka ut på landet i Ystad och festa loss där, visa vad "eliten" går för. Får se vad som händer, kul kommer det i alla fall bli. Nej, nu ska jag tillbaka till vår tråkiga föreläsning och sedan ha ett tråkigt seminarium.

Flodhästar och elefanter

När jag ser gravida kvinnor tänker jag på elefanter och flodhästar. De är fula, feta & tar upp för mycket plats. Man kommer inte förbi jättarna, det är inte precis som att de kan dra in magen så att man kommer förbi. Sen små barn som skriker, vill skära ut deras stämband eller spotta på dem. Jag tåler inte små äckliga skrikande barn som luktar röv! Hur kan man vilja ha såna monster? Tycker synd om människor som får barn....

07 april 2010

Sluta förfölja mig!

Efter jobb kom Ellinor, Dick och Pinky och hämtade upp mig på Stationen. Tror de förföljer mig? Vart jag än går, så finns dem där. Ellinor pimpade bilen med fjädrar så att det skulle se ut som en indian ägde den. Vi åkte hem till Ellinor för att kolla på film. Ser att det ligger kakpaket på bordet, springer dit i hopp att det finns något kvar. Men icke, Dick den feta saken hade ätit upp allt! Jag gick in på toan och gömde mina tårar. Vi kollade på Shutter Island. Vi kunde inte bestämma vem som hade rätt om slutet!? Jag vet att jag hade rätt, och Dick hade fel! Så enkelt är det...
Imorgon ska jag & Ellinor besöka min gamla gymnasieskola. (Kanske bränna ner skitet?) Vi ska "låna" böcker. Ellinor behöver en konstig bok som bara finns på gymnasieskolor tydligen.

06 april 2010

Vaknat på fel sida? Ja, jag tror det.

Jag och Natalie träffade Lina när vi var ute, så vi gick upp till henne och kollade på en massa på bilder på konstiga människor. Vid 3 tiden var det dags att gå hem, skulle upp klockan 7. Jag stack till skolan och insåg att jag började klockan ett! Sur blev jag, drog hem igen och åt upp all tårta som fann kvar. Diabetes? Javisst!
Jag stod på stationen och åt ett äpple (nej, jag är frisk) jag fick en massa bitar i lungorna så jag stod och hostade upp äpplebitar, mumsigt.

05 april 2010

Amanda goes shemale



Vattenkrig

Idag var det påskmiddag igen med mammas vänner. Jag mår så jävla illa! Ska snart ut en runda med Natalie och snacka skit om alla konstiga och äckliga människor. Sen blir det nog hem till Ellinor och ha vattenkrig med henne & Dick. Jag kommer dränka dem om de försöker skjuta vatten på mig. Jag får skjuta på dem, men det får inte göra det på mig. Så enkelt är det.

04 april 2010

Påskmiddag

Min storebror och hans tjej kom på påskmiddag idag. Varken han eller min lillebror verkade inte bry sig om att vår pappa gift sig utan att berätta det. Jag är sjukt arg, kan inte släppa det. Förstår inte hur mina brödrar inte kan bry sig. De kanske bara spelar att de inte bryr sig.

HATAR DIG PAPPA

ÅH VAD JAG ÄR ARG!!! FICK REDA PÅ OMVÄGAR ATT MIN PAPPA HAR GIFT SIG MED EN HÄXA. HATAR DEN JÄVLA HORAN! HOPPAS DEM DÖR...

Älskar göteborgare

Igår kom Anna och Betty hit. Alla andra drog sig ur med en massa ursäkter. Vi stack ner till Tycho och skjöt med en vattenpistol på några. Ingen fattade att det var vi och vi fortsatte att skjuta. En kille blev skitsur och fick damp, han skällde ut bordet brevid. Jag & Anna fick ett skrattanfall, det var så jävla kul. Vi började skjuta på fler, sen när de var blöta sa: Gud vad du svettas mycket! HAHA. De hittade vår vattenpistol (den ser ut som en snopp)så alla killar ville låna den. De luktade på den till och med.
Vi gick till Tages för att ta stämplar, så träffar vi på ett fotbollslag från Göteborg. De var på träningsläger. Jag föll direkt för deras underbara dialekt och jag är svag för fotbollskillar. Det blev en massa dans med galningarna från Göteborg. Det var en lyckad kväll.

03 april 2010

GLAD PÅSK

Idag blir det en massa bakande, ska göra tre tårtor. Mums! Ikväll kommer det över ett par (sär)människor hit. Hoppas de har sina personliga assistenter med sig och tagit sina tabletter. Mina kompisar om ni inte fattat det än. Hoppas de får glasskärvor i fötterna och blir blodförgiftade. Hade fått mig ett gott skratt då. Nu ska jag iväg och handla upp hela City Gross (hoppas dem har öppet)

02 april 2010

Krossade rutor

Några idioter krossade min lillebrors fönster. De hade kastat en jättestor sten så hela rutan gick sönder. Igår tog dem köksfönstret. Hur kul kan det vara? Vi vet exakt vem det är som har gjort det. Blir bara så jävla arg när människor ska förstöra för andra.