Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

31 augusti 2010

Peppes Bodega



Igår drog jag till Båstad. Jag träffade en gammal arbetskollega som också skulle vara statist. Jag vet inte hur många koppar kaffe vi drack. Vi skulle filma utomhus, och det var riktigt kallt. Vi skulle filma till 04.00 på morgonen men vi slutade lite innan 03.00. Inspelningen var jättekul, vi skulle "stå i kön". De som spelade vakter var ett par härliga snubbar. Vi stod och skämtade hela tiden med att vi skulle dra till Peppes om de inte släppte in oss snart, vi fick komma in på ett vilkor och det var om vi tog av oss kläderna. Det fanns en kille som hette Johan som också var från Landskrona så jag kunde åka hem med honom, så jag slapp vänta på mamma.

30 augusti 2010

Båstad

Snart ska jag iväg till Båstad. Filminspelning dag 2 för mig. Filminspelningen pågår till klockan 04.00 på morgonen, så det blir en del kaffe...

29 augusti 2010

Äntligen 20 år!

Igår fyllde jag 20 år. Det firades med en massa mat och tårtor. Vi satte upp ett tält på fredagen men det gick sönder så vi fick använda en massa silvertejp för att det skulle hålla.

Idag var vi i Båstad och var statister i en film. Johannes Brost(från Rederiet)har huvudrollen. Vi spelade bratz som dansade på en nattklubb. Imorgon är det skolan och sen tillbaka till Båstad för att ta nya scener till filmen.

27 augusti 2010

Instäng

Var på sociologen i Lund idag. Skulle fixa ett par papper till skolan. Jag gick ut genom en dörr där det bara finns lås på en sida. Jag öppnade och gick in, efter det fanns det en dörr till. Den var såklart avstäng och jag kunde inte gå tillbaka genom den andra dörren, för man var tvungen att öppna från andra sidan. Jag fick panik! Det var nästan helt tomt och jag visste inte vad jag skulle göra. Efter en kvart som en snäll människa och öppnade till mig. Det var inte kul!

Snart 20 hästar

Jag har ätit smörgåstårta tre dagar i rad, jag mår illa nu. Ikväll ska jag trycka i mig en massa mat på Malmöfestivalen och tömma all cider i öltältet. Imorgon fyller jag 20. Äntligen kan man handla på systemet utan att hänga efter morsan. Underbart! På söndag blir det Båstad med Veronica, Johanna & Erik. Vi ska göra en hemlig sak där, så vi är hemma på måndag igen. Jag längtar till söndag. Berättar på måndag hur det gick.

Puss!

24 augusti 2010

Glidmedel i ansiktet?

För ett tag sen var mamma inne i mitt rum. Hon kollade i mina lådor och hittade en sak. Jag satt i vardagsrummet, och hör mamma skrika.

Mamma: Vad är detta för kräm? Är den till ansiktet? Är den bra!?

Jag går till mitt rum för att se vad hon mernar. Hon håller upp en tub.

Jag viker mig av skratt och säger: Mamma, det är glidmedel. Men du får gärna ta det i ansiktet!

23 augusti 2010

Ett stort misstag!

Idag var jag i Lund med mamma. Jag fick en espressomaskin av mamma och vi köpte en ny LDC-TV till Marcus (vi fyller år snart) Sedan begav jag mig till Malmö. Träffade en massa vänner som jag inte sett på över ett halvår. Provade på afrikansk mat, det var riktigt gott! Sen blev det tid för möte. De la fram en burk med kakor. Ett stort misstag! Jag åt upp mer än halva och låtsades som att det var de andra som åt upp kakorna.

22 augusti 2010

Lovalie

Helgen spenderades i Malmö. Besökte festivalen en stund, men bara för att handla langos och munkar. Det var fest hela helgen i västra hamnen och det blev en massa nattbad. Nu är jag förkyld och har kanske halsfluss. Toppen!

Imorgon ska jag på utbildning, kommer göra alla arbetskamrater förkylda, hihi.

19 augusti 2010

Best på fest med hest!

