Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 december 2011

Flyttar


Idag flyttar jag till en bungalow nere vid stranden. Ska bli sambo med Jenny, Mikaela och Marie. Vi flyttar in i ett hus på två våningar med en liten trädgård. Ska bli så mysigt att bo alla tillsammans. Har redan ett par arbetskollegor som bor där, så det kommer bli många poolpartyn framöver.

27 december 2011

Julafton och juldagen

Julafton var underbart. Vi hade vår tomte som delade ut julklappar (ur en IKEA säck) Jag fick krama vår söta tomte. Men han tappade sin mage när vi kramades. Alla killar fick sitta i hans knä, så killarna var nöjda. Maten var perfekt, och jag hamnade i matkoma. Juldagen var det en toppen utgång. Vi började med att dricka hos Mikaela och Jenny, vi drog vidare på förfest på Habitat och drog ut i minglet och söp, snodde lite juldekorationer här och där. Kom hem vid 7, la mig och vaknade med en hemsk huvudvärk vid 18 tiden. Hittade en jävla massa glitter och prydnads tomtar i sängen, var jag lyckades ta dem vet jag inte.

Idag var jag med tjejerna i Las Palmas och shoppade och åt god mat. Vi hade det skoj och nu är vi helt slut efter 8 timmars shopping.

24 december 2011

Feliz navidad


God jul på er alla! Ligger på stranden och har det bra. Sol och värme, ingen äcklig snö. Kan det bli bättre? Hoppas ni har det bra i kylan, frys inte ihjäl nu bara. Det blir Kalle Anka, och julbord med jobb, och en MEGA utgång! En underbar julafton helt enkelt med underbara människor!

22 december 2011

Sista jobbdagen för i år!

Var hos polisen idag och fixade NIE-nummer, öppnade ett spanskt bankkonto och har fixat sjukförsäkring. En effektiv morgon kan man säga. Sista jobbdagen för i år, firades på jobb med lite kafferep och en massa mys på jobb! Vi har det riktigt chill på jobb, så jag trivs som fan. Idag blir det att kolla på Dragqueenshow och en utgång, är nästan frisk. Bara näsan som rinner lite, men det överlever jag!

20 december 2011

Sjuk som fan


Jag är riktigt sjuk. Min hals dödar mig. Vaknade hela natten av att jag grät av smärta. Klockan 4 på morgonen vaknade jag och skulle sjukanmäla mig, förstod inte att klockan var så tidigt, så det blev inget med det. Jag gick till apoteket där de prackade på mig en massa BRA mediciner. Kom till jobb och skulle ta alla medecinerna. De frågade vad som hade hänt med mig och kollade som att jag hade cancer eller något. Delade ut lite medicin till alla som kände sig lite dåliga. Jag blev "Amanda apoteket" Idag blandade jag inte en massa mediciner som jag gjorde igår, sån det blev inga toabesök denna dag. Ska kyssa en massa och smitta alla, haha. Ska dricka ur allas glas så de blir lika sjuka som mig. Sounds like a good plan!
En person som jag ska smitta extra mycket är han som AVSKYR och HATAR mig över allt annat, den här killen vill döda mig. Älskar känslan av att bli hatad av honom.

19 december 2011

I hate mondays

Blev väckt i morse av ett samtal om att jag hade en annons på blocket.se och en kille ville köpa en dator, fattade inget. Efter ett tag säger killen att jag är med i Telefonpiraterna som går på Kanal 5. Vad fan är Telefonpiraterna sa jag, killen frågade om jag hade TV. Sa att jag bodde i Spanien och inte hade svenska kanaler, han tyckte synd om mig och sa att han skulle sända klippet i TV. Gick in och googlade, visst fanns programet. HAHA
På jobb känner mig sjuk, har ont i halsen och har feber. På jobb missbrukar jag medecin och blandar saker man inte ska blanda med varandra. Det slutar med att jag spyr på toan. Hemma ska jag bajsa, men det står 5 killar utanför toan och bara hänger där. Visste inte vad jag skulle göra, slutade med att jag sket som fan och brydde mig inte om dem utanför.Det är sjukt jobbigt att dela lägenhet med killar, kan inte skita med öppen dörr längre! Dagens i-lands problem. Så det blir ingen utgång med mina fina tjejor idag. Jag som var så pepp innan. Mög...

