Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

31 juli 2014

Bruten stortå

Jag hatar att vara sjuk. Är inne på min fjärde dag. Igår på toppen av allt, bröt jag min stortå! Jag lyckas alltid att skada mig. Eftersom man inte gipsar tår, så får jag gå runt och ha ont, och självläka. Ta några alvedon så mår du bättre. Bullshit! 

28 juli 2014

Hemsk människa

Jag är ingen dålig person som hänger ut någon annan människa på social media. Men har lust att hänga ut en person, hen har gått alldeles för långt! Den här personen har även skrivit till mina vänner och kollegor. Hen har smsat och ringt dygnet runt. Detta har pågått i över ett år. Hen är inte frisk, hen måste få hjälp. 

Hen jobbar som fritidspedagog och hänger ut folk som pedofiler lite överallt. Om man jobbar inom det yrket borde man nog vara lite försiktig vem man anklagar att vara pedofil för, för det kan bli helt fel. Jag är så arg nu! Åh vad jag har mycket ilska i mig just nu! Googlar man hen så får man upp mycket om människan, tex 17 sidor på Flashback.
http://norrteljetidning.se/nyheter/nyheter/1.2480812-kvinna-atalas-for-vanskapsterror
Jag är inte den enda som är utsatt för detta. Hen har blivit dömd för detta innan. 

Måndag hela veckan

Måndag, och jag är sjuk. Har ont i halsen, öronen och har feber. Mitt huvud kommer snart att sprängas. Blä! 
Det var en hemsk natt. Jag fryser fast att det är typ 30+


27 juli 2014

En toppen helg!

I fredags träffade jag Nathalie, har inte träffat henne på ca två år. Så det var riktigt kul att träffa henne igen. Vi drog till Babel och sen till Hipp. Kvällen slutade bra, tror jag?
Lördag spenderades i Landskrona, det var en festival så vi drack drinkar och åkte karuseller. Fick näsblod som vanligt, och blödde ner en kille. Stackars kille, men han får skylla sig själv att han satte sig bredvid mig utan att fråga.
Söndag spenderades framför poolen med tjejerna, var helt död i kroppen! Det var skönt att bada och leka.





21 juli 2014

Milkshake

My milkshake brings all the boys to the yard.
And they're like, it's better than yours.
Damn right, it's better than you's
I could teach you but I have to charge

Helgen

Wikman tvingade med mig och Mikael till Möllan i Malmö i lördags. Det är inte riktigt mitt ställe att gå ut på, föredrar Lilla torg. Vi gick dit och skulle ta drinkar. Alla var klädda i Converse och jeans. Jag kom med en klänning och extremt höga klackar. Kände att jag var på fel ställe. 
Träffade en gammal kompis som jag inte har träffat på 8 år, det var riktigt kul. Så det var värt att dra ut till Möllan. 


20 juli 2014

Reklamfilm

fredags var jag på Tosselilla och spelade in en reklamfilm för Nivea. Vi skulle göra reklam för deras solkrämer. Vi började blåsa upp över 1000st badbollar på morgon som skulle ligga i poolen. 
Vi skulle spela in när vi åkte ner från en rutschkana. Vi kastade ner bollar, och skulle åka efter bollarna. Jag råkade åka på banan som var avstängd, så skadade mig. Min bikini gick självklart sönder. Halva parken såg mina bröst, och det finns på film. Gjorde alla killar glada iaf. 



17 juli 2014

Polkagris

Jag älskar godis, så idag klädde jag ut mig till en polkagris.

12 juli 2014

Malmö by night

Igår började vi kvällen på Rådhuskällaren i Malmö. När alla ätit klart drog vi till Lilla torg och drack goda drinkar. Eftersom det är kullersten typ överallt bröt vi nästan fötterna ca 5564 gånger. Fastnade med klackarna mellan stenarna. Steffie blev så full att hon knappt kunde sitta upp. Ja sitta upp! Haha


09 juli 2014

Kvällsdopp

Var nere i Borstahusen och skulle ta ett kvällsdopp, blev lite vin istället. Det var för kallt att bada. Slängde i hunden, så hon fick simma lite, fy vad hon luktar äckligt nu. 


08 juli 2014

Kaffe

Vad skulle jag göra utan kaffe? Jag dricker nog minst 6 koppar om dagen. 
På jobb blir det en hel del kaffe. Blir bara så dålig i magen av mjölk, ändå ska jag envisas och hoppas att jag inte får ont denna gången. Blir lika dålig varje gång. 
Man lär sig inte av sina misstag! 





07 juli 2014

Telia

Min lediga måndag spenderas på Telia. Var på ansiktsbehandling i huset bredvid, så passade på att besöka Stephanie. Blev en god lunch i Västra hamnen. 
Jag hade hoppats på fint väder så att jag skulle kunna sola, få lite färg. Självklart skulle det börja att regna. Hej svensk sommar!


05 juli 2014

Fredagsmys

Efter jobb träffade jag tjejerna. Vi satte oss på Hamnkrogen, åt och drack gott. Efter ett tag tvingade jag med alla till tivolit, jag ville åka karuseller. Köpte en massa biljetter, och drog upp tjejerna i karusellerna. Vi fick åka gratis några gånger då killarna som styrde karusellerna skulle flörta med oss lite. 
Har inte åkt karuseller på evigheter. Har glömt hur kul det var.