Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

31 mars 2012

Tjabba tjena hallå!


Har träffat en massa galna människor de senaste dagarna. En av människorna som har förföljt mig är en man som tror att han är en FN-soldat i Kongo. Han lämnar mig inte ifred, han måste berätta alla sina historier. En annan man som nog är lite småkär i mig har gjort ett horoskop till mig. Räknat ut vem som är den rätta mannen för mig.
Jag älskar galna människor.
Nu är det helg, och det ska vi fira!

29 mars 2012

Pojkvän


Har hängt med min snygga pojkvän hela dagen...i källaren. Han är inte redo för att komma ut än, han kommer bara att springa iväg då. Måste se till att han får Stockholmssyndromet. Han är mjau! Så alla ni tjejer, ni kan leta vidare efter någon annan. För han är MIN!

28 mars 2012

Svårt att välja


Jag står mellan två svåra val. Jag tänker och tänker hela tiden, men kommer aldrig fram till ett svar. Blir galen snart! Vad jag än väljer kommer det att bli underbart. Nej jag är inte gravid! Det handlar inte om någon kille eller en äcklig unge.

Fick för mig att klippa mitt hår idag, men det blev inte vackert. Nu har jag hår som står ut åt alla håll. Ser hemlös ut

26 mars 2012

Underbar vecka i Kalmar


Min vecka i Kalmar har varit fantastisk! Vi var ute och festade varje dag, träffade gamla vänner och njöt av allas sällskap. Det var en massa avskedsfester för grabbarna som pluggar journalistik. Så det var en massa tacktal och gråtande män överallt. Mitt favoritställe i Kalmar är Palace, ett perfekt dansställe. Johanna och Sara kom i lördags, så det blev en galen natt. Vi hittade på en massa dumma saker, men kul vi hade! Vi hittade en kundvagn från Systembolaget, tvingade Sara att sätta sig i den. Rullade in henne på Max, och körde henne rakt in i kön. Åh vad jag skrattade. Vi hann gå ut på ALLA uteställen som finns i Kalmar. Bra jobbat!
Till påsk ska alla tjejer träffas igen på inflyttningsfest i Lund, och tjejmiddag i min stuga. Kommer bli en bra påsk.
Tog hem Linus hund från Kalmar till Landskrona, när jag kom till stationen stod hans föräldrar där med choklad till mig. Härliga människor.

21 mars 2012

Avskedsfest i Kalmar


Det bli utgång i Kalmar idag. Några av dem som pluggar här ska flytta tillbaka till Stockholm, så det blir lite avskedsfest för dem. Kommer bli så skoj!
På lördag kommer Johanna och Sara hit från Växjö, det blir en galen natt i Kalmar då.

19 mars 2012

Kalmar


Idag åker jag till Kalmar och stannar där tills på söndag. Ska bo hos underbara Anna. Det kommer bli så mysigt att umgås med henne en massa. Blir fika i stan på uteservering och en massa fest! Festhest.
Laga en massa god mat ska vi också göra. På lördag kanske Sara och Johanna kommer för att hälsa på, då blir det ett rejält party

18 mars 2012


Min helg har varit perfekt.
Fredag träffade jag upp Micke, vi var hemma hos Pierre och förfestade. Micke har fyllt år, så vi firade honom lite. Det blev korvfest, jag var den enda tjejen med en massa killar. Vi beställde taxi till Helsingborg för att gå ut på Tempel.
Lördag drog jag till Lund. Tog sista tåget lite innan 02 för att åka till Helsingborg och fortsätta festen där. Träffade min underbara Timmie, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i över 2 timmar. Träffade på en massa gamla skolkamrater också, en underbar lördag!

16 mars 2012

Brunett igen!


Jag var trött på mitt blonda hår, så jag blev brunett igen!


Jag är nöjd med mitt nya hår.

15 mars 2012

Gå och dö!


Jag var på rättegång i måndags, men idioten dök aldrig upp. Så det blev ingen rättegång! Åh vad jag var arg och ledsen. Kom ju hem från Gran Canaria bara för att komma hem till rättegången.

