Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 augusti 2011

Yoghurt krig

All personal fick reda på att jag fyllde år. Så alla ville kasta i mig i poolen med skor och kläder på. Jag stod vid poolen och såg att några från baren stod och gömde sig bakom en grotta. De hoppade fram och slängde i mig i poolen. Så fick gå blöt igen och utan skor. Fick en massa fina presenter av mina underbara vänner. Kommer sakna dem så mycket när de är borta. Jag och Amy bråkar varje dag, vi slåss nästan så mycket som vi bråkar. Men vi blir vänner lika snabbt. Vi har spelat in en massa videos de senaste dagarna. Igår attackerade jag Katerina med pudersocker. Jag jagade Amy och pudrade henne med. Sen kom Katerina med gammal yoghurt och kastade det över mig. Jag tog flaskan och dränkte henne med. Det luktade så äckligt!

28 augusti 2011

Happy Birthday to me

Idag blir jag gammal, jag fyller 21 år. Blä, får ångest över att vara så gammal. Igår (natten till söndag) kom mina vänner utanför mig vid tolv och sjöng för mig, sedan tog de mig till Lazise. Vi satt och åt god mat & drack snygga drinkar. Det kom ett par människor som jag inte gillar, så de förstörde min dag lite. Så idag (natten till måndag) blir det utgång igen. Dubbelfirande av min födelsedag.

25 augusti 2011

Shotta espresso till frukost.

Igår var vi och firade Alberto. Vi kom till festen och det var bara (snygga)badvakter där. Vi åt en massa tårta och drack en massa goda drinkar. Vi spelade spel och hade kul. Giulia deckade i trädgården med två andra. Vi sov 8 personer i 2 dubbelsängar som satt ihop. Så vi låg och pratade hela natten om allt mellan himmel och jord. När vi vaknade var det översvämning, det var 5 cm vatten över hela golvet. Frukost blev det att shotta espresso.

23 augusti 2011

42 grader varje dag

Vi hade 42 grader hela förra veckan, och denna veckan kommer det bli lika varmt. Det går knappt att andas! Svettas bara genom att sitta ner. Det är för mycket. Jag var hos läkaren och fick antibiotika för mina infektioner i fötterna. Det rann blod och var hela tiden och kunde knappt gå. Imorgon blir det Albertos födelsedags fest, så det blir vinprovning tills alla somnar i poolen.

21 augusti 2011

Ugly people are lucky, they don't get raped.

Det blev aldrig födelsedagsfest hos Alberto. Han var sjuk så det var inställt. Vi drog till Paparazzi och skakade rumpa. Vi ville ta en genväg, så jag klättrade över ett staket. Jag kom över och skrek: Jag klarade mig utan skador. Senare såg jag att jag hade blod överallt, handen och benen var sönderrivna. Jag kastade in Amy i poolen på Paparazzi, så hon fick dansa i en blöt klänning. Amy snodde även lite mat från ett bord...igen! Det var en vild natt med en massa Strawberry Daiquiri.

19 augusti 2011

Fest i bergen

Igår blev det en lyckad utekväll. Vi drog till en av nattklubbarna vid sjön, men musiken var dålig så vi drog vidare och åkte runt sjön. Vi kom till en stad i bergen. En mysig stad utan turister, bara en massa italienare på pubarna. De började prata om mitt hår, de trodde inte att jag förstod italienska. Vi åt mat och hade det trevligt. Idag är jag ledig, så det blir att köpa en present till Alberto som fyller år. Han är en av badvakterna här. De blir en massa vin och dans i poolen.

15 augusti 2011

Regndans

Dansade regndansen igår och idag regnade det! YES, äntligen. Så jag är lycklig, men solen är framme igen. Vill inte ha sol.

14 augusti 2011

Guinness rekord

Igår var vi nere på stranden och såg när alla städer runt Gardasjön sköt raketer, de skulle slå ett Guinness världsrekord. Det var så mysigt att sitta där med alla och bara kolla och äta en massa kakor.

13 augusti 2011

Gingerjapanes

Tänk er en gingerjapanes!

Idag var det tredje dagen en man ville köpa min svettiga äckliga jobb t-shirt med hål i. Jag sa att han kunde få en annan, men han ville ha den jag hade på mig. Han ville ge mig 20 euro, men kunde inte ta emot pengarna. Undrar vad han vill ha t-shirten till?

12 augusti 2011

Lovely italian friends

Idag var jag ledig vilket innebar att åka runt till alla närliggande städer. Vi har sol här varje dag, jag borde inte klaga över det fina vädret. Mina fötter är helt söndermosade efter 5 timmars dans varje dag. Har så ont att jag vill gråta ibland. Idag blir det utgång och träffa gamla italienska kompisar som är i området över helgen. Så jag är full och lycklig!

