Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

25 april 2012

Jag är apdålig på att skriva i bloggen, men nu är jag tillbaka från min semester. Söndag till måndag hade vi kickoff/firmafest. Vi landade en bit utanför Skövde. Vi fick klättre ner från ett berg. Jag som är så höjdrädd skojade om att jag skulle vara först, men så blev jag tvungen att vara det. De satte fast selen på mig, och intruktören taffsade på mig. Han sa att hans fru inte skulle bli glad, jag sa till honom att det inte gjorde något. Ner skulle jag klättra, börja nästan gråta direkt. Som tur hade vi vår kära kameraman som skulle filma ALLT. Så vill inte se mitt vackra ansikte på den hemska filmen. Sen åkte vi till Karlsborg, vi fick leta efter den försvunna guldet och rädda Sverige. Det var kul att leka igen. Sen var det dags för middagen och prisutdelning. JAG VANN ÅRETS NYKOMLING!!! Jag blev så glad, det var höjdpunkten på min kväll. Sen fick jag agera personlig assisten till min underbara Jasmine. Vi hade en känd DJ som spelade för oss, en gudomlig natt med en massa dans och skratt. Jobb hade hyrt hela hotellet, så det var kaos där!

18 april 2012

Växjö, Kalmar och Göteborg på en helg


Idag blev jag fast anställd på Telia. En glad Amanda. Pengar gillar ju alla, så jag är rätt nöjd just nu. Firade det med att bli blond igen.
Torsdag blir det Växjö igen, ska inte bo på Elite Stadshotell denna gång, har hotell Värend denna gång. Ska bli kul att testa deras frukost buffe. På lördag blir det Kalmar, söndag blir det kick off med jobb. Vi åker från Lund kl 05 tiden, och träffar resten av gänget uppe i Göteborg. Från Göteborg åker vi buss till ett hemligt ställe. Så vi har planerat en massa billekar att köra i vår minibuss som vi hyrt. Sen blir det fest på den hemliga platsen! Vi är hemma på måndag igen. En toppenvecka!

17 april 2012

Dåliga matchmakers

Var ju uppe i Växjö och bodde på Elite Stadshotell, bästa frukosten någonsin! Fredag kväll kom Johanna till mig, senare kom killarna. På mitt hotell fanns det en populär bar så vi satt där. Sen fick Johanna och killarna för sig att leka matchmaker. De gick sin väg och lämnade kvar en kille hos mig. Haha så jävla dåliga. Denna veckan ska jag bo på ett annat hotell

12 april 2012

Mot Stockholm


Jag och Jasmine är på väg till Stockholm, vi sitter i bistron och dricker upp allt kaffe de har. Snart börjar vi nog klättra på väggarna. Nu ska vi bara hitta några snygga pojkar eller män att hänga med resten av resan. Vi ses i Stockholm

11 april 2012

SJ älskar mig


Sitter på tåget upp till Växjö. Hoppas jag hinner träffa min underbara Johanna idag. Åker hem på kvällen till Skåne igen. Hinner vara hemma fyra timmar, för att sedan bege mig till vår vackra huvudstad Stockholm med Jasmine. Vi ska äta god mat och njuta av alla snygga killar.
Hem på natten för att sedan bege mig upp till Växjö igen. Checka in på hotellet och bara njuta fram till lördag eller söndag. Får se när jag orkar ta mig hem till Skåne igen. En stressig vecka med en massa tågresor. Får bli stammis i bistron.

09 april 2012

Är du efterbliven?

Jag blir galen på människor som svarar kanske eller vet ej, på en ja eller nejfråga. Är det så jävla svårt att svara?

08 april 2012

Helsingborg


Fredag spenderades i Helsingborg, vi åt påskmat hemma hos Katja och hennes familj. Hennes danska släkt var där, så fick spetsa öronen när de pratade med mig. Vi åt god mat och en massa sötsaker. Efter maten körde Isabell mig till förfesten där jag träffade tre snygga brudar Jasmine, Pernilla och Ida. Vi sjöng julsånger på bussen, och låtsades att Jasmine fyllde år. Vi hamnade på Helsing bland snyggingarna en stund. Jasmine flörtade med bartendern, och lämnade ett fint medelande till honom.
Lördag var jag och Bella i Helsingborg på chillkväll med grabbarna, och en massa godsaker. Killarna hade köpt en massa onyttiga grejer för att få oss tjocka. Åt tills jag mådde illa, som jag alltid gör. Tror att grabbarna är feeders, för de åt inget. Bara Pierre den lilla tjockisen tryckte i sig en massa.

05 april 2012

Påsk


Jag älskar påsken, all mat och godis gör mig glad...och tjock. I morgon ska vi på påskfika i Lund, och sedan ta oss till Helsingborg för påskmiddag. Ska se om jag hinner med en utgång efter påskmiddagen, eller om jag ligger i matkoma och är halvdöd.
Nästa vecka ska jag till Stockholm, och det blir en massa hotellövernattningar i Växjö, längtar efter den underbara hotellfrukosten. Veckan därpå blir det Växjö igen. Älskar att sova i nybäddad hotellsäng.