18 december 2011

Incest ö


Jag tycker synd om Marie som får bo med mig. Kommer alltid hem efter 5 på morgonen och väcker henne. Igår skulle vi bara ta det lugnt och ha en tjejkväll. Utanför oss hittar jag Louise full och frågar om jag ska med på fest. Jag har svårt att säga nej, så jag hakar på. Det börjar med att vi ska handla öl, men butiken håller på att stänga så Louise börjar bråka med kassörskan. I butiken står det en norrman, så vi ber honom handla åt oss, kassörskan var inte glad på honom. Vi tog våra öl och drog till Habitat (stället där allt sjukt händer) En transa som jagar folk med hammare, kille som drar linor vid poolen och bråkar med en låtsas person, en galen knarkare med kökskniv och en massa bråk. Tur att jag har världens bästa kollegor som hjälper en när dryga killar är på en, Love my boys. Vi drog runt på olika klubbar/barer och hade skoj. Gran Canaria är en jävla incest ö, alla har varit med alla här. Sjukt äckligt! Jag, Johanna och Mikaela ville se vår norkska chef strippa (han är dansare på en klubb) men vi missade honom, han är såå snygg! GAAAHHH! Måste se honom nästa gång han ska dansa, yummie.

17 december 2011

Sol, bad och shopping


Torsdag är alltid "All in" utgång. Drog till Habitat på förfest, vi drog till "hålet" och drack våra gratis drinkar. Vi begav oss till en hårdrocksklubb för det var en killes sista kväll, så han fick välja ställe. Jag och Johanna drog tillbaka till "hålet" igen. Vi tog ett par drinkar till inne på Scandic, sedan drog vi till Grabbarna och beställde ett helrör. Vi blev toppade, vi drog till Kingdom när "hålet" strängde. Det slutade i en enda stor röra, en hemsk katastrof. Klockan 8 på morgonen ringer Marie mig och säger att vi ska till marknaden i Puerto de Mogan om en timme. Jag var fortfarande på fest, så fick ta taxi hem. Vi tog bussen ut dit, och jag deckade på bussen. På marknaden var jag så full och hemsk. Var elak mot försäljarna. Vi hittade en massa snygga saker.
Idag var vi på stranden i Puerto Rico, vit strand med turkost vatten. Underbart vackert.

14 december 2011

Dejt? Nej!

Imorgon är det sista jobbdag för veckan, vilket innebär helg! Så himla skönt ska det bli.
Satt och drack kaffe med min granne idag, och Marie påstod att vi var på en dejt för att killen frågade var min pojkvän var. Jag: Vilken pojkvän?
Skulle på middag i måndags med en stilig herre, men jag sa i sista sekund att jag inte kunde. Alla på jobb sa att det var en dejt, men jag tog det som en vanlig middag bara. Ska ner tills hans klubb sen så att han slutar tjata på mig, han har ringt mig från 5 olika nummer. Så ska ner och ta en drink för att få stopp på ringandet, de har Skandinaviskt tema idag. Blä!
Det jag älskar med här på ön att det alltid finns något att göra. Vi är ju typ i paradiset. Man är aldrig ensam eller uttråkad.
Det finns tre personer som gör livet svårare för mig, vill bara skjuta dem mellan ögonen. Men Gud kommer att straffa dem :)

13 december 2011


Jag var ute och festade, träffade en trevlig tjej. Hon ville dansa hela tiden, och bjöd på drinkar. Sa till henne att jag hade redan fri bar, men hon brydde sig inte. Hon bor här nere och är från Danmmark. Vi hade skoj tillsammans. Vi bytte nummer så att vi kunde festa tillsammans igen. Har fått reda på att hon är lesbisk! När vi var ute tillsammans och en kille kom fram till mig, blev hon sur och knuffade iväg alla killar från mig. Vi slog på boxingmaskinen och hon skulle visa att hon var stark. Nu fattar jag varför.

Saknar min mamma så hemskt mycket, hon ringer mig varje dag och vill att jag inte ska dricka. Hon är så söt. Hon är orolig hela tiden. Slog vad med Marie att jag bara ska ta EN drink när vi går ut idag, lyckas jag bara ta en drink ska hon bjuda mig på en båttur runt ön. Alla tror att hon kommer vinna, de tror heller inte att jag klarar det. Jag kan klara det, frågan är bara om jag vill? Men har lovat mamma att lugna mig med spriten lite.

