Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

28 februari 2010

Orphan


En bra film som ni måste se är Orphan. En av dem bästa filmerna jag sett på länge.
Slutet var inte alls väntat. Satt och spände mig under hela filmen. Men slutet var ganska lustigt, det handlade om dvärgar!?

Jag är så trött på att du inte kan hålla ditt ord

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and
I don't have time to go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is you think I should

I know you said
Can't you just get over it
It turned my whole world around

IQ BADBOLL

Ett samtal med en Madeleine.

M: Jag känner en kriminell brottsling.
Jag: Asså du, alla brottslingar är kriminella.
M: Jaha...

27 februari 2010

JAG VILL HA EN MINIGRIS!



http://www.blocket.se/bastad/Minigrisar_bortskankes_akut_26070856.htm?ca=23_9&w=1

Roadtrip till Blekinge

Idag kom Stefam, Ronny, Madeleine 1 och Madeleine 2 till Landskrona och hämtade upp mig. Vi åkte först till Kristianstad för att äta pizza. Sedan drog vi vidare till Mjällby för att äta ännu en pizza.
Ronny och Stefan är med i ett band, så vi lyssnade på deras cd hela vägen dit och hem. De var riktigt kassa! Jag var nära på att få migrän av musiken. Ronny spillde ner hela bilen med grädde, han skakade en flaska för han trodde korken var på, men icke.

25 februari 2010

Amanda tycker till

Ni vet när man ska fylla i om man är man eller kvinna på en enkät eller liknande. Tänk så är man hermafrodit, vad ska man då fylla i? Båda rutorna, eller ingen alls. Lite dåligt

Your beautilful

Varför testa smink på grisar, när vi har hundar? Tog läppstift i hela Tindras ansikte, hon blev inte glad. Men hon blev snygg.

24 februari 2010

Min vandrande pinne han heter Rocky.





Min vandrande pinne fick namnet Rocky. Min hund bet av bakbenen på den, så den är död. (Han kunde sitta på grund av att han inte hade bakben)
Jag saknar dig Rocky...

Blää


Mammas kompis kom över med lussbullar...med sylt i! Fyfan vad det smakade äckligt. Hur fick hon ens tanken till att baka en sån konstig sak? Ska aldrig smaka något av hennes experiment igen.

23 februari 2010

Jag glömde bort min bloggadress, smart va!? Jag har köpt en vandrande pinne, bilder på min älskling kommer imorgon.

22 februari 2010

Jävla bilister

Jag var nära på att få höften ur led, lårkaka och sönderkrossade glasögon. Men bilen hann tvätnita på övergångsstället, så jag lever än! Jag fick en chock, bilen stannade 5 cm ifrån mig. Jag har faktiskr företräde, så jag har inte tid eller lust till att kolla om det kommer någon bil. De ska kolla så att inte jag kommer.

20 februari 2010


Satt och tänkte på en sak. Ni vet på Öresundstågen, så lyser lampan WC i vagnarna rött om någon går in på toaletten. Det var en tjej som gick in där, och lampan lös säkert i 20 minuter. Man kan undra vad hon gjorde där inne. Diarré? Snodde hon toapapper? Kul när man kommer ut från toan, så vet över 100 personer att man suttit där i 20 minuter, undrar vad de fan tänker om en då?

Alla dessa thailändare

Jag äter ganska konstig mat, det är nog därför jag har så konstiga drömmar.
Drömde om att det satt 4 thailändskor vid mig och noppade mina armhålor med en pincett.
En smart tjej på tåget sa en gång:
Denna våren, är bara denna våren.
Mycket klokt sagt!

19 februari 2010

Rösta på mig!


www.wideopendesigns.se?ski=959

18 februari 2010

En helt vanlig torsdag?


På tåget fanns det gott om platser att stå på, men ändå skulle en man trycka in sig på mig. Han stod fastklistrad vid mig. Han ville nog ha mig, lukta på mig, krama mig eller bara stå och se cool ut bredvid mig. Han luktade svett riktigt mycket.
Yummie.
På föreläsningen sitter Hagrids (jätten från Harry Potter) dotter framför mig. Inte nog med att hon är större än Mount Everest, hennes hår var som ett fågelbo! Det var stort och hemskt. Jag såg inte tavlan alls.
( tog ett foto, men lägger inte in det )

17 februari 2010

My puppy hates me

Idag var jag och hämtade en rakapparat hos min bror. Jag skulle raka Tindra. Hur det blev, ja det ska vi inte tala om. Hon är rädd för allt som vibrerar nu i alla fall.

