Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

31 oktober 2011

Fredag och sånt


Fredag kväll var lika med utgång. Vi var på Hedonism i Malmö. Lina jobbar som värdinna där så jag och Natalie kom in gratis och slapp stå i kön. Vi fick gratis drinkar hela kvällen och vi njöt av varenda sekund. Vi smakade minst halva drinklistan och på morgonen begav vi oss hem. Fick sitta och trängas med två biffiga män i backsättet, men jag överlevde.

Saturday night!



Lördag kväll begav jag och Jasmine oss ut till Malmö. Det var korridorsfest på Rönnen studenthem (Halloween fest) Vi började hos Pernillas kompis som fyllde år och bjöd på mat, vi begav oss ner till första våningen där alla andra höll hus. Jag och Jasmine satt i soffan och hittade en påse med vaniljsocker. Vi kastade lite på två killar, de fick ett anfall och ville slå oss. Killen springer mot Jasmine, jag reser mig upp och puttar honom så att han trillar ner på bordet och ramlar av från det igen, allt glas hamnar på honom och krossas. Hela festen tystnar och kollar. Jasmine tar upp påsen igen och öser vaniljsockret över killen som ligger ner. Han reser sig upp och vill slå oss, men hans vänner drog bort honom. Kvällen spårade ur och vi hade riktigt skoj! Vi skulle sova hos Pernilla, men två killar tog våra sovplatser så vi fick sova i uppehållsrummet.

27 oktober 2011

20 timmars arbetsdag.

Hej sömn! Snart blir det iPhone 4S utbildning, och en massa jobb efter det på Telia i Väla. Efter jobb blir det Malmö och börja förbereda inför lanseringen av telefonen. Det kommer bli mycket stress med kul också. Kommer jobba till 05 på morgonen tror jag. Hej hopp 20 timmars lång arbetsdag! Kommer nog vara extremt mycket människor i Malmö som vill ha den nya iPhone 4S, undrar hur lång kö det kommer vara?

25 oktober 2011

iPhone 4S och stress!

Håller på att stressa sönder mig! Inte nog med att jag jobbar varje dag, vi ska lansera iPhone 4S i Malmö på fredagmorgon. Massa möten och utbildningar. Måste lära mig allt om operativsystem och processorn. Är på Telia i Väla nu, så det positiva är att man jobbar med snygga pojkar. Lite ögongodis i vardagen!

23 oktober 2011

Jag är efterbliven

Idag har jag legat hela dagen i sängen och läst en bok.
Ni tänker säkert: Kan Amanda läsa?
Ja det kan jag!
Boken var bra och grät ett par gånger.

Igår när jag satt på tåget hem, satte det sig en kille mittemot mig med sin chihuahua. Jag: Är det en schäfer? Killen kollar på mig som att jag vore hela dum i huvudet och säger nej.

20 oktober 2011

Trycka i sig bajzz


Jobbade i Helsingborg idag. På lunchen träffade jag Jasmine. Vi fikade och hade det mysigt. När jag skulle hem gick jag och köpte godis. Det visade sig vara gammalt och hårt som sten. Men inget hindrar mig, så jag åt upp hela påsen med gammalt lösgodis. Imorgon kommer jag nog inte att må bra, men jaja.

19 oktober 2011

Nej, en dildo.

Skulle hämta ut ett paket på Candy People i Lund. Säger mitt nummer som är på paketet, hon går iväg och hämtar det och kommer tillbaka.
Hon: Får jag fråga en fråga?
Jag: Ehm, ja?
Hon: Är det kläder i?
Jag: Öhh nej, det är en dildo.

Väntar på ett skratt av henne, med hon skrattade inte, konstig kvinna.
Paketet var mjukt och kom från en känd klädeshemsida på internet, ställer någon en dum fråga får dem ett dumt svar tillbaka.

18 oktober 2011

Gör kukar en lycklig?


