Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

22 maj 2012

Stockholms weekend

Min helg spenderades i Stockholm, vi bodde på hotell Norrtull i Vasastan. Det var en galet bra helg. Åkte upp med Jörgen och Alexander från Skåne. Vi träffade våra kära vänner från Göteborg, det blev en helkväll med middag och en massa skratt.

15 maj 2012

Vänner, sol och Stockholm

Det är skönt att vara lite ledig från jobb, har hunnit träffa många vänner på mina lediga dagar. Träffade Marie (tjejen jag bodde med på Gran Canaria) Vi satt på Lilla torg i Malmö och åt på Mello Yello. Denna vecka blir det återträff med en massa gamla vänner, riktigt skoj ska det bli. Fredag till söndag befinner jag mig i Stockholm. Bo på hotell igen, ska bli mysigt att åka upp med det härliga gänget. Hoppas det blir fint väder

13 maj 2012

Födelsedagskalas

Min fina vän Rebecca fyllde 21 år, och det skulle såklart firas med ett stort kalas, i lilla Malmö! Sist vi firade henne trillade jag på en plastpåse och föll ner på golvet inför 60 personer, det var inte så lyckat. Jag kom till Rebecca i fredags, hängde med Isaac och Joel hela kvällen. Vi hoppade studsmatta och de borstade mitt hår i flera timmar. I present gav jag Rebecca en glassmaskin från OBH Nordica, perfekt till sommaren. Lördag hjälpte jag Rebecca att städa inför kvällen. Det var en riktigt rolig fest, galet kul hade vi. En massa fulla och glada människor överallt. Söndag drog vi till lekplatsen för att spela basket med killarna, vi ville ha näring och gick hem till Rebecca som fick göra pannkakor till alla. När jag kom till Landkrona drog jag till Fellinis för att äta mat med Bella, Micke och Ellinor. Det var riktigt mysigt på uteserveringen.

11 maj 2012

Make me happy

Sometimes I wish I could save you

Jag önskar att du ändrar på dig, för då kan jag släppa in dig i mitt liv igen. Jag ska be varje dag till gud att du kommer bli bättre, inte bara för din egen skull utan alla andras också. Jag har försökt vara stark för din skull, men orkar inte längre. Allt är upp till dig nu. Låt oss hjälpa dig! Jag mår dåligt av att inte kunna göra något, känner mig så hjälplös.

05 maj 2012

Valborg i Lund

Valborg spenderades givetvis i Lund. Vi satt i parken tidigt på dagen och njöt i solen. Hade en tendens att locka till mig fulla killar som ville kramas hela tiden. Så fick en del svettiga kramar. Efter att ha suttit i parken halva dagen drog vi på en fest. Lägenheten vi var i så hade någon förstört alla fönster, någon hade lutat sig och krossat det. För att det skulle se snyggt ut hade de tagit bort alla andra fönster också för att det skulle passa in. Det var en galen fest som spårade ur, kvällen slutade inte bra. Fick sitta på akuten med en vän

01 maj 2012

Myspys på Marstrand

Min helg spenderades på en fin ö som heter Marstrand. Vi var ett gäng på 18 personer, vi bodde på Grand hotell. Mitt rum hade stor balkong och havsutsikt. Så jag var nöjd med rummet. Vi provade öns restauranger, blev trerätters varje dag och fikor hela tiden. Så några kilon lyckades man lägga på sig. Det blev kaos på lördagsnatten med slagsmål. Killarna jag hade åkt upp dit med hade börjat bråka på fyllan, men de löste sig till slut.