Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

31 oktober 2015

Star Wars

Jag och Mikael var och handlade godis och annat gott till festen. Jag tappar bort Mikael, men har en tanke på var han kan vara. Går till leksaksavdelningen, där står han och leker. Så jag tänkte rätt! Haha. 

29 oktober 2015

Shopping

Är och shoppar kepsar 

28 oktober 2015

Fotboll

Mikael tvingade mig at kolla på fotboll. Hans favoritlag Liverpool spelade. Han bjöd in 6 andra killar. Trodde att jag skulle bli hörselskadad så mycket de skrek. Blev rädd några gånger. 
Killar och fotboll. 

27 oktober 2015

Partey

Mikael och hans föräldrar skulle hämta mig på stationen idag. När jag väntade så träffade jag en person jag inte träffat på några veckor. Fick en fjärilar i magen och kunde inte få fram ett ord. Att vissa människor har den effekten på en. 
Vi gick in till affären och handlade pynt inför festen i helgen. Vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till på lördag? 
Funderar på att klä ut mig till en blodig binda. Japp! 
Blev en tur till optikern. Hittade ett par Ralph Lauren.  

26 oktober 2015

Oktoberfest

Min bror och hans flickvän var på besök hos mig. På lördag åkte jag, Katja och Christofer in till en liten by. Det var "oktoberfest" Det var en massa fulla danskar i lederhosen. Ingen vacker syn! 

11 oktober 2015

Mysig helg

Blev en helg i Malmö med Stephanie och Hanna. Det var en fantastisk helg att bara umgås med tjejerna. Idag började vi dagen med en stor frukost. Stephanie och Hanna tvättade kläder, jag satt i soffan med Stephanies djur och kollade på TV. Tvingade Steffie att klippa mitt hår kort, så hon tvingade mig att klia hennes rygg. 


03 oktober 2015

Frankrike

Har bilat ner till Frankrike. Blev en natt i Belgien. Vi är i Honeflur. Det är så vackert här. Vi var på Omaha Beach idag.