Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

30 mars 2011

Ostbricka

Åt nyss en hel ostbricka, och det var inte så smart. Mår skit just nu. Känns som att jag ätit syra. Måste spy!

Eller så är det Natalie som smittat mig?

29 mars 2011

Guld i kloakerna

Imorgon blir det Malmö med Natalie. Vi ska krypa ner i kloakerna och leta efter guld. Hörde någon säga till mig att det fanns guld där nere.

New York jobbet ringde idag, och min dag har varit underbar. Har inte kunnat sluta le. Mitt liv kan inte bli så mycket bättre just nu.
Nu ska jag gå och väcka den snarkande valen(mamma)

Stjäla hundmat?

Var ute i trädgården innan med hunden. Skulle leka med henne lite, så jag skulle krypa genom stakettet. Hur slutar det hela? Jo med att jag fastnar i skiten. Det är kolsvart ute och ingen hör mitt skrik. Jag får panik och min hund springer runt mig, hur överlycklig som helst. Hon tänkte säkert: MOHAHA, där fick du allt för att du stulit min hundmat när du inte orkat laga mat till dig själv.

28 mars 2011

Inga tår kvar

Har världens hemskaste skoskav. Ser ut som att en råtta har tuggat av hälften av mina tår. Ska tvinga någon med fotfetish att se på mina tår. När personen börjar gråta så kanske jag låter honom vara...för en stund.

27 mars 2011

Köpenhamn & inflyttningsfest

Var i Köpenhamn igår. Jag & Bellanid såg en massa sexaffärer efter sexaffärer. Dildosar som var en meter långa och 30 cm i diametern. Vi undrade vem som använde dessa leksaker som var så gigantiska.

Efter Köpenhamnsresan var det dags för inflyttningsfest i Lund. Jag var yngst på stället och kände mig som lammkött. En kille blev inlåst i toaletten, den gick i baklås så han satt fast i över 90 minuter. Vi fick ringa en väktare som kom och bröt upp dörren. Stackaren var överlycklig för att få komma ut därifrån. Länsade så klart chipsskålen, så typiskt mig. På morgonen när vi väl skulle sova kom vovven och slickade rent mig, så jag behöver inte duscha idag, Jippi! Alla andra bara låg på golvet och klagade över att sovsäcken var för varm.

26 mars 2011

I'm in Copenhagen bitch

Idag blir det Köpenhamn med Bellanid. Ska dit och köpa ketchup. Känns som att man kommer bli några tusen fattigare, men sånt är livet. Ikväll blir det inflyttningsfest i Lund hos brorsan. Kommer vara yngst av alla, yeayh!

25 mars 2011

Gröt? Usch!

Har ätit gröt för första gången på över 10 år. Det var fortfarande lika äckligt som jag minns när jag var liten. Jag blev tvingad att äta gröt när jag var yngre, och jag hatade det, ville bara spy hela tiden. Kommer ALDRIG mer att äta gröt igen. Det är coca cola och choklad till frukost framöver som vanligt.

24 mars 2011

Pepparöverdos

Höll nyss på att dö av en pepparöverdos. Råkade ta cirka ett haltv kilo peppar i maten, och eftersom jag är för lat för att göra ny åt jag de ändå. Ligger här under bordet och tycker synd om mig själv.

Mamma försökte tvinga på mig ett överfallslarm, men eftersom jag är så stark behöver jag inget sånt skräp! Är van att sparka killar mellan benen, har nästan blivit en vana. Har alltid nycklarna i handen så att jag kan hugga dom i halsen, precis i ådran så att de dör.
Puss & kram, vi ses på stan.

23 mars 2011

WOHO, ME HAPPY!

Har fått jobb i Italien! Är så glad just nu. Vet inte om jag ska tacka nej, ska på två andra intervjuer till. Har sökt ett jobb i New York och ett annat i Italien. Får se vart ödet leder mig. Mitt liv är toppen just nu.

Byebye fuckers.

21 mars 2011

Hello lovers!

Ligger här i sängen och kan knappt andas, känns som att någon tapetserat mina väggar med gräs. Inte okej! Ville bara berätta att jag är bäst, men det visste ni redan.
PUSSPUSS!

20 mars 2011

Perfect time

Min mamma frågade när jag skulle ta och skaffa mig en man. Mitt svar blev: ALDRIG! Jag trivs så bra med mig själv. Alla andra som har flickvän/pojkvän sitter hemma varje helg och vill aldrig vara sociala. Usch nej, sån vill jag inte bli. Det bästa med att inte ha en partner är att man kan göra vad fan man vill. Ta en sista minuten resa och inte komma hem på ett år, eller så. Jag kommer inte bli bitter när jag är 30 för att jag har missat t.ex studentresa, tjejresa och alla galna utekvällar som slutar många mil från där man började.

18 mars 2011

The Playbook

Förra veckan fick jag hem The Bro Code och The Playbook av Barney Stinson. Läste ut dem på en dag och tyckte dem var bra. Jag drömde inatt om The Playbook. Jag drömde att jag testade på de olika raggningssätten på olika killar, och ALLA funkade. Jag var sjukt nöjd, och sen vaknade jag. Typiskt! :(

15 mars 2011

MögMögeliMögMög

Fucking great! Håller på att bli sjuk, halsen krånglar...igen. Skulle aldrig ha ätit godisbiten som jag hittade på marken inne på toaletten. Åh känner att Gud inte gillar mig just nu. Lovade honom att komma till kyrkan varje söndag eftersom han lyssnade på min bön. Han höll sitt löfte, men inte jag. Nu kommer straffet! FAAAN!!!

14 mars 2011

Erase me

Love this song!

13 mars 2011

Svinerier!

Igår var jag i Stockholm, skulle beställa mat men killen förstod inte vad jag sa. Vet inte om han skojade eller var seriös. När jag kom hem trodde jag att jag skulle svimma så trött jag var. Men vi drog ut senare ändå. Vi hamnade på Torstens och några drägg satte sig vid oss. När kvällen var slut fick jag ett sms av en av dem.
Han skrev: Hör av dig om du vill knulla!! Mvh 20cm aren.
Jag blev förbannad och skrev: Vad fan tror du? Jävla svin!
Han skrev tillbaka: Hahaha!!!
Varför ska killar vara så äckliga?
Jag och Johanna drog med hennes Mufvänner Knatte, Fnatte och Tjatte för att äta. Vi våldgästade dem sen. Killen hade ett stativ och bebisskor vid sängen så vi började undra vad han höll på med på fritiden?


(Jag och Micke konverterade under kvällen)

11 mars 2011

Kidnappa Reinfeldt?

Åh vad jag är trött på mammas tjat om att jag måste ha BH på mig. Hon påpekar hela tiden att jag inte kan gå i en tröja utan BH. Måste skärpa mig!
Idag blir det stan med Ellinor & Johanna, blir en ganska lugn kväll eftersom jag ska till Stockholm i morgon vid 06.00.
Tänkte ragga på kungen och Reinfeldt när jag är där, kanske till och med våldta dem eller kidnappa dem och sätta ner dem i min ljudisolerade källare. Får se hur jag gör?Kommer nog få Säpo efter mig nu.

07 mars 2011

Room328

Mitt drömbadrum skulle bestå av Bastu, Mosaik och Klinker
Det skulle bli så snyggt och enkelt.

02 mars 2011

Fair trade

Drar till el hospitalo (sjukhuset, till er tröga som inte fattar) imorgon. Mår toppen! Sitter och käkar hundarnas ben och Frolic eftersom jag är för lat för att rulla fram till skafferiet och ta vanligt godis. Får väl ge min choklad till hundarna eftersom jag tar deras Frolic. Fair trade.

01 mars 2011

it's getting better

Skulle på arbetsintervju i Stockholm idag, men eftersom jag mår som jag gör, ställde jag in de. Är på bättringsvägen. Jag kan resa mig själv ur sängen, till och med duscha själv, det känns så jävla underbart!