Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

27 juni 2011

Mina dagar

Ska berätta om mina dagar. Jag börjar med stretching 9.30, sen vid 10.00 har jag aerobic och vid 11.00 vattengympa. Har siesta mellan 12.00-15.30, så vi ligger på stranden och solar, vid halv fyra har vi splash dance (dans i vatten) och sen har jag vattenlekar. Efter vattenlekarna är jag ledig fram till 20.00, sen tar jag hand om ungdomarna på stranden till 22.00 är det club dance. Så ser mina dagar ut. Ganska najs! Utgång kör vi också varje dag, så det är ännu mer najs!

24 juni 2011

Party everyday

Att gå ut varje dag tar på krafterna. Ibland känner jag mig som en 80åring, orkar inget på grund av för lite sömn. Killarna jag bor med vägrar städa, så vi bor i en svinstia! Vädret här är underbart. Saknar Sverige...lite. På måndag är jag ledig, vilket betyder ett nytt äventyr i Italien. I love mondays! Är dålig på att logga in på datorn, är inne ca 20min per vecka. Det finns så mycket mer att göra här än att sitta framför datorn. Nu har jag siesta, vilket innebär att jag drar till stranden. Ciao!

18 juni 2011

Matchmakers

Mina två rumskamrater Dario & Tommy har bestämt sig för att leka matchmakers. De har försökt fixa ihop mig med kocken i restaurangen. Vi fick efterrätt gratis på grund av det, och kocken betalde min dricka och mat när vi var ute på kvällen. Dario & Tommy kommer inte att ge sig förrän jag har en kille. De kommer hålla på hela sommaren att fixa ihop mig med en massa. Vi var på en födelsedagsfest, ett facebook party. Det var kul. En sak som jag hatar är att italienarna inte kan engelska, blir lika galen varje gång!

14 juni 2011

Rape Mr Angel face

Igår var jag i Venedig med grabbarna & en holländsk familj. Vi åkte gondol genom hela Venendig. Åt världens godaste pizza & såg en massa snygga pojkar. Jag & Miriam gick förbi en restaurang och de ville ge oss gratis drinkar, jag kallade på grabbarna att de skulle få gratis dricka men det gällde bara oss kvinnor. Alla snygga killar har fått namnet Mr Angel face. Killarna jag bor med håller på att bli galna när jag ser snygga italienare, de vill sparka alla Mr Angel faces. Jag kommer absolut att åka tillbaka till Venedig fler gånger.

07 juni 2011

Poop in the eye

Igår var jag ledig, så jag begav mig till Peschiera del Garda för att shoppa. När jag kom tillbaka igen blev jag inkastad i poolen. Jag åkte på rutschkanan och råkade åka på en liten pojke, han drunknade nästan när jag låg på honom. Han kom upp från vattnet och grät, jag bara skrattade och sprang iväg så att de inte hörde mig. Sen blev det att dricka vin...som vi gör varje dag eftersom gästerna vill att vi ska dricka med dem. Det är några killar från Holland som köpte mitt favorit vin, de kom ihåg vad jag sa vad jag gillade. Så sött! Jag gick vilse på en vingård, de hittade mig en timmer senare med halva skörden i min mage. Det är kul att gästerna är så trevliga, vi blir bjudna på middag och sånt. Me love it!

Jag bor ju med två killar, och de kan ALDRIG lära sig att fälla ner toasitsen. Blir galen varje gång. De kallar mig: Mamma.

04 juni 2011

Bo ihop med?

Jag bor i en stor etta...med två killar! De är hur balla som helst, så det är helt OK att dela lägenhet med dem. Jag beslagtog dubbelsängen direkt. Vi har folk över hela tiden, så har ingen tid att blogga. Vi är ute hela tiden med. Hat världens bästa jobb. På siestan ligger vi på stranden och sover för att bli av med baksmällan. Livet här i Italien är underbart. Vi äter gratis i restaurangen, så ska smaka ALLA pizzor och pasta som de har. Vi äter pasta & pizza varje dag, så lite tråkig mat är det, men god. Vin dricker vi massor av, inget vatten här inte.