Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

31 maj 2011

Milano by night

Sitter på Milano Central nu. Mitt tåg går om ett par timmar. Det kom fram två killar innan och frågade om de fick röra mitt hår, de ville klappa mig. De hade aldrig tagit i så ljust hår innan. HAHA, vilka idioter. Väckte Simon och tvingade in honom på facebook, orkar inte sitta på Milano Central utan att ha någon normal att prata med.
Ska bli skönt att packa upp alla mina grejer om ett par timmar i min lägenhet, har några kilos övervikt i resväskan. Vad fan har jag dragit med mig? Typ spis & kylskåp?
Det är varmt och skönt här fast att det är två på natten. Ännu en orsak till att älska Italy, alltid varmt och aldrig regn.

27 maj 2011

Saint-Tropez

Igår drog jag & Jasmine till Villan i Helsingborg. Vi skulle in i tältet, men vi fick inte komma in för vi hade dricka med oss. Vi satte oss på trappan vid en söt kille, efter ett tag kom hans kompis också. Jag hade med mig en vodka och vinflaska. Vi var tvugna att dricka upp allt. Vi satt och drack drinkar med jordgubbar på trappan, det var riktigt mysigt. Vi satt där i två timmar och bara snackade med killarna, sen drog vi in.
Jasmine: Han ena var nog efterbliven!
HAHA, som jag skrattade.
Vi hade min vattenpistol med oss, så jag sprutade vatten på folk, de trodde att det regnade och kollade upp i taket, upprepade samma grej ett par gånger. Vi höll på att kissa på oss av skratt, så vi blev upptäckta! Vi hittade nya offer hela tiden. Det kom fram ett par killar och låtsades vara utbytesstudenter, en lekte italienare. Jag insåg direkt att han inte var det, sa det till Jasmine på svenska att de drev med oss, killarna skrattade, de bara: Fan ni kom på oss!

26 maj 2011

Ciao mi amore

Idag blir det utgång med Jasmine i Helsingborg. Vi börjar festa på Villan med Saint-Tropez tema. Sen är det något band som ska spela, efter Villan drar vi vidare till Le Cardinal. Kommer bli en toppen kväll känner jag!

Stuck in my mind

25 maj 2011

Full?

Hittade ett gammalt inlägg som jag nog skrev när jag var full?
http://amandalynbach.blogspot.com/2009/12/hogwarts.html

I threw up on a puppy

Chans till Romans

Jag anmälde mig och Johanna till Chans på Romans, på Mix Megapol. De ringde upp igår och vi kom med! HAHA. Jag kunde knappt hålla mig för skratt. Johanna fick välja mellan att ta 500 kr eller en dejt med mig. Hon tog såklart dejten.
Så det bli en heldag på Laserdom och vi avslutar med en god middag & vin. Perfekt nu innan jag åker tillbaka till Italien.
Det var hemskt att höra sig själv på radio.

23 maj 2011

Snälla inget askmoln nu

Har bokat hemresa till Italien nu den 30:e. Bara det inte kommer ett jävla askmoln! Pallar inte åka tåg hem till Italien. Ska bli så skönt att komma bort från Sverige igen. Komma tillbaka till solen & alla trevliga människor. Saknar festerna i Italien. Så kommer inte sakna Sverige alls, bara hundarna och mina vänner. Men har redan så fina vänner nere i Italien, så jag är så lycklig. Har glömt berätta att jag ska dela bostad med två snygga killar! Inga svenskar som tur är. Han ena är från Holland han andra kommer jag inte ihåg.

21 maj 2011

Ragga loss

Idag blir det utgång med Mikael. Vi börjar med förfest hos mig och sen ut och ragga loss. Tycker synd om våra offer, de kommer inte ha det lätt. Nej, svenska killar är inte min grej. Får vänta tills jag är tillbaka i Italien igen. Cioa lovers"!