12 mars 2012

Rättegång

Idag ska jag på rättegång. I september var det en knarkare som bröt sig in i lägenheten och puttade in mig i väggen och hotade mig och min lillebror till döden. Han hade kniv med ig, tur att man inte hann bli knivhugen. Hoppas idioten får fängelse. Det är inte OK att göra så.

11 mars 2012

My lovely weekend

I fredags var jag ute med Anna. Skulle hem tidigt hade jag bestämt mig, men det slutade inte så. Det var en perfekt fredag med underbara Anna.
I lördags träffade jag Isbella och Nathalie i Helsingborg. Anna mötte upp oss senare. Vi var överallt. Nathalie spottade dricka på alla inne på Tivoli och dansade som en apa. Har nog minst tio blåmärken från Nathalie, hon skulle slå en hela tiden. Det var en galen natt! Vi tog tåget till Lund vid halv sex på morgonen. Isabella försökte få en taxi att köra till Åkarp för 50 kr, så han kastade ut henne. Hon satte sig i en annan taxi för att värma sig. Nathalie lyckades dra på sig en urinvägsinfektion. Galet bra helg har jag haft.

05 mars 2012

Äggdonation


En sak jag alltid har velat att göra är att donera mina ägg. Tycker att alla har rätt till att få ett barn, och att alla mindre lyckligt lottade par ska också få chansen med hjälp av äggdonation. Har läst på lite om äggdonation, och hoppas kunna donera mina ägg inom ett par månader. Vill göra ett par lyckliga och att deras drömmar går i uppfyllelse.

04 mars 2012

Utbildning och mys


Jag har lyckats få med Jasmine till företaget jag jobbar på. Hon kommer passa bra på Telia med sitt snygga ansikte. I morgon har vi utbildning i Malmö om den nya Samsung Galaxy S2 LTE/4G. Den första 4G mobilen och surfplattan. Så hela helgen har jag pluggat på om det. Det här kommer att gå perfekt känner jag!
Efter utbildningen blir det fika och mys med Jasmine på ett härligt café.

02 mars 2012

Inga räkningar och en massa slavar


Idag kom det ingen post, jag som hade hoppats på lite räkningar att betala. Tror postgubben gillar mig, så han betalar mina räkningar i smyg. Där har jag nog svaret varför jag inte får räkningar så ofta?

Har lyft ut en massa skåp och brädor från förrådet ut i trädgården, trodde inte att det fick plats så mycket skit på en sådan liten yta. Imorgon blir det att kasta allt på soptippen, tur att jag har fixat ihop en massa killar som gör det åt mig. Ibland är det bra att vara snygg, så att man får saker gjorda gratis. Får väl kolla på när grabbarna sliter ihjäl sig för min skull.

01 mars 2012

Glad och lycklig.


Älskar mitt liv extra mycket nu, allt går som jag vill och har hoppats på. Tror att någon lägger lyckopiller i min mat. Jag hoppas min plan går som det ska, att det inte går helt fel. Håller tummarna nu!

Lost and find


Idag blir det att träffa bästa Natalie, blir en lång fika där vi ska ta igen allt vi missat i varandras liv de senaste månaderna. Natalie är en person som får mig att flippa ut helt, hon har den inverkan på mig. Vi hittade på en massa dumma saker i våra unga dar. Vi var direkt inga änglar om man säger så. En period skolkade vi varje dag från skolan, för att vi ville hem och äta pulvermos. Vi åkte land och rike för att festa. En gång fastnade vi i en stad lång åt helvete, och min mamma tvingade hem mig. Natalie ringde ett samtal och det kom två killar i en stulen bil. Vi satte oss aldrig i den bilen. Jag hade en bra tid som ung, en massa bra och dåliga minnen. Men mest bra!

Ikväll blir det också en tur till Häljarp och träffa Helena. Igår på City Gross lyckades hon tappa bort sin brors bankkort. Så hon fick en panikattack, det enda jag kunde göra var att skratta. Vilken snäll kompis jag är va?