Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

30 december 2010

En tisdag på Cardinal

I tisdags drog jag & Johanna ut i Helsingborg. Vi var på Cardinal. Hörde nog världens sämta raggningsrepliker.
En kille sa: Om jag hade varit en dinosaurie, hur coolt hade inte det varit? Vill du vara dinosaurie med mig?
Sen frågade en tjej om hon fick kyssa mig. Jag & Johanna dansade och lekte runt på dansgolvet, släppte loss och hade kul. Många killar försökte dansa med oss, men vi puttade bort dem och gick till en annan plats, och de fäljde efter. De är tröga. Stötte på min stalker från Tempel, han är läskig och jag tyckte att det var lite jobbigt att han var efter mig hela tiden. Cardinal stängde och vi blev bjuda på en massa efterfester, men vi tackade nej snällt. Vi gick och åt på Kebab king och där hittade vi ett par killar som försökte ragga hem oss, vi blev sura och drog ifrån snabbt som ögat.

26 december 2010

Oförlåtligt!

En av mina favoritlåtar är Dixie Chicks med Not ready to make nice. Den passar in så bra på mig och min pappa. Jag kommer aldrig kunna förlåta honom, har försökt så många gånger men det går bara inte.
Texten
Forgive, sounds good
Forget, I’m not sure I could
They say time heals everything
But I’m still waiting

och
I’m not ready to make nice
I’m not ready to back down
I’m still mad as hell and
I don’t have time to go round and round and round
It’s too late to make it right
I probably wouldn’t if I could
‘Cause I’m mad as hell
Can’t bring myself to do what it is you think I should

beskriver mina känslor så himla mycket.

Jul & sånt

Julafton var perfekt, fick en massa pengar och min efterlängtade sak. Har tänkt i ca 5 år på om jag skulle skaffa det eller inte. Men bestämde mig att göra det till slut. Jag är så lycklig! I lördags blev det utgång. Vi förfestade hemma hos Mattias och tog en taxi till stan. Vi stod i Tages kön ca 1 timme. Har aldrig sett så mycket folk ute i Landskrona. När vi kom in på Tycho gick jag in på toa och värmde fötterna, hade så ont att jag nästan började gråta. Inne på Tages hoppade en kille upp och juckade på mig i ansiktet, han var riktigt full. Det var iaf en toppen kväll!

22 december 2010

Mamma blev flintis

Snart julafton, tiden har gått så fort. Har hunnit köpa en del julklappar, men några återstår. Mamma fick för sig att fixa håret med en rakapparat, hon satte i en kam så att det inte skulle klippas för tunt Hon gick in på toa, och jag tog av kammen från rakapparaten. Hon kom tillbaka och skulle fixa lite till, men allt hår försvann istället. Jag kunde inte andas så mycket jag skrattade. Kallade på brorsan och han skrattade lika mycket. Mamma blev ledsen, nu måste hon ha mössa. HAHA. Hon har letat hela dagen efter en mössa. Hon har nästan inget hår kvar.

19 december 2010

Lagfest i Örja

Igår var det lagfest ute i Örjas lokal. Jag & Johanna var givetvis där. Jag hade en vinflaska med mig, men det fanns ingen vinöppnare. Det var flera som försökte slå sönder flaskan så att man kunde få ut några droppar, men det gick inte. Den fick namnet djävulsflaskan. Jag försökte trycka ner korken och fick en skruvmejsel rakt in i handflatan, det forsade ut blod överallt. Jag har sjukt ont. Johanna drog till en efterfest och jag till en annan. Somnade i en fåtölj. Min rygg mår heller inte bra.

Ciao!

16 december 2010

Köpte ögonfransnäring för ett tag sedan, har använt det varje dag i hopp om att få längre ögonfransar. Funkade det? Ja de gör det. Har märkt att de har blivit tjockare och längre. Me happy! Trodde aldrig på att sånt funkade, men köpte hem ett paket för att testa. Det var inget hittepå. Min är snart slut, ska absolut köpa ett nytt när min är slut.

14 december 2010

Brutna tår

Idag bröt jag två stycken tår på min vänstra fot. Grät i en halvtimme av smärtan. Jag råkade hamna med foten rakt in i väggkanten när jag sprang. Mina tår är blå/lila färgade och helt sneda. En benbit sticker ut. Kan inte gå, och hatar mina kryckor.

13 december 2010

Puttefnask

Puttefnask

Förklaring: En dvärg som tar betalt för att utföra sexuella tjänster. Ev. en manshora med liten penis.

Exempel
: Jag var ute på min dagliga morgonpromenad när det plötsligt ett puttefnask plötsligt började klänga på min rygg. Jag gav honom en kaka och några Tarzanpockets, han var det bästa som hänt mig.

12 december 2010

Love my life.

Kan knappt fatta att det snart är jul. Året har gått så snabbt. Det har varit ett bra år för mig. Jag lever singellivet och har kul, har ingen pojkvän som får mig att stanna hemma hela tiden. Kommer inte vara bitter för att jag har missat mina bästa år här i livet. Har något att minnas tillbaka på när jag blir äldre, alla fester som slutade i katastrof eller helt underbart. Mitt liv är underbart helt enkelt.

09 december 2010

Nyårsklänning

Vad tycker ni om min nyårsklänning?
Jag och mamma sitter och kollar på TV. Vi ser ett program med en massa gamla människor.

Jag: Uää, fy fan byta kanal. Jag hatar att se på gamla människor.
Mamma: Vad ska du göra när jag blir gammal då? Ska du inte träffa mig?
Jag: Hell no! Vill du att jag ska sitta och vara illamående och spy bara för att du vill träffa mig?
Mamma: Vad du är hemsk.
Jag: Men det är äckligt ju.

Hon förstår inte min rädsla för gamla människor.

08 december 2010

Julbord

Idag blir det julbord med jobbet. Undrar hur det kommer att sluta? Vem blir fullast? Vilka kommer idka samlag med varandra? Det ska bli kul att se. En sak är säker, det kommer bli kul!

07 december 2010

Sick dream

Natalie smasade mig imorse och berättade om sin dröm.

Sms 1: Haha, jag drömde att du, jag och V sovit hos M. Så hade V fått låna en extra nyckel. Och nästa morgon när du och jag vaknade, så hade hon rensat lägenheten och kylskåpet. Så jag skulle gå och knocka henne och det gjorde jag som fan. Sen kom hennes blinda pappa, men han kunde inte fånga mig. Du höll henne och jag knäade henne i huvudet, och boxade sönder henne.

Sms 2: Hahaha, men det sjuka var att hon inte fick blod eller märken, helt sjukt för jag slog verkligen ihjäl henne. Och du ringde polisen hela tiden och när dom kom så skickade du tillbaka dom.


Vilka sjuka drömmar min kompis har.

06 december 2010

Tack!

Jag skulle bli jätteglad om ni gick in och röstade på mig: http://www.mylovebasket.com/profile/amanda-bach-3548870

Incest?

Jag och mamma är på IKEA. Jag lägger mig på en säng. Jag vill att mamma ska komma och lägga sid bredvid så hon kan känna att det är en skön säng. Hon står en bit bort från mig och jag skriker till henne.

Jag: MAMMA, KOM HIT NU! JAG VILL LIGGA MED DIG!

Alla vänder sig om och kollar konstigt på mig. Först fattar jag inte varför de kollar snett på mig, men sen förstår jag vad jag skrikit i affären. Det kom ut fel ur min mun.

05 december 2010

Ginger dog

Morsan färgade håret rött idag (wannabe ginger) hon la även hårfärg på min hund. Jag sa till henne att så kan hon inte göra.
Då sa hon: Men hon vill färga pälsen, hon vill likna mig!

Stackars hund.

Kaoz på psyket

Söndag idag, och jag är segare än segast. Jag halkade i Lund i fredags och min rygg mår inte bra. Såg en kvinna cykla, hör henne skrika och hon glider och trillar ner på marken med cykeln över sig. Jag fick knappt någon luft så mycket jag skrattade, Gud straffade mig senare. Jag halkade ett tag efter henne, låg på marken och skrattade åt mig själv. Människor stannade upp och kollade på mig. De ville nog ringa psyket (men jag är portad där) De trodde nog att jag rymt därifrån eller något. Nu ligger jag här och tycker synd om mig själv.

03 december 2010

Bilder från brorsans examensdag på LTH










Ceremoni

Idag ska hela familjen till Lund på en ceremoni. Min bror har tagit examen som civilingenjör inom datateknik och det ska såklart firas. Jag är jätte stolt och glad att min bror har klarat det. Ska spana efter några snyggingar, fast det kommer nog bara vara fula människor. Finns inga snygga OCH smarta människor.

02 december 2010

Fråga Bruno

Är sex utan medgivande olagligt?

Svar:
Ja, all typ av sex utan medgivande är olagligt och fullständigt samvetslöst. En gång hade jag sex med mig själv mot min egen vilja. Jag gick till polisen men efter hot tvingade jag mig att ta tillbaka anmälan. Som brottsoffer känns det otroligt kränkande.

Me, myself and I

Har letat runt på en massa loppisar efter uppstoppade djur. Har dock inte hittat någon än. Får nog börja göra egna, som en hobby. Om man börjar dejta en kille och han frågar: Vad sysslar du med på fritiden. Jag: Ah, jag fångar djur och stoppar upp dem sen. Hade varit kul att skrämma iväg en kille så. Eller på alla födelsedagar tar man med sig ett uppstoppat djur som present, tror inte jag hade varit välkommen på fler fester då. Men vad ska jag med vänner till när jag har mina uppstoppade djur?

01 december 2010

Big girls don't cry

Jag är helt seg idag, orkar inte göra något. Har knappt flyttat mig ur sängen. De enda gångerna jag rört mig är för att äta eller bajsa (ja vi tjejer bajsar också) Har redan börjat skriva en önskelista på vad jag önskar mig i jul. Har visserligen redan fått reda på att jag kommer få det. Jag är så lycklig! Har önskat mig det i många år, men vågar äntligen önska mig det på riktigt.
Tror att jag håller få galna ko-sjukan, min näsa vägrar sluta rinna och febern blir bara högre och högre. Bårhuset nästa, jadå.