Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 september 2010

Johanna Picasso

Jag och Johanna kollade på Idol, vi tyckte att de hade för långa reklamer, så vi passade på att måla mig.

27 september 2010

Fullspäckad vecka

Denna veckan är fullspäckad med aktiviteter. Imorgon efter föreläsningen ska jag iväg till Vikingaskolan och vara volontär. Sen blir det en massa bus med Johanna i stan. På onsdag blir det skola & jobb, direkt efter jobb är det förfest hos Gustav i min klass. Sen blir det utgång på någon nation. Torsdag blir det konsert i Malmö. Förfest i L-A. Jag och Ellinor ska se Tiger Lou spela i Malmö. Han är så jävla snygg! Han spelar till 4 på morgonen, så det kommer bli fullt ös! På fredag blir det utgång i Helsingborg och på lördag blir det utgång i Lund. På söndag om jag inte ligger i koma blir det en pluggdag, blä!
Mina 5 absoluta favoritlåtar i ordning:
1. Red jumpsuit apparatus - Youre guadian angel
2. Live - Heaven
3. Simple plan - Save you
4. U2 - With or without you
5. Goo goo dolls - Black balloon
Idag ska en av tjejerna från Idol sjunga denna låt. Jag hoppas hon är duktig och inte pajar låten.

26 september 2010

Volontär i Lund

Jag ska börja som volontär i Lund. Jag är en god människa innerst inne, fast att många har svårt att tro på det. Jag ska hjälpa invandrarbarn med läxhjälp. Nej jag ska inte lära dem fula ord och hemska saker. En gång i veckan ska jag hjälpa till. En god gärning!

Segla till Hawaii?

Det blev ännu en gratiskväll ute igår. Nicole, Ellinor och Malin kom hit. Vi drack och kollade på youtube filmer där de drar ut maskar ur människor. Vi sminkade min hund och lekte med henne. Vi drog ner till stan och kollade runt vad staden hade att erbjuda. ALLA var elaka mot mig på grund av att jag knappt kunde prata. Vakterna sa hela tiden: Vad sa du? Va, jag hörde inte? Det var inte kul att bli utskrattad. Vi bosatte oss på Inferno med ett par danska killar. De hade kommit med båt, så när Inferno stängde drog vi med dem till deras båt. Vi drack vin, spelade gitarr och sjöng sånger ur deras Sangbog. Den ena killen var riktigt sliskig, han ville hålla mig i handen hela tiden och skulle krama en. Det var inte OK! När Dick kom och skulle hämta oss försökte dansken kyssa mig. Vilken svin! Jag puttade till honom och sprang för mitt liv till bilen. Killar som är på för mycket är A BIG NONO. Tur att jag kan karate(typ). Hade jag blivit våldtagen hade jag inte kunnat skrika...HAHA













25 september 2010

Diarré och kräkningar

Jag var ute med hunden. Jag ser två barn plocka rönnbär. Jag trodde att de skulle kasta dem, men de åt dem istället. Jag tänkte: Ska jag säga till dem att man inte kan äta dem, eller ska dem få sin läxa och lära sig efter sina misstag? Jag sa inget till dem. Jag stod och skrattade, gick iväg och hoppades på att de skulle bli sjuka. Ligga hemma med diarré och kräkningar...

Stamparen och B1

Jag har tappat rösten helt!
I torsdags var jag och Isabella i Helsingborg. Eftersom Isabella började bråka med alla i kön på Villan och slå dem, så drog vi vidare. Vi var lite överallt och till slut stannade vi kvar på Le Cardinal. Det blev en massa dans och jag fick namnnet "Stamparen" eftersom jag hoppade omkring och dansade med alla. Folk trodde att jag hade tagit knark och fått snedtändning, de trodde att jag var galen. Det fanns ett killgäng från Australien och Kanada, riktigt heta pojkar! Vi blev bjudna hela kvällen på dricka, det är bra att vara tjej ibland! Isabella hittade människorna hon bråkat med i kön, hon gick fram till dem kramade och pussade dem. Jag vek mig av skratt. Den bruden är sjuk! De kollade på henne som att hon var CP. Cardnal stängde och vi tog en taxi ut till Plantan, det var riktigt tråkigt där så vi drog tillbaka till stan. Vi drog till Bryggaren. Vi hängde med ett par galna killar som åkte inlines och var utklädda till Jason i fredag den 13:e med en motorsåg i handen. Killarna gav Isabella smeknamnet B1, eftersom hon har tatuerat in ett B på handen. Klockan 8 på morgonen tog vi bussen hem, och jag sov hela dagen.






22 september 2010

HÖHÖ

Vän: Du är tjock, Amanda.
Jag: Nej, har bara litet huvud!

BLAH BLAH!


Jag är halvt död! Har halsfluss, woho! Har haft fullt upp hela dagen. Skrev klart arbetet idag, måste börja plugga mer i AF-borgen, får allt gjort då. Imorgon tar jag och Ellinor över staden L-A, och den kommer inte bli sig lik. På kvällen blir det fest i Helsingborg med Isabella, me like! Akta er, kommer smitta alla längst min väg med halsfluss. Ibland undrar jag om jag är en ängel utan vingar!?
Nu ska jag ta en powernap. Smell you later.

21 september 2010

Orkar inte

Suttit hela dagen med gruppen i AF-borgen och skrivit ett arbete. Vi kom inte så långt, så det blir att skriva hela natten. Har två vattengympapass imorgon, så det blir en massa pendling mellan Lund och Malmö. Jag börjar känna att hösten är här, jag är så seg och orkar inget. Vill bara ligga hemma i sängen. Det är inte okej.

Somnade i solariet

20 september 2010

En underbar låt

Börjar alltid gråta när jag ser videon.

19 september 2010

Apor med rabbies

Lördagen spenderades i Staffanstorp. Det var filmkväll hemma hos Veromica med M och Erik. Alla fick en sockerkick och helvetet bröt loss. Vi blev som galna apor med rabies, klättrade på väggarna, låste ut varandra, slogs och hade matkrig. Staffanstorp är inte sig likt efter att vi invaderade City Gross. Malin knuffade in mig i hyllor, så en massa saker rasade ner på gamla tanter som handlade kattmat till sina hundar. Vi är nog portade på City Gross...

Underbar helg

Efter jobb i fredags drog jag hem till Caroline, vi förfestade där och drog vidare till Myntha i Lund. Vi träffade Yasmine och Anneli på Myntha. Vi hittade ett trevligt killgäng och hängde med dem hela kvällen. De bjöd på vitt och rosévin hela kvällen, och en massa mojitos. Jag älskar att vara tjej! Bordet bredvid oss satt ett killgäng från Lidingö, åh vad jag älskar killar som snackar stockholmska, NICE. Myntha stängde och vi skulle ner till Professorstaden med halva Myntha. Killarna beställde 2 minubussar så att alla kunde åka med. Efter ett tag blev vi hungriga så halva gänget drog ner till Mårtenstorget för att kränga mat. Vi gjorde av oss med Lidingökillarna och träffade på ett killgäng från Lund. Vi drog med dem på efterfest och lyssnade på deras dåliga musik. Engelsk folkmusik. Vem fan lyssnar på sånt!? Vi tog tåget hem på morgonen för vi höll på att bli av med hörseln pga den dåliga musiken.

Jag kom hem och släppte ut hundarna i trädgården, på eftermiddagen när jag vaknat till liv började jag leta efter min jacka. Jag gick ut i trädgården och hittade min jacka hängandes i trädet, hade tydligen kastat upp den där. HAHA.

16 september 2010

Vart köper man vigvatten?


Jag tror att djävulen har tagit sig in i min mors kropp. Min mamma kallade på mig och bad mig komma in i badrummet. Hon frågade mig om jag kunde hjälpa henne att fixa håret, hon skulle ge mig saxen och "tappade" den på mig. Den var öppen och flög ner på min hand. Måste driva djävulen ur henne med hjälp av exorcist. Någon som har ett nummer till en präst? Måste köpa vigvatten imorgon. Ska kolla på Blocket om någon har det till salu.