20 maj 2011

Hit me baby one more time

Igår hamnade jag ute i Ystad, fråga mig inte hur och varför. Drack en massa kaffe tills jag blev megaspeedad och folk trodde jag gick på droger. Nu ligger jag i sängen och det känns som att jag är bakfull, fast att jag inte ens drack. Weird. Sötnosen som gjorde mitt kaffe la säkert i något skumt. Do it again baby!
Idag blir det utgång med Bella i Malmö var det tänkt.

19 maj 2011

Milkshakes & annat mög

Ibland undrar jag hur jag tänker, eller om jag ens tänker? Jag älskar milkshake och Frappino, dricker dem ganska ofta. Det enda problemet är att jag är laktosintolerant! Resten kan ni räkna ut själv hur jag mår efter jag tryckt i mig sånt. En annan sak är jalapenos, åh vad jag älskar att äta det. Åt en hel burk igår, vilket fick mig att bajsa eld! Inte särskilt glamouröst.

18 maj 2011

Fler Italien bilder









Dränka barn i fettvalkar

Ligger halvt i koma. Min kropp klarar inte av allt regn och det gråa vädret här i Sverige. Ska bli skönt att åka tillbaka hem till solen. Saknar att hänga på vingårdarna mitt i natten för att äta vindruvor. Ligga på stranden under siestan och sola fläsket, lägga fettvalkar på alla barn som är jobbiga och vägrar hålla tyst.

17 maj 2011

Min nya pojkvän, fast han vet inte om det själv än

Har förälskat mig i hans vackra ansikte. Hade kunnat våldta honom, på en öppen gata!

Paparazzi

Här är stället som vi hängde på varje kväll i Italien. Jag ska ha min 21års fest här med. Alla är bjudna (nästan)

16 maj 2011

Italien bilder









Thats why I love Italy

Har insett att vi inte har gott kaffe här i Sverige, ingen god glass heller och INGA snygga män! I Italien finns det gudomligt gott kaffe, världens godaste glass och riktigt heta män. Åh vad jag är glad att Italien är mitt nya hem framöver.
Vill hem till Italien nu, är redan trött på Sverige. Bara regn och moln i Sverige, hatar det.

(Härligaste gänget på en bar i Lazise)

Inferno

Glömde berätta om fredagen. Jag och Johanna drog ut i Landskrona stad, Inferno hade öppnat på nytt. Träffade på Vendela utanför, och hon är lika galen som alltid. Jag såg Micke i kön och skrek efter honom, han ser mig och kommer och lyfter upp mig. Någon som saknat mig? Jadå! Micke berättade om vad som hade hänt i hans liv medans jag varit i Italien, han är alltid lika kul att umgås med. Kommer sakna honom alla månader jag är i Italien. Mattias följde mig hem till, så jag slapp bli våldtagen.

15 maj 2011

Födelsedag på Elysée

Mamma fyllde år idag. Så Christofer & Katja tog med oss till Elysée i Malmö för att äta köttfondue. Så himla gott, munorgasm! Vi åt tills vi fick rulla tillbaka till Lund. Hamnade typ i matkoma ett tag. Det var mysigt att äta med brorsan och hans tjej med mammi. Hon fick en brandsläckare i present.

13 maj 2011

Milano & other stuff

Vi spenderade fem dagar i Milano. Man kunde dricka offentligt, så det fanns ett torg där alla drack. Supermysigt! Vi hittade många snyggingar i Milano. Vi har åkt taxi & tunnelbana genom hela Milano. Är i Sverige nu, stannar här i helvetet ca 2 veckor, sen blir det tillbaka till paradiset. Redan när vi landade på Köpenhamns flygplats kände vi att vi saknade italienska män, svenska killar är så fula! Blä! Kommer ALDRIG skaffa mig en skandinavisk kille. Har fått smak på snygga italienare, mjau! Vi blev förföljda av två fula italienare i Milano, vi fick panik och hoppade in i en taxi, sket nästan på mig. På flygplatsen kom det fram två män som försökte få med oss hem, tack men nejtack.