Jävla OS

Jag är så trött på all jävla OS! ALLA på jobbet pratar om det HELA tiden, på jobbet ser man OS på allas datorer och TVn. Jag håller på att bli galen. Jag blev även tvingad av en kompis att se på det, men jag somnade direkt.
Bästa sömnpillret som finns kanske?
Jag hatar att kolla på sport. Förutom amerikanskfotboll och rugby såklart.
I LOVE Superbowl

15 februari 2010

Lady Gaga feat Lord Gaga senaste video

Drömma går ju

Jag hade två sjuka drömmar inatt. I både drömmarna fanns korvar med i bilden. Den första drömmen handlade om att jag var ute och gick med en kompis. Hon skulle prata med sitt ex. Så jag sa: Jag ska bara iväg och pilla på falukorvar. Jag gick in i en affär och började trycka sönder falukorvarna.

I den andra drömmen blev jag jagad av en röd drake. Jag hittade ett ställe att gömma mig på, där bodde även en annan familj som gömt sig för draken i många år. Draken hittade oss, och vi tvingade 5 barn att klä ut sig till ett grillkorvpaket och dem blev till korvar. De skulle hoppa från ett höghus till ett annat höghus. Korvpaketet skrapades upp och alla korvar (människor) blev flåda. Draken hittade vårt gömställe, jag började sjunga och draken blev bara sämre och sämre för varje ton jag tog. Jag sjöng på allt vad jag kunde, och draken dog. Sen fanns det en man från Jamaica med dreads som hade drakbåtar man kunde åka i för att se det stället som vi hade gömt oss på. Han berättade om sin hemska uppväxt, att hans mamma aldrig gillat honom. Men nu skulle hon älska honom för att han ägde båtarna.

14 februari 2010

En skrev till mig på msn att jag var omogen, han hade kollat min blogg. Jag orkar inte vara seriös i min blogg HELA tiden. Hur kul hade det varit om jag hade skrivit varje dag: Jag åt en fullkorns macka och drack kaffa idag jag ska snart läsa tidningen och laga en god middag.
Hur kul är det att läsa sånt? Jag har en ganska sjuk humör som nästan ingen förstår sig på, synd för er som inte gör det. Jag är den jag, och jag kommer aldrig ändra på mig bara för att någon annan tycker det.
Tyck vad ni vill om mig, jag bryr mig inte.

Bara för att jag är speciell


Jag fick ett jättefint halsband av min Alla hjärtans dag dejt. Nu är det bara att ta bort hans nummer och aldrig svara på hans sms eller när han ringer. Kanske bättre att jag bytar nummer istället?
Nej, jag är inte sån...längre.
Han kanske är den rätta för mig? Aj dånt tink så
Jag tackade nej till fri bar på Chili i Malmö. Jag kanske börjar bli galen!?

13 februari 2010

Jag är så himla trött


Jag orkar verkligen inte släpa iväg min rumpa till Malmö. Men måste man så måste man. Var i Malmö ni kan hitta mig säger jag inte, vill inte att min mamma ska hitta mig. Vad jag ska göra på Alla hjärtans dagar undrar ni alla. Jag har faktiskt en dejt kan man kalla det. Har blivit bombad med mejl och sms av folk som vill bjuda ut mig, så jag var tvungen att lotta en lycklig vinnare.
Hoppas nu att jag får en fin present av honom, annars lottar jag en annan under dejten. Så alla ni reserver där ute, ni kan fortfarande hoppas på en dejt med mig. (Spring till affären och hitta något snyggt till mig) Man vet ju aldrig om det kanske blir ni ändå som får bjuda ut mig.

Lovely day

Gårdagen kan beskrivas med ett ord.
Underbar!
Vi började förfesta hos mig för att sedan dra ut i stan. Självklart fick min partyhatt följa med. När vi var på väg ner i stan träffade vi på nattvandrare. Anna sa att hon hade möhippa och skulle gifta sig. De gick på det, de har nog inte så mycket innanför pannbenet. Vi kom till Tycho och förde ihop en massa bord så alla fick plats. Det blev en massa dans på Tychos "dansgolv"
Vi stack till Tages och tog stämplar.

På Tages träffade vi en massa trevligt folk. Jag fick riktigt ont i mina fötter, det började brännas av smärta. Men fortsatte dansa trots smärtan. När folk frågar efter ens nummer kör jag alltid: Men min mobil är stulen. HAHA
När vi skulle hem kom det fram en kille och sa att jag liknade Lady GaGa.
Jag frågade om man skulle ta det som en diss eller komplimang, men han sa att jag fick klura ut det själv.
Fredde skjutsade mig hem och jag gick ut på baksidan med ett glas i handen. Jag tappade glaset och trillade (nästan) på glasskärvorna.








12 februari 2010

Not lucky me!

Idag var jag hos frissan och färgade håret. Jag skulle göra en mörkare blond nyans med slingor. Men det blev gult! Ser ut som en kyckling. Kommer säkert få höra: Glad Påsk hela helgen. Toppen!
På månddag ska jag färga om det igen.

Lucky me!

rövsvett

Blä! Storstädning idag. Vi ska leka "hur många människor får plats på Amandas rum". Vi ska sitta och trängas i mitt rum som ett par inpackade sillar. Hoppas (inte) någon fiser.

Tralalalala

Sov hos en kompis igår och enligt den personen så sjöng jag i sömnen. Först trodde personen att jag bara skojade, men insåg efter ett tag att det var på riktigt. En video spelades in såklart. Fast jag lyckades radera den, så ni slipper lyssna på min ljuva stäma. Jag gör er en tjänst, ni får behålla er hörsel. Jag är för snäll ibland

11 februari 2010

10 februari 2010


Köpte en pulka här om dan, tror nu inte att den är sönder redan? Ska aldrig köpa en pulka utan hjul igen! Ska ringa konsumentverket och klaga.

Vi har ett ganska komplicerat förhållande


Han är kvinnan och jag är mannen i förhållandet.

Tjur(ig)

Så var man sjuk igen. Jag måste ha världens sämsta imunförsvar. Känns som att jag är sjuk hela tiden och måste äta. Om jag äter tillräckligt med sötsaker så kanske jag blir frisk igen?

09 februari 2010

Stress, stress och lite till stress. Så ser min vardag ut. En jävla massa plugg och jobb. Ibland vill jag bara fly och bosätt mig i en grotta resten av mitt liv, utan tillgång till en rakhyvel.

Idag var "plugg" gruppen hemma hos Alexandra. Hon har en jätte söt hund, den beter sig som en liten katt.
Lite innan jobb tryckte jag i mig tre semlor, vilket inte var så smart. Kändes som att jag var magsjuk och skulle explodera. Fick gå med uppknäppta byxor på jobb, och så skulle alla såklart tala om för mig att jag glömt stänga byxorna. Dem tyckte att de var hysterisk roliga och jag ville bara slänga ut dem genom fönstret.

Jag vill ha sommar nu!



Ligga i poolen med en engångsgrill som flyter omkring och sputar eld på alla.

08 februari 2010

Jag

gillar:
-människor som trillar.
-män i kjol.
-grisar.
-människor som inte kan simma.
-blöjor.
-människor som pratar med sig själva.
-50 öringar.

ogillar:
-min familj.
-pensionärer (de luktar konstigt)
-katter.
-bebisar.
-kvinnor med duk på huvudet (big no no i modevärlden!)

07 februari 2010

minnen

Ungjävel

Jag var ute och gick med Tindra. Helt plötsligt får jag en snöboll i ryggen. Ser att en liten kille gömmer sig bakom ett el hus. Jag går fram och skriker: Vad fan gör du din jävla ungjävel? Han blev rädd, och sa: Det var inte jag, det var två killar, dem sprang iväg. Han blev rädd för min lilla hund och bad mig ta bort henne. Jag sa till honom att han skulle passa sig jävligt noga. Ville mula honom! Jag gick, sen började han skrika: Jävla svenne, hora och sånt. Pallade inte springa efter honom igen. Men men, hoppas gud straffar honom...

Lundakarnevalen


Igår när jag gick förbi AF borgen såg jag att kön till Lundakarnevalståget redan hade börjat. De stod där redan tio på kvällen, och insläppet var klockan tolv i morse. De hade stått hela natten för att få en plats i tåget. Kön var flera kilometer lång, låg sönderslagna grillar och en massa skit överallt. Kul att så många vill vara med i tåget, men att stå där i ett halvt dygn? Nejtack!

03 februari 2010

MY LOVERBOY, WHERE ARE YOU?


Mr Dream guy...
Jag vet alltid vart jag har dig älskling, på McDonalds!

What to do


Jag vet inte om jag ska göra denna kursen, och jobba hela sommaren i Alperna. Jag vill ju vara kvar i Skåne på sommaren. Ångest...

02 februari 2010

Tånaglar


Är det bara jag, eller brukar ni också klippa tånåglar på buss och tