Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

29 juli 2015

Big slap

På lördag är det dags för Big Slap i Malmö. Åhh vad jag längtar! Bra musik och alkohol, det gillar jag. Hoppas det blir bra väder bara. 

26 juli 2015

Lillebror

Min lillebror var hos mig i helgen med Tindra. Åh vad jag har saknat den hunden. 
Var ute idag, fick ett sms av Marcus (min lillebror) att han hade städat och bäddat hemma hos mig. Blev riktigt glad. Såg hemskt ut hemma. Han borde komma oftare till mig. 

25 juli 2015

Landskronakarnevalen

Torsdag och fredag blev det Landskronakarnevalen. I torsdags åkte jag och Johanna en karusell, jag måde så dåligt efter åkturen. Fy fan! Mådde dåligt i flera timmar. Vi mötte upp Erik och Erik på O'learys. 
Fredag åkte jag bara Parishjulet. Var där med Stephanie, Hanna, Henrik och Jesper. Steffie skulle lyssna på någon jäkla Albin som sjöng. Inte min typ av musik. Sen ville Hanna lyssna på något dansband. Två bra dagar blev det.  

18 juli 2015

ICE Mamma

Min lillebror har tagit över mammas gamla nummer. Så igår stod det ett missat samtal från ICE Mamma. Jag fick en klump i magen, klarade inte av det. Blev så jäkla ledsen. Det gjorde ont. 
Hade glömt att ändra namn i kontaktlistan. 

17 juli 2015

Funday

Träffade Rebecca igår. Vi var runt i halva Malmö för hon skulle ha en hasp till dörren och sprayfärg. 
Vi blev av med våra skor i den första butiken vi var i,  så vi gick utan skor i resten butikerna.
Vi åkte hem till Rebecca sen, vi låg i underkläder på hennes balkong. Vi reser oss upp, och det svartnar till för ögonen. Bägge skriker direkt: Vi har lågt blodsocker, vi måste ha drinkar. Man måste ju lyssna på kroppen, så det blev en massa goda drinkar. Sen spårade det ut totalt. Jag tog på en fågel på huvudet och Rebecca tog på en ful keps, vi skulle ut och gå med hennes illrar. 





 

13 juli 2015

Danmark

Hade en fantastisk helg i Danmark. Tog med min katt, han älskade stället. Vi var på en liten ö, så han fick springa omkring fritt. 
Det plockades både fläder och kantareller. Dock så trillade jag några gånger i skogen när vi plockade kantareller. Det var en brant backe, så jag gled ner ca 10 meter. Tur att jag inte gled in i ett träd. Jag bara skrattade och skrattade. Jag är så klumpig! 

04 juli 2015

Brännskador

Jag somnade ute i solen igår. Jag brände hela ryggen. Har aldrig bränt mig innan. Fick ta en handduk och doppa den i kallt vatten. Har haft en blöt handduk på ryggen hela natten. Hemsk smärta. 
Man lär sig av sina misstag.