Medans alla går och blir höstdeprimerade blir jag istället höstlycklig. Allt är så perfekt i mitt liv just nu. Jag har underbara vänner och ett bra jobb. Jag och Jasmine har planer på att dra utomlands inom en snar framtid, allt flyter på helt enkelt. Många fester är planerade framöver, så det finns alltid något att göra. Har rederat alla människor ur mitt minne som får mig att bli ledsen, bybye fuckers!

17 oktober 2011

Fistsex

Jag och Mikael sitter och pratar i telefon nästan varje dag, vi kommer alltid in på ämnet sex. Han berättar om sina erövningar varje helg och jag berättar om mitt tråkiga nunneliv och brist på sexliv. Vi ger varandra tips och råd. Han berättar hur man ska pulla en tjej på bästa sätt och tror att G-punkten sitter i tjejens underliv. Han berättar också om vem han har fistat. Vi har alltså alltid något att prata om. Rätt mysiga samtal!

Made in China


Idag blir det utbildning/möte med Sony Ericsson i Lund. Ska bli spännande att vara expert på telefoner. Mellan 2-5 november ska jag upp och jobba i Växjö. Ska bli så kul att träffa Johanna och Sara. Testa på nattlivet i Växjö. Kommer bo på hotell, så man klagar ju inte direkt.

16 oktober 2011

Snoppfest

Igår drog jag och Mikael hem till Mattias. Där satt Mattias och bögade sig med en annan kille, Daniel och Andreas anslöt sig till leken senare. Det blev korvfest, jag och fem killar. Tvingade Mikael att ändra musik hela tiden och han ville bara slå mig, såg det i hans ögon. Hann nästan göra världens bästa facerape på Mattias. Vi åkte ner i stan och drack oss runt. Träffade på Ellinor också. Var så kul att se henne igen efter så många månader. Vi hade så mycket att prata om. Min lilla rödluva! Träffade på Matej ute också, och lyckades spela bort alla mina pengar. Lyckat!

14 oktober 2011

Var på förhör idag hos polisen. Har skrivit tidigare om en knarkare som tog sin in i min lägenhet och hotade mig till döden. Killen är 31 år med barn och håller på med knark och ska ge sig på yngre människor. Sorgligt med sånt! Hoppas han får något straff så att han förstår att det inte är OK att bete sig så.

13 oktober 2011

Näsblod i munnen

Har fått näsblod 8 gånger bara idag. Hej hopp blodförlust. Nej men är van att ha näsblod ofta. Men inte så kul direkt. Kommer ihåg när en person fick mitt näsblod i munnen, åh vad jag hade kul. Träningsverk i magen fick jag. Min nya markering att jag har varit på en plats är mitt näsblod.

Får ta och skaffa en jävla massa Botox i pannan. Rynkor som 21åring är inte najs!

Blodade ner sängen

Vaknade mitt i natten av att det rann näsblod. Blödade ner hela sängen och blev riktigt yr. Är det inte näsblod jag har, så är det migrän med sån smärta att man håller på att spy. Inget medecin hjälper överhuvudtaget. Sitter här med en halvliter kaffe för att vakna till liv.

I don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die

12 oktober 2011

Snopp, kuk, fitta och underliv.

Natalie sov över så det blev pyjamasparty. Mikael ringde så det blev snacka om snopp, kuk, fitta, underliv och sådant. Mikael skulle iväg och jobba så jag och Natalie somnade. Jag skulle upp tidigt idag för att fixa ett superviktigt ärende (Köpa en tröja i Helsingborg) Men jag och Natalie somnade om igen, så hon gick heller inte till jobb. I morgon ska jag och Natalie till Malmö för att äta god mat och spendera alla våra pengar på skit(inte bajs)

11 oktober 2011

Idag har jag hängt i Malmö och gått på en utbildning. Kan allt om filter. Tog en fika med Natalie och vi hamnade hemma hos mig och har pyjamasparty. Det blir att snacka skit om män hela natten och tycka synd om oss själva. Vi har snackat om gamla minnen från när vi var små.