Måla kukar på barn?

Imorgon ska jag måla barn hela dagen på City Gross i Staffanstorp. Kommer nog bli kul. Undrar om någon unge vill ha kukar målat i ansiktet? Om en unge frågar om jag kan måla en fitta eller en kuk i ansiktet på honom/henne, vad ska man svara då? Hade varit rätt kul att se en unge gå runt med de i ansiktet, föräldrarna hade inte varit glada. Hade mina barn velat ha sånt målat i ansiktet, så hade jag låtit dem ha de.
Efter jobb blir det utgång på Myntha i Lund. Yeah! Efter en lång dag på jobbet måste man supa och ha kul med vännerna, eller främlingar. Dansa hela natten lång med en snygg kille och kränga kebab på Mårtenstorget.

15 september 2010

Fånge i en bastu

Alltid efter jobb går jag in i killarnas omklädningsrum för att duscha och basta. Efter min grupp är det bara gravida kvinnor som ska ha vattengympa, så det är aldrig någon kille som använder omklädningsrummet. Jag låg och bastade, helt plötsligt kliver det in två killar i bastun. Jag får panik och börjar skrika. Killarna skrattar och går ut. Jag tar på mig min handduk och går ut för att ta på mig. Killarna ber om ursäkt och jag skriker på dem att de inte får använda omklädningsrummet. De säger förlåt igen och säger att de inte visste det. De gick iväg och jag var själv igen. Killarna var riktigt snygga, mjaau! De måste ha trott att jag var galen så som jag skrek...

14 september 2010

SPA behandling, jatack!

Åh vad jag är sugen på en Lyx 90 min behandling på Care of you i Helsingborg. Jag känner att jag måste ha det för att klara av hösten och all stress. Min hy är inte det bästa just nu, så det behövs verkligen en lång stund med en massa behandlingar för att den ska bli bra igen. När man är student, är det inte alltid man kan unna sig en sån behandling. Vill vinna ett presentkort som jag kan använda där.

http://servedby.jumpdisplay.com/v2/click/w/3414/z/0/b/1920.html

13 september 2010

Rättegång

Idag har jag varit på rättegång. Det var två killar som utpressade min lillebror på pengar förra året. Först skulle de ha 2000 kr, sedan 5000 kr. De hotade att krossa alla rutor och bränna upp lägenheten om de inte fick pengar. Vi fick krossade rutor minst fem gånger. Han ena som var åtalad var häktad för mordförsök på en man i Landskrona, han hade knivhuggit honom. Så det var en massa poliser och han fick sitta med handbojor, det var lite läskigt. Jag hoppas dem får ett långt straff, för de har gjort en massa andra hemska saker mot andra människor med. De borde låsas in i en källare tills de dör av svält

12 september 2010

Ett misstag!

Igår kom Johanna & Erik hem till mig. Vi drack fanta och rosé. Efter att ha tömt allt som vi kom åt drog vi till Myntha i Lund. Där blev det drink efter drink. Det blev dags att åka hem och jag skulle få på mig min jacka, killen som satt bredvid mig fick min armbåge i huvudet och sen fick han min knutna näve i ryggen...av misstag. Jag råkade slå honom. På hemvägen träffade jag en snygg kille, han flörtade som fan, men det visade sig att han hade sambo. Inte okej! Vi drog ner till Inferno en runda snabbt innan de stängde, vi hade shottävling och begav oss till Olivers för att äta. Sen drog alla hem till Borg och drack White Russian till fem på morgonen. Jag sov hos Johanna, så när jag skulle hem idag gick jag vilse i Karslundsparken. Måste skaffa en GPS

11 september 2010

Synd att hennes IQ inte är densamma som hennes vikt


Jag, Veronica, Helana & Johanna har en stalker. En fet valross som vägrar lämna oss ifred. Hon skriver till en varje dag på sms, hon är blockad både på msn och facebook så där har hon ingen chans.
Hon måste vara riktigt trög, hon förstår inte att vi inte orkar med henne. Hon ger sig aldrig. Vi har sagt till henne snällt att lämna oss ifred, men det får hon inte in i sin efterblivna hjärna.
Synd att hennes IQ inte är densamma som hennes vikt.

