Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

30 juni 2010

29 juni 2010

Saknar min köttbulle Anna Book


Vi firade midsommar i Alanya. Vi träffade på fläskberget Anna Book. Hon var jättetrevlig, men när buffen öppnade bröt helvetet loss! Hon välte omkull alla för att ta all mat. Vi fick nöja oss med rester.

På stranden med ett damp barn


Var på stranden idag med Anna. Vi låg nere på Cement. Det var mitt första dopp i Sverige detta året. Vattnet var cirka 19 grader, vilket jag tyckte var kallt. När vi var och badade kastade en unge sand på oss. Jag tog upp sand och kastade tillbaka. Ungen fick damp och började jaga oss i vattnet. Vi sprang upp på land och gömde oss. Ungen var cirka tio år. Han följde efter oss hela tiden, skrek efter oss och gav oss fingret. Han var helt störd! Vi skrattade hela tiden, han var inte frisk någonstans.

28 juni 2010

Home Sweet Home

Är hemma från Turkiet. Vi klarade inte av att stanna där längre. Det gick bara inte. Det blev för mycket. Det enda jag saknar med Alanya är klubben The Doors. Vi hade så jävla kul där alltid, träffade en massa söta ponnies(lammkött)
En sak jag undrar är varför kranvattnet i Turkiet smakar så mycket bättre än det svenska kranvattnet?

Finns en massa bilder på facebook, orkar inte ladda upp alla här i bloggen...

24 juni 2010

Happy

Woho! Jag vann en check på 800 kronor från www.restaurangguiden.com
Blir bara att välja och vraka på vilken restaurang man ska äta på! Hoppas de har råttkött

23 juni 2010

Förlovad


Jag har typ femton turkiska pojkvänner här. Vet bara inte vilken hårboll som jag ska förlova mig med. Min barn kommer se ut som apor, men sånt är livet. Man får ta det man får. Nu blev det en turkiburk.

22 juni 2010

MERHABA!


Har kollat på turkiska serier sen vi kom hit. De har så jävla dåliga skådespelare. Sitter och skrattar hela tiden för att det är så dåligt!

Incest

Jag tror att min mamma är kär i mig. Hon ringer mig hela tiden. Det är rätt jobbigt att ha en förälder som är kär i en.

Igår var vi nere i stan och röjde. När alla stängde vid tre drog vi till ett ställe lite utanför Alanya. De hade en pool vid dansgolvet. Såklart hoppade jag i utan att tänka på att jag inte hade ombyte eller handduk. Inne på toan råkade jag förstöra alla dörrar. Jävla Made in Turkey skit dörrar. Rädd som jag var sprang jag och gömde mig i poolen. Sen minns jag inte mer...

21 juni 2010

Jag vill hem!!!

Jag hatar Turkiet! Jag vill hem nu. Orkar inte stanna kvar i detta hemska land. Varken polisen eller vakterna som hjälpte oss igår kunde engelska. Vi var så arga, ledsna och besvikna. Tårarna bara forsade. Ska aldrig komma hit igen.

20 juni 2010

Radiobilar och nattbad

I fredags träffade vi ett gäng killar från Västerås. Jag träffade även Prit och Mikael från Landskrona, det var kul att hitta dem här nere. När alla klubbar stängde drog vi och körde radiobilar med Deniz och John. Det var kul att köra där vid 3 på morgonen. Vi drog vidare för ett nattbad. Deniz badade med sin mobil och alla sina pengar. Äntligen är det inte jag som lyckas med att göra något dumt. Efter att vi hade badat drog vi till deras hotell. Deras kompisar sov så jag gick och väckte alla. Tvingade dem att dricka sprit. De var söta små ponnys!









18 juni 2010

Halsfluss och öroninflamation

Idag var jag på stranden med Natalie och Jenny. Vi var i vattnet hela tiden, eftersom det inte gick att vara upp på land. Jag föll in i ett klippblock och skadade min fot rejält. Jag har halsfluss och öroninflamation. Jättekul! Men som sagt inget kan hindra mig från att ha kul. Kommer komma hem med brutna ben och armar. Jag tappade rösten igår, men den kom tillbaka idag.

Nu ska vi förfesta och sen iväg och röja på alla nattklubbar.

17 juni 2010

I Skåne odlar alla potatis i trädgården.