11 december 2011

Julbord i San Augustin



Som sagt så hade vi julbord med företaget ute i San Augustin. Det var kul att hela företaget var samlat, och vi hade fri bar! Maten var god, speciellt laxen. Servitörerna stod bakom en hela tiden och fyllde på med vin och nubbar. Det hölls tal och det var en underbar stämning. Vi åkte ner till Playa del Ingles för att festa vidare. Vi drog till en karaoke bar och sjöng svenska låtar, vi drog runt från ställe till ställe. Vi beställde in helrör på Grabbarna Grus och hetsdrack. Vi stack till Kingdom efter allt stängt i stan. Finns en person som jag stör mig sjukt mycket på, finns ingen som irritera mig lika mycket som denna person. Marie var redan hemma när jag kom tillbaka i gryningen, tur att alla bor i samma lägenhets komplex. Såg en snygg kille på Grabbarna Grus, så jag började kasta is på honom. Efter ett tag kom han till vårt bord, snygg som fan, men så ung!

10 december 2011

Friday


Igår satt jag och Marie på vår favorit restaurang, två engelska killar anslöt sig till oss och började utmana oss i öltävling. Vi lärde dem svenska meningar.
Slicka fitta=söt tjej.
Får jag våldta dig=Ska vi gifta oss?
Knulla=vacker.

Jag sa till en av killarna att gå till den svenska restaurangen Stockholm att visa sin nya kunskap. Han gick dit och sa det han kunde på svenska. Personalen skrattade som fan. Jag pissade nästan på mig. Vi bestämde för att hänga med dessa, så vi drog på alla möjliga barer och hade skoj. Träffade Joakim och Oskar, så vi drog ner till Pacha och Kingdom på stranden vid 05.00, hittade ett par clogstofflor, så de blev mina nya bästisar. Jag och Joakim fixade extrajobb som inkastare. Vi drog hem till Joakim, satte i löshår på Oskar. Vi drog vidare hem till mig och lagade mat, alla deckade i min säng. Marie kommer hem vid 13 tiden och hittar oss alla helt deckade. Det var en galen natt!
Idag blir det julbord ute i San Augustin, det kommer nog att spåra ur.

08 december 2011

HOLA GUAPA

Ska berätta lite om dagarna här. I lördags överraskade jag Marie med vin pa hennes hotell. Vi satt på balkongen i solen och njot av alla snygga killar utan tröjor. Vi mötte upp vara nya kollegor Manuel och Johannes, vi åt världens godaste middag och det slutade med en stor fest. Söndag fikade jag med en kille från Stavanger på ett italiensk caffe på stranden, han skulle hem dagen efter. Mötte upp Marie efteråt och det blev ännu en utgång. Jag lyckades förgifta katten på hotellet, så att den spydde överallt. Jag och Marie fick en lägenhet, i den hittade vi en påse med marijuana, ca 500g! En mexikanare hade lämnat kvar den.
Jag trivs på jobbet, har världens goaste kollegor, snygga också! GAAHH, me love this life. Det ar utgang varje kväll, vi har fri bar överallt. Plus så jobbar vi bara måndag-torsdag. Så det är bra. Vi ska träffa ett par killar som har lagt till med sin båt i hamnen, sla bli kul att festa med dem. Fick en snefylla igår, slog en kille och kastade min telefon på honom. HAHA, vad jag skämms nu. Alla på jobb såg det ocksa, toppen! Torsdag lika med Spansk fredag!

05 december 2011

Ar pa Gran Canaria nu. Jag alskar livet har, det ar sa underbart! Det ar bara fest och fest hela tiden.

Adios!

02 december 2011

Reumatism

Det var en hemsk natt. Hade så svåra smärtor i benen att jag grät hela natten, var riktigt nära på att ringa ambulansen. Läkarna tror att det är reumatism, men de är inte säkra än. Ska göra en massa tester när jag är hemma i Sverige igen. Har haft problem ändå sedan jag var i 14 års åldern. Jag vägrar att äta smärtstillande, är så rädd för att bli beroende.