Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 juli 2011

Tarzan

Denna vecka har vi Tarzan musikal. Jag är en apa i musikalen. Hela mitt team är sjuka, jag tappade rösten och alla andra går och hostar som galningar. Jag älskar livet här i Italien, vill verkligen inte komma hem till Sverige igen. Vi har underbart väder varje dag, och gästerna är hur trevliga som helst. Jag är så dålig på att blogga, för tiden räcker inte till här. Det är alltid något som kommer i vägen.

En kille på 14 år frågade mig en rätt kul fråga.
Kille: Dricker du mycket mjölk?
Jag: Nej. Varför undrar du det?
Kille: Konstigt!
Jag: Vadå?
Hans kompisar börjar skratta och säger: Du har så stora bröst så du måste ha mycket mjölk i dem.
Jag: Jag har inte mjölk i mina bröst. Bara gravida har mjölk i brösten.

22 juli 2011

Juckar som hundar

Ciao fuckers! Livet i Italien leker på här i Italien. Jag har fått en black sister, min underbara Amy. Alla pojkar i 17års åldern springer efter en hela tiden, och de tycker att de är kul att se på mig när jag har vattengympa och hoppar omkring. Som de säger: You bounce! Så fort man är ute och festar så springer de fram till en och vill ha en kram och säger: åh det är du från animation team. Foton vill de också ta med en hela tiden, ganska kul ändå. Killarna har bildat grupper, så när de ser mig omringar de mig och juckar som hundar på mig och sjunger. Förra veckan hade vi en Shrek musikal, denna vecka har vi Blues Brothers.

14 juli 2011

Splash dance

Jag i orange t-shirt till vänster.

My new life in Italy

Har flyttat nu. Bor i en trea med tre tjejer, skönt att slippa att bo med två killar i en etta. Vi tränar på musikaler till tre på natten. Igår skadade jag mig rejält, jag trillade och rev upp mitt ben, arm och ryggen under träningen. Det bästa med att jobba som entertainer är att när man är ute och festar, så kommer alla killar fram till en och säger: Åh det är du från Piani, vi har sett dig när du har har vattengympa, det är kul att se dig hoppa. Det är så kul att hänga med gäster, bara prata och ha kul. Jag trivs så bra på det nya stället. Det är hårda och långa dagar, men det är så kul. Har 4 st i mitt arbetslag som är från Sverige, så det är najs.

07 juli 2011

Piani di Clodia

Blir snart hämtad, flyttar till ett annat ställe. Jag och en av killarna jag bor med går inte ihop. Så det blir bäst att jag kommer till ett annat ställe med mer folk. Jag är så lycklig just nu. Kommer hålla på med musikaler och shower varje kväll. Ser verkligen fram emot att börja jobba på ett nytt ställe. Stället jag ska börja på har runt 8.000 gäster eller fler varje dag. Så det kommer bli najs! Nu blir det inget mer vilande för min del, det blir jobbjobb istället.

04 juli 2011

Lediga dagar

Min lediga dag idag, förra måndagen var jag i en nöjespark med Tommy som heter Gardaland. Grät lite när jag satt i karusellen. Tuggade av nackstöden i alla karsuller, haha. Jag är nog portad därifrån. Sitter på Skype med Johanna, mitt nästa offer blir Anna.

02 juli 2011

Lesbisk?

Livet i Italien leker på. Jag trivs bra, men saknar mina hundar så otroligt mycket. Så fort jag ser en hund hoppar jag på den för att mysa lite. All personal har fått för sig att jag är lesbisk. Hur de har fått för sig det vet jag inte. Killarna jag bor med säger: Åh nu kan vi gå och ragga på tjejer tillsammans. HAHA.
I restaurangen kan vi bara välja mellan pizza & pasta till lunch och middag...varje dag! Jag kommer dö av en pastaöverdos. Har träffat en massa svenskar, men försöker undvika dem. Jag kom till Italien för att slippa Sverige, men så lätt kom jag inte undan.