Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 februari 2012

Saknaden


Jag är så trött på vädret, jag vet att jag tjatar om det HELA tiden. Men kan fan inte vänja mig vid kylan.
Saknar alla vänner som är kvar på Gran Canaria. Saknar alla spontana kvällar då vi grillade eller bara drog ut och festade till 10 på morgonen. Det fanns något att göra varje kväll.

28 februari 2012

27 februari 2012

Kaffe hatar mig

När jag bodde på Gran Canaria jobbade jag på ett kontor ett tag. Jag blev efter ett par incidenter portad från kaffemaskinen. En dag bestämde jag mig för att göra kaffet lite starkare än vanligt. Jag la in ett 250grams paket i kaffebryggaren. Efter ett tag hör jag en smäll, springer till kaffebryggaren och ser att allt pulver flyger ur maskinen. Det blöta pulvret hamnar på väggar, tak och hela bordet. Ingen lyckad bryggning.
En annan dag stod jag och Jossan och skulle ta kaffe. En idiot hade ställt en stol bakom mig, så jag tappade hela min kopp på Jossan. Hon hade vita kläder den dagen, kaffet hamnade även på väggen ännu en gång och över hela golvet. Jag börjar att skratta och hela kontoret kollar på mig. Min chef kommer ner och säger: Inte igen, Amanda! Ska du ha kaffe, så säg till mig så ger jag dig en kopp.

22 februari 2012

Nästan nytt rekord?


Skrev en status på facebook, och så får mamma ett samtal.
Mamma: Vad fan, när har du hunnit äta 14 semlor?
Jag: Det var bara på skoj jag skrev det på facebook.
Mamma: Jaha, för folk ringer mig och frågar varför du åt så mycket?

21 februari 2012

Byebye Sweden


Har lyckats dra på mig en förkylning. Har snorat ner hela huset, så mitt snor finns överallt. Känns som att jag har en hårboll i halsen när jag hostar, låter snygg va? Var och köpte en ny vinterjacka på Solo, hittade en snygg Ralph Lauren dunjacka, så den fick följa med mig hem. Killarna på Kos har hört av sig, vet inte om jag är lika sugen på att dra till Kos och jobba som jag var innan. Har snackat med mitt gamla jobb i Italien, så där har jag också en plats i sommar. Får se vad jag väljer för jobb? Men det blir inte Sverige i sommar iaf!

18 februari 2012

Guess who's back in town bitches?


Då var man hemma i Sverige igen. Här är kallt och hemskt, vill bara ligga under täcket hela tiden. Det var en jävla massa drama på ön, så det saknar jag inte. Men jag saknar solen & värmen. Micke var på besök hos mig i en vecka på Gran Canaria. Vi hade skoj, och han hjälpte mig att bli av med en jobbig italienare som vägrade lämna mig ifred. Vi var och provade på fiskar som äter gammal hud från fötterna, satt och åt på mitt jobb hela tiden, badade bubbelpool och vi hann även sola lite. Micke satte på två av mina vänner, och han berättade ALLA detaljer. Mysigt!

Jag landade på Landvetter, hade inte sagt till någon att jag skulle hem. När jag väntade på flygbussen var det en jobbig man som följde efter mig och vägrade lämna mig ifred. Stod på flygplatsen och skrek på honom, alla vände sig om för att se vad som hände. Två andra män stod där med sina familjer, de hjälpte mig att bli av med den sjuka mannen.

05 februari 2012

Playa del Sol


Jag ar seg pa att uppdatera har pa bloggen. Men min forsta tanke nar jag vaknar ar inte att sitta pa internet. Vi har hyrt bil ett par ganger och kort upp i bergen. Tagit apelsiner, bananer och citroner fran tradgardar. Vi har akt runt hela Gran Canaria ett par ganger med. Jag har borjat jobba i baren pa Playa del Sol. En norsk snubbe ar efter mig hela tiden, han har gett flera tusen kr i dricks. Pa natterna brukar vi bada i poolen, vilket har fatt en att bli sjuk. Vi har 30 plus varje dag, sa jag saknar inte hem till -15 grader direkt. Pa onsdag kommer Micke och halsar pa mig, ska bli sa skoj att ha honom har. Vi har alltid galna efterfester hos oss, krig med gradde och en massa krossade glas overallt. Det ar galet hemma hos oss helt enkelt!