11 augusti 2011

Killing game

Ni vet "mördarleken" som jag skrev om? Jag var på kontoret och tjejen som hade mig flög på mig med en sax i ansiktet. Jag fick panik och försökte kasta bort henne, hon började bita mig och jag bet henne. Det blev en tuff match. Hon började gråta senare och sa att det inte var rättvisst att jag vann. Tjejen är 26år och gråter över ett jävla spel. Ganska patetiskt! Var ute med Alessandro, Naty, Vittorio och Pascuale igår i Bordalino. En äcklig vakt tar tag i mig när vi ska hem och säger: Det är inte dags för dig att gå hem än. Han försökte kyssa mig. Fy ville bara kräka honom i ansiktet. Vi gick för att äta mat, och jag hörde en valp i buskarna gnälla. Jag försökte trycka in min mat genom staketet.
En kille satt och åt pizza och jag sa: Ge mig din pizza, jag ska ge den till hunden.
Killen: Nej, jag är hungrig.
Jag: Ser det ut som att jag bryr mig, hunden är viktigare än dig!
Killen: Tack så mycket.
Jag tog pizzan och gav det till hunden. Tror att han hatar mig nu.

10 augusti 2011

Mördarleken

Vi leker en lek i vårt team. Alla fick ett armband, och en person att "döda" Man måste vara ensam med den personen man ska "döda" man måste klippa av armbandet. Så ingen går ensam länge, för alla vill vara kvar i leken. Mina fötter är hemska, en massa bandage och var som rinner. När man dansar 8 timmar om dagen så blir de hemska. Jag är så trött på alla sliskiga italienare!

07 augusti 2011

Har lyckats dra på mig en ögoninflamation. Fick ett halsband av den elvaåriga pojken som uppvaktar mig med blommor varje dag. Var i Verona med Petra, vi såg balkongen från Romeo och Juliette, det var så vackert! Så mycket turister var där. När vi kom tillbaka till Lazise igen så var det en full man som tog på småflickor och var äcklig mot alla andra, han kom backstage och ville köpa Natalia. Fy vad det finns sviniga människor. Igår hade vi musikal, Skrek igen. Det gick bra och vi hade det kul. Snart ska jag ha aquagym...igen.

04 augusti 2011

Dance bitch

En helt vanlig kväll på jobb. Jag i mitten som hoppar omkring som en galning.

Bajs

Min vän Amy stod med ett par barn från Holland. Barnen pekar på varandra och skriker: Poopen (bajs)

Amy och jag är ute och går och hon säger: Hej poopen! till alla barn.
Jag: Amy, vet du vad poopen betyder?
Amy: Ja, det betyder barn.
Jag: HAHA, nej. Det betyder bajs.
Amy: Men barnen pekade på varandra och sa poopen, så jag trodde att det betydde barn.
Jag håller på att vika mig av skratt på marken.
Jag: Nej, du förstår väl att de retades med varandra.

Åh Amy är för underbar!

Ny pojkvän?

Idag är jag ledig, vilket innebär shopping! Woho. Det blir först en runda med grabbarna för att handla choklad & vin. Sedan blir det en runda med Natalia för att shoppa snygga kläder och väskor. Kanske en runda på stranden om vi orkar. Det finns en pojke som är 11 år, han är kär i mig och ger mig blommor varje dag. Han vill alltid ta foton med mig. Han är så söt! Bruna ögon och brunt hår, synd bara att han är 11 år, annars hade han varit min för längesedan. Alla barn springer efter en på Happy Disco och vill ha ens autograf och pappaorna vill bli fotad med en. Jag kommer verkligen sakna detta livet när jag är tillbaka i Sverige igen. Det bästa med mitt team är att vi sitter och skämtar om underliv under middagen så att ingen har lust att äta mer. Alla säger att jag borde starta en talkshow om pussies, eller en bok med alla skämt i. Det var en unge som hade bajsat som en elefant, såklart tog jag ett foto. Vi hade lunch och jag var tvungen att visa fotot för alla, och alla tappade matlusten igen.

03 augusti 2011

Love in the air

Jag har lyckats fa halsfluss...igen. Pa sondag ar det Vengaboys party i Verona, far se om jag ska jobba dar eller ej. Skulle vara kul att se mina idoler som barn. Jag alskar att ga ut och festa har i Italien, alla killar koper alltid rosor till en, och gratis drinkar. Den 12:e september kommer jag hem till mina hundar, saknar dem sa mycket. Vi jobbar hart har. Jag har aquagym varje dag och en massa dans, men jag gillar det. Har snygg bondebranna. Maten har ar underbar, mums!