Vi sände stalker brev till alla vi vill sätta på

Igårkväll hade jag och Anna tråkigt. Vi började mejla till svenska kändisar som vi vill sätta på. Vi skrev kärleksbrev/stalkerbrev. Hoppas vi inte blir anmälda av dem. Ellr jo, för då hade vi fått träffa dem i rättgången. YEEESS!
Vi anmälde oss till dejtingssidor där det män med många miljoner i plånboken. Får vi se och hoppas på lyckan. Bye bye Sweden!

10 oktober 2011

Banana in your ear

Trycka ut finnar på folk

Har insett att jag är lat. Jag skulle fixa lite ärenden idag, men låg kvar i sängen istället. Liggsår nästa! Igårkväll kollade jag på youtube klipp där de trycker ut finnar...i nästan tre timmar!!! Måste skaffa mig en hobby. Typ börja träna, vilket aldrig kommer att ske. Börja måla kanske?(kan bara måla fula streckgubbar) eller stå och sjunga i en tunnelbana. Nej skulle skrämma bort alla och ge dem men för resten av livet, plus att polisen skulle skicka mig i fängelse för min hemska sång. Skulle åtalas för grov misshandel.

30 kg och 180cm lång

Mitt nya beroende är Nutellakladdkaka med chokladbitar i. Har bakat en plåt varje dag i 8 dagar nu. Lever på endast kladdkaka. Snacka om sockerkick, kan inte sova längre. Får väl ta in på rehab mot mitt sockerberoende. Eftersom jag väger 30 kilo och är 180cm lång (ok, kanske inte 30 kg, lite mer än det och är lite kortare) så får jag äta hur mycket jag vill.

08 oktober 2011

Minisnopp med extra stor pung, tack!

Min hund löper (Intresse klubben antecknar) Det är som ett dårhus här hemma för tillfället. Min ena hund springer och slickar överallt där Tindra har löpt, han sitter och gråter och slickar lite till på golv, väggar och tak. Det går inte att sova för han försöker sätta på henne hela tiden. Han är fan 13 år och hon är snart 3år, han kommer få en hjärtattack ju! Stackars Tindra, det är bara en tidsfråga innan hon blir våldtagen av gamlingen. Skulle komma ut downsyndrom valpar ur hennes vagina. Har bestämt att hon ska vara oskuld resten av livet, hon får inte träffa hanar/män.

07 oktober 2011

Honung i kaffe

Jag var och drack kaffe hos en vän. Jag skulle ha socker i kaffet, men personen hade inget socker hemma. Jag gick på toa och när jag kom tillbaka smakade jag på kaffet. Det smakade äckligt. Jag frågade vad det var för fel på kaffet. Den smarta idoten hade lagt honung i mitt kaffe. Muuums!

06 oktober 2011

Goodbye my lover

Min TV är död till 100% Ni tänker säkert: Amanda sätt in sladden i väggen så kommer den att fungera.
Tro mig, sladden sitter i väggen. Lite teknisk är jag, kanske ska börja laga TV apparater åt folk? Installera porrkanaler och lite annat smått och gott till dem som har barn, de andra får de nöja sig med naturkanaler (boring)

Röd BH

Var med Johanna på Väla idag. Gick in i en underklädesbutik för att hitta en röd BH. Jag frågar om de har en röd BH i kassan.
Tjejen tar fram en i rosa som är riktigt ful. Jag säger igen att jag vill ha en röd. Hon pekar på en annan rosa och säger att den är fin. Jag säger att att det är en röd jag är ute efter och ingen rosa. Hon är trög på riktigt. Sedan visar hon ännu en rosa. Då gick vi bara ut ur affären. Var hon färgblind eller bara efterblien?
Jag har fem låtar som jag inte kan leva utan.
1. The red jumpsuit apparatus - Your guardian angel
2. Jimmy eat world - Hear you me
3. Live - Heaven
4. Lifehouse - Everything
5. Maroon 5 - She will be loved

05 oktober 2011

Post från Kina

Fick ett brev från min vän Tjing Tjong Långkalsong från Kina. Han hade skickat med ett par Kinesiska porrfilmer, då han anser att Europa har inga bra porrfilmer att komma med.
Jag vet vad jag ska göra i helgen!