Lite bilder på?

Jag är nog sämst på att ladda upp bilder i bloggen. Här kommer några foton från min födelsdag.









09 september 2010

Varför älskar alla mig?

Igår efter jobb åkte jag hem till Rebecca. Har inte varit hemma hos henne sen januari något. Hennes hundar var helt galna i mig. Alla älskar mig helt enkelt! Jag tog tåget 22.38 från Malmö och var hemma lite efter 00.00. Tåget fick nödbromsa innan Gunnesbo för Banverket lekte med signalerna. Alla bromsar slogs ut och vi kom ingenstans. De försökte starta om tåget, men det gick inget vidare. En timme senare rullade vi igen. Åh vad jag hatar Skånetrafiken ibland, fast att det var Banverkets fel denna gången.

08 september 2010

Åh vad jag hatar dig. Kan du inte bara gå och dö!?

07 september 2010

I love you

Igår var jag på möte i Malmö. Fick information om utbildning och åt tills jag var tvungen att knäppa upp byxorna. Ska gå en FAR utbildning den 9/10 på Scandic Hotell i Lund. Vi får gratis mat, det är därför jag ska gå utbildningen. Nej, men kommer bli certifierad FAR-ledare. FAR står för Fysisk aktivitet på recept. Jag är vattengympaledare och jag kommer få nya deltagare som kommer från sjukhuset, de får motion på recept istället för läkemedel.

Idag var jag och träffade Rebecca. Vi har inte träffats på ett bra tag så det var dags att ses. Jag har saknat henne så hemskt mycket. Vi fikade i Malmö, shoppade loss och snackade om allt vi missat i varandras liv. Imorgon efter jobb ska jag hem till henne, har saknat hennes familj riktigt mycket.

05 september 2010

Lägger upp bilder fån min födelsedag sen, jag är seg på att lägga upp dem.

Raka av allt

Ska färga håret idag, hoppas det blir som jag vill ha det. Vill ha ljusbrunt. Kommer börja gråta om det inte blir som jag vill. Kommer raka av allt såfall...

04 september 2010

Ta mig till Sicilien nu

Mitt drömresemål just nu är Sicilien. Jag vill dit för att sola, äta god mat och göra en massa äventyr, och bada en massa såklart.
http://www.solresor.se/resa-till/Italien/Sicilien/ http://www.solresor.se/resa-till/Tema/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/
Klicka in er på länken och se vilka underbara hotell det finns att välja på.
Jag vill dit nu!

03 september 2010

Fy fan

Köpte hem vegetarisk mat, tofu och qorn. Har ätit det innan, men jag gillade inte det. Tänkte ge det en andra chans. Jag åt lite, och jag fick klökningar. Hur f*n kan man äta sånt skit? Tänkte att hundarna kanske ville äta det. De luktade på det och sen kollade på mig.
Jag vet vad de tänkte: Hur fan kan du ge oss detta? Vad har vi gjort för att förtjäna att bli förgiftade? Hatar du oss så mycket eller? Jag såg det i deras ögon att de tänkte så. Nu hatar mina hundar mig. Har en känsla av att jag kommer hitta något otrevligt i mitt rum eller min säng inatt...

02 september 2010

Gråhårig redan?

Jag blev sugen på att färga håret idag, och det gjorde jag också. Jag skulle färga det ljusbrunt, men det blev grått. Det är hemskt, ska färga om det så snabbt som möjligt. Jag kan inte visa mig ute längre...

01 september 2010

Jävla bög

Varför just du!? Han är inte bara snygg, utan vacker! Hans ögon är helt underbara. Men jag tror att han är bög. Alla vackra killar är bögar. Gud straffar oss kvinnor.