En sak som jag bara måste ha är sugrörsglasögon från www.prylmagasinet.se! Ingen fest utan dem sugrörsglasögonen.

http://prylmagasinet.se/visa_produkt.asp?t=Sugr%F6rsglas%F6gon+Bl%E5&id=325&lang=sv

15 augusti 2010

Monsunregn i munnen

I fredags begav jag mig till Staffanstorp. Malin och Erik lagade köttfärspaj och Veronica gjorde kladdkaka och chokladpudding. Efter att vi hade tryckt i oss all mat och druckit fanta med rosé gjorde Felicia Strawberry daquri. När de var klara råkade hon ta sönder mixern och våra 12 drinkar försvann. Snabbt kastade jag mig på diskbänken med ett sugrör, ingen annan kunde röra sig för att alla var i matkoma. Vi fick göra en ny sats och vi drack upp allt på mindre än 5 minuter. Lördagen kom Veronica väckte oss med kastruller. Vi åt frukost och kollade på en massa filmer. Till middag fick vi chokladpudding och kladdkaka, mums! Vi gick ut på äventyr i monsunregnet, ingen bra ide alls.




11 augusti 2010

Pepsi och rosé

Igår kom Veronica och Johanna hit. Vi bakade en kladdkaka och kollade på film. På kvällen begav vi oss till stranden för att dricka vin. Det var mysigt att sitta på stranden i flera timmar. Jag kommer sakna sommaren, känns som att det börjar bli höst redan nu. Inte okej!

08 augusti 2010

Lapdance och äppelkrig 6 på morgonen

Veronicas och Eriks 20års fest var riktigt kul. Det spårade ut till slut. Daniel gick runt i en blöja för vuxna. Hans förklaring till blöjan var att han var bebis på 90-talet (det var 90-tals tema på festen)Vi körde sanning eller konsekvens. Jag blev slickad i ansiktet, fick en lapdance av Fabian och fick göra en massa andra sjuka grejer. Raul skulle slicka på tältet och andra fick göra en massa andra saker som var riktigt roande. Festen pågick till 6 på morgonen och det blev äppelkrig i trädgården. När vi vaknade igen åkte vi och handlade frukost, sen blev det filmdags. Vi såg en film som hette The gray man. En konstig film...

07 augusti 2010

SPICE GIRLS


Idag är det Veronicas och Erics 20års fest. Dagen till ära har jag rakat ansiktet, ryggen och rumpan, hallå det är bara lördag en gång i veckan! Bad mamma handla presentpapper idag, och så kommer hon hem med bokomslag med hästar på!

04 augusti 2010

Vi ses i kyrkan på söndag


Idag blev det IKEA med Veronica, Johanna och Eric. Veronica tog körkort igår, så hon ville ut och köra oss. Jag bad till Gud innan jag hoppade in i bilen att jag skulle klara mig. Vi lekte på IKEA och provade alla möbler. Vi skulle handla lite mat att äta, Veronica drog ett skämt och jag fortsatte med skämtet. Kvinnan framför oss tog illa upp och vi kunde inte sluta skratta. Vi klarade oss hem utan att krocka. Ett mirakel!

Imorgon ska jag iväg och köpa ett par buffaloskor till lördag, det är 90-tals tema och det kommer blir riktigt kul...

VOFF, säger katten

Var i Halmstad idag. Blev en massa mys på ett härligt uteställe. Köpte en ny klänning tills på lördag. Erik och Veronica har 20 års fest och det ska röjas ordentligt! Köpte även presenter till både, hoppas de blir glada. Jag har gjort teckningar till dem (min specialitet)

03 augusti 2010

Hannah Montana


Har varit halvdöd sen i lördagsnatt, inte kul alls. Mår lite bättre nu. Min mobil lever sitt liv och fungerar när den själv känner för det, kul! Orkar inte köpa en ny mobil till. Klockan är halv tre på natten och jag sitter och kollar på Hannah Montana, jag har vaknat till liv och det finns inget bra på TV. Blä! Imorgon blir det hem till Landskrona igen och sova i min sköna säng.