04 oktober 2011

För mycket porr, fan också

Idag gick min TV sönder, jippi! Har väl kollat på för mycket porr, så den orkade inte längre och la av. Detta kommer nog inte att vara min vecka. Först tummen, sedan TVn. ÅH FITT MÖÖÖÖÖG!

Hej diarré!

Är hög på kaffe nu. Jag har blivit beroende av islatte. Dricker en liter varje morgon, två st 0,5 liters glas. Snacka om att bli speedad...och få ont i magen! Hej diarré! Känns nästan som laxeringsmedel, kanske någon har lagt det i mitt kaffe? Någon som hatar mig och vill att jag ska lida och dö. Hhmm, kanske har mina hundar lyckats beställa något på internet, därav alla konstiga räkningar. Vilka konspirationer jag har på morgonen. Måste sluta dricka så mycket kaffe på morgonen. Nu ska jag ut och leta efter kottar och löv.

03 oktober 2011

Tummen upp!

Var på intervju i Köpenhamn idag angående ett jobb i Alperna. Vi får se hur det går med det. Idag lyckades jag även få en spricka i tummen. Tummen upp! Fucking.mög.helvete.

Jag är född att slå ihjäl mig. Kommer fastna med fettvalkarna i dörren så småningom. Checka in fettvalkarna på halsen. Vet att ni tänder på fettvalkar, så jag gödar upp mig inför vintern.

02 oktober 2011

Run bitch, run!

Idag när jag satt på tåget satt det en kille med sin underbara schäfer. Den var hur snäll som helst. Det gick förbi en arabfamilj, eller de sprang förbi och skrek som idioter. De var rädda för hunden. Hunden bara låg där och gjorde inget. Jag skrattade och skrattade. De såg så dumma ut.

Hetsfest

Det var en helt galen kväll/natt. Vi började redan 17.30 med att börja fira. Jag och Anna hade inte hunnit äta, så vi fick pastasallad i baren (De orkade väl inte att vi skulle bli fulla, så att de skulle behöva torka upp vår spya) Jag satte en jävla massa chips och ostbågar i halsen när jag hetsåt, alla sa till mig att ta det lugnt, men jag trodde att alla påsar med snacks skulle försvinna så det var bara att trycka i sig så mycket som möjligt. Jag träffade både idioter och underbara människor. Jag hade riktigt skoj. Blev så trött på alla klängiga killar så jag och Anna drog vidare till Popidyll, eftersom vi är tjejer med bröst slapp vi stå i kö eller betala inträde. Anna försvann, så jag gick ut. Såg en snygg kille vid en bil, tvingade honom att skjutsa hem mig. Tog ut hunden i stan och hittade Anna igen. Vi drog vidare på efterfest och hetsdrack tills alla låg och spydde och bajsade ner sig. Tror att någon kvävdes av sig egen spya, men vi var för fulla för att bry oss att hjälpa till.

01 oktober 2011

Födelsedagsfest

Kvällen började med att jag skickade brev till killen som bor under Anna. Skickade flygplan med texten: Hello Babes! De skrek att vi skulle komma. Jag och Sandra gick ner med min lilla hund. Alla kallade henne Timbak för de fick för sig att hon hette det. Senare kom Anna och Cissi också ner. Vi satt och pratade, sedan drog vi vidare till Sjösjukan. Där alla sjömän hänger. Fanns sjukt dryga killar som skulle klänga. Idag var vi i stan och fikade ett helt tjejgäng. Vid 17.30 börjar festen, blir en massa shot och cider ikväll. Det kommer bli en bra födelsedagsfest.