Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 januari 2012

20 januari 2012

My new love!

Hola amigos!


Hola hola! Det var inte igar. Jag ligger och har det bra vid poolen. Njuter av livet har. Hoppas ny fryser ihjal dar hemma. Har hant en massa som jag inte orkar skriva om just nu, men det kommer gott folk. Bara till att vanta tills lilla Amanda orkar skriva lite fler inlagg. Saknar min mamma och mina hundar.
Love to you all!

07 januari 2012

No work

Jag jobbar inte kvar på mitt jobb längre. Jag har bestämt mig för att bara ligga på stranden och vid poolen hela dagarna och chilla. Tur att jag har många vänner här som heller inte jobbar, och bara chillar hela dagarna. På onsdag ska jag till domaren med Josefine. Vi hade förhör i onsdags, vi får se hur allt slutar. Vi hade en tolk, vi kommer ha en tolk på onsdag med.

03 januari 2012

Det är helt galet här nu! En kille tafsade och sa en massa hemska och äckliga saker till mig på nyår. Jag fick nog och slog till honom. Nu har HAN anmält mig! Det var han som höll på med mig ju. GALET! Ska till polisen imorgon och se vad som händer nu. De har kallat in mig. Ska berätta sanningen och se vad de har hittat på för historia. Må dem ruttna i helvete

02 januari 2012

Nyår!




Nyår började med att vi åt mat ett par stycken vid poolen och njöt i solen. Vi började fixa oss och spelade Supergame. Vann hela tiden. Vi tog en jävla massa glitter på oss och kändes oss som Lady Gaga.,Innan tolvslaget drog vi runt på olika ställen och hade oss. Vi firade tolvslaget med en massa underbara människor. Efter det spårade det ut helt. Tänker inte skriva vad som hände. När jag vaknade märkte jag att det var blod i hela huset. Jag hade rivit upp undersidan av foten och lämnat blodspår överallt. Det var en riktigt bra nyår och jag kommer alltid att minnas natten! GAAALET!!!