Igår var vi på Hamam. Vi började med att bada i bubbelpool, sen fick vi skummassage, ansiktsmask och sist thaimassage. Det var så skönt! Vi fick det gratis eftersom Totte jobbar där.

Kvällen närmade sig och vi drog på förfest hos Göteborgarna och Stockholmarna ett par hotell ifrån vårt. Vi var 25 personer i en liten lägenhetshotell. Vakterna kom upp flera gånger, tillslut ringde de polisen och vi drog ner till stan för att festa vidare. Vi gick, och jag hade en flaska i handen, jag kastade den och den kom på ett polishus. Jag fick panik och sprang som en idiot för jag blev rädd. Vi gick till Doors (en svensk klubb) efter ett tag tröttnade jag och Anna så vi drog vidare till Robin Hood. Vi fick en massa gratis drinkar och shotar från baren. De frågade om jag ville jobba i baren, och jag gick in och hjälpe till. Jag drack istället för att göra något. Efter ett tag drog vi därifrån för att träffa våra svenska kompisar.

Ställena stängde och vi drog till deras hotell. Eftersom jag och Anna inte fick komma in på hotellet fick vi ta killarnas armband för att komma in. Tv:n sattes igång och vi kollade om kungabröllopet. Alla satt och härmade vår skånska och tyckte att vi lätt jättekul. 6 på morgonen fick vi för oss att bada i havet, vi sprang ner och vakterna fick hålla koll på oss.













16 juni 2010

40 grader i skuggan, inte härligt alls...


Idag har vi 40 grader varmt i skuggan. Det går inte att vara ute, solen bränner sönder en. Försökte ligga under ett paraply i skuggan, men värmen försvann inte! Jag borde inte klaga, men det är för varmt här!

Stanna i Alanya till september månad?


Vi har fått jobb på hotell Bella Bravo! En av oss ska sitta i receptionen och en i baren. Vi ska snart ner på en annan arbetsintervju. Vi har även blivit erbjudna en tjänst i en guldbutik. Vi ska ner till partybåtarna och kolla hur det är där. De har stora båtar där det finns en massa ungdomar som super och solar! Hade varit kul att jobba på en sån båt. Frågan är om man orkar stanna här till september månad. Vi har nästan 35 grader varje dag, solen bränner som satan.

15 juni 2010

Arbetsintervju i öknen

Igår drog vi ut och kollade alla nattklubbar. Det var inga dåliga klubbar, vilket underbart festliv här finns! Vi träffade en massa norska och svenska killar. Vi drog iväg 5 på morgonen med ett par norrmän för att bada. En av killarna snodde 12 liter vatten, och butiksägarna fick tag i honom. Jag skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig. Det var riktigt pinsamt men så jävla roligt...

Imorgon ska vi på arbetsintervju. Vi ska även på Hamam. Det är ett tuskisk bad, med massage och en massa ansiktsbehandlingar. Såklart får vi det gratis, underbart!

Jag älskar Alanya!

13 juni 2010

Första dagen i Alanya

När vi kom fram till vår lägenhet sprang jag ut till stranden och badade. Det var så jävla varmt! Vattnet var varmt. Alla sliskiga turkar kom och hälsade och frågade om jag var svensk. De gick efter mig och jag blev rädd. Snart ska vi ut och äta mat på ett mysigt ställe, sen ner till marinan och kolla in alla uteställen. Vi ses i hamnen!

12 juni 2010

Godnatt


Igår tog vi tjejer över stan. Det var studenten i Landskrona, och det gav oss en anledning till att supa till det rejält. Natten avslutades på Tages. När jag kom hem gick jag och la mig (trodde jag i alla fall)
Mamma väcker mig och börjar skrika.

Mamma: Vad fan håller du på med?
Jag: Va?
Mamma: Ja, du har öppnat alla kranar här hemma, och lagt disktrasor i grytor på spisen, och satt på värmen!
Jag: Jaha, jag lagar mat. Godnatt!

Analt eller oralt

Denna veckan har varit stressig. Stresstvättat kläder, dykt efter resväska i källaren, ritat egna turkiska pengar och varit på en massa studenter. Det har varit en underbar vecka trots all stress.

Här om dan pratade jag med en vän, ibland har jag riktigt efterblivna vänner.

Vän: Min kompis sondmatades analt på sjukhuset.
Jag: Du menar väl oralt!?
Vän: Nej, analt.
Jag: HAHA, vet du vad anal är?
Vän: Munnen?

09 juni 2010

En vanlig konversation


Mamma: Vill du ha korv, Amanda?
Jag: Vad för korv?
Mamma: Köttkorv.
Jag: Fattar du vad jag menar?
Mamma: Ehm, nej?
Jag: Kuk!
Mamma: Men fy vad du är snuskig!

Turkiet på söndag


Anna ringde mig i måndags och frågade om vi skulle åka utomlands och jobba. Jag tvekade inte en enda sekund, jag sa ja direkt. Vi bokade en resa till Turkiet. Vi ska åka till Alanya hela sommaren. Vi åker på söndag, och vi är helt pepp!

Ska bli skönt att slippa Sverige. Ni får ha det så kul i era soffor här hemme!
Ciao, vi kanske ses i Turkiet...

07 juni 2010

Vet att jag suger på att blogga just nu, men ni får nöja er med det ni får...

Grillning i stugan


I lördags grillade vi i min stuga. Trodde att jag inte skulle klara av det, mitt huvud var nära på att explodera, men jag knapprade i mig Alvedon och jag var på topp igen! Både bjudna och oinbjudna gäster kom. Vi spelade kubb, dansade mygg & hamsterdansen (finns videos på facebook) och åt god mat.
Vid halv tolv drog jag ner till stan med Borg och Raita. Danne jobbade i baren och fixade drinkar, han är så söt! Jag och Raita kom hem till mig, grannen hade fest och det fanns en massa galna människor i trappen. Vi blev inbjudna, men tvekade på att gå dit.
Min lillebror har haft en utbytesstudent från Tyskland hemma hos oss, han var snygg!Han gav mig choklad (och jag blev förälskad i honom)

06 juni 2010

Poolparty i Lund






I fredags var jag & Helena i Staffanstorp och drack vin med Veronica. Vi skulle cykla till bussstationen för att komma till Lund. Min kedja hoppade av minst 15 gånger. Vi kom till Sparta och där var det POOLPARTY! Efter ett par drinkar hoppade jag och Veronica in i poolen. Vi hade inga badkläder med oss, så vi fick bada i underkläder. Någon lurade upp mig på taket, och jag skulle smälla till en lampa (det var ingen lampa, utan en stenklump) hela min hand svullnar upp och blir blå. Människan som lurade upp mig på taket drog ner mig till någon fest där det bara fanns utbytesstudenter. Råkade få mig med en flaska vin. Hittade Veronica och Helena på en bänk. Vi bar Veronica till taxin, och hon for hem. Blev av med min BH i Botaniskaträdgården, hängde bh:n på väskan eftersom den var blöt. Helena försvann och jag hittade en från festen. Vi drog till Mårtenstorget och jag köpte mig en kebab.

Helt plötsligt ser jag en kille i en stickad kofta.
Går fram till honom och säger: Du din lilla bög, vart köper man sån bögig kofta?
Killen: Jag är inte bög!
Jag: Jo, bara bögar har såna koftor.
Sen började vi tjafsa mycket. Han gick iväg och jag sprang efter honom och skulle tjafsa ännu mer. Killen tänkte slå mig, men han jag var med drog iväg mig, kastade upp mig på hans rygg och gick iväg. Hittade Helena hemma hos en kille som bodde vid tågstationen. Vi sov två timmar, sen var det dags att ta halv nio tåget hem.

Jag har inget mot bögar, förstår inte ens varför jag skulle börja bråka. Känner mig jätte dum nu iaf.

03 juni 2010

BLÖÖÖ!

Har glömt bort bloggen helt. När jag kom hem från Kalmar i måndags fick jag reda på en sak. En smäll rakt ansiktet kändes det som. Sprang ut i industriområdet och grät i minst 4 timmar. Jag är så jävla arg och ledsen! Jag har köpt glass och kakor för 500 kr på tre dagar, jag är rätt duktig på att tröstäta.

Igår klämde jag mitt huvud i Davids bil. Fick för mig att jag skulle hoppa in jättesnabbt i bilen, men det var ingen bra plan alls...