Idag blir det utgång i Helsingborg med Johanna, åh vad jag har saknat min ginger!

10 maj 2011

Milano baby

Jag och Ardiana är i Milano nu, vi har varit här i tre dagar. Vet inte hur länge vi stannar, hoppas jag hinner hem en runda till Sverige innan jag börjar jobba igen. Vi har testa på utelivet här i Milano and we love it! Älskar att vara blond i Italien, gratis mat, dricka & taxi. Killarna är helt galna, och det är underbart. Vi gick in på ett uteställe där de hade livemusik, bandet slutar att sjunga och en från bandet skriker: Åh hej, vad heter du snygging? Så de spelade en låt till mig, och jag var överglad. Vi blev förföljda av en fransman & en italienare som vi träffat dagen innan, vi sprang till taxin så rädda vi var. Vi bor på världens härligaste ställe, och vi funderar starkt på att aldrig dra härifrån igen. Det blir aperitivo igen, och utgång på det!

08 maj 2011

Sweden baby


Har fått min taxeringskod här i Italien. Är ledig fram till den 30/5, så det blir Milano någon dag med fest och shopping. Sedan blir det en runda till Sverige.

07 maj 2011

At Paparazzi

Igår blev det utgång på Paparazzi i Lazise. Innan dess hade jag sprungit till campingen bredvid för att köpa vin. Pimplade upp vinflaskan snabbt och vi begav oss ut i natten. Vi gick genom en liten skog, så jag gömde mig bakom ett träd och hoppade fram och skrek. Alla fick panik och en eller annan sket nog på sig. Inne på Paparazzi raggade ägaren på mig, inte okej! Det var ett gäng från Österrike, så det blev drinking games med dem. På vägen hem åkte vi hem med psykologen (De har hyrt in en psykolog för att testa oss hur vi klarar av olika situationer) Vi satte oss i hans bil och han körde oss hem, i 190! Han kör full och snabbt som en idiot och jag ´skriker SVÄNG, han slirar in och bilen hamnar i blomster rabbaten, alla på parkeringen ser det och blev rädda. Höll på att skita ner mig. Jag såg att en kille satt ute, så jag gick fram till honom och sa: Can I rape you?

06 maj 2011

In the backseat of my car

Har träffat en kille. Han är underbar! Han är från Finland och jag har flyttat in i huset bredvid honom bara för att se honom hela tiden. Väckte honom inatt genom att gå in i hans rum och skrika: Wake up baby! Han vaknade och blev rädd. Är helt seg i kroppen efter all dans och andra sporter som vi gjort. Vi har varit ute och festat varje dag, så vi har haft max 3 timmars sömn per natt. Igår fick vi skjuts av ett par italienare, frågade om vi fick åka med, så vi fick trängas fyra personer i baksätet. Har lärt mig hur man säger: Jag kommer våldta dig, på italienska och finska.

Bilder finns på facebook.

05 maj 2011

Det nya livet i Italien

Vet att ni har saknat mig! Ska uppdatera er lite om livet här i Italien. Valborg firades i Milano med Bella, Ardiana & Jenny. Ni bor vi i Lazise, och jag stormtrivs här. Vi har långa träningsdagar, men vi lyckas dra ut varje kväll ändå. Har nog druckit alla vinsorter som finns i Italien. Vi bor i små hus. Har träffat både underbara killar och äckliga killar. Igår hade vi en show, vi hade en tävling och man skulle pussa så många killar som möjligt i publiken på 40 sek. Killarna var snälla och hjälpte mig vinna, när det var min tur ställde sig alla killar upp och sprang fram till scenen. Vi har smitit in på vingårdar på fyllan för att äta vindruvor som fyllemat. Åh vad jag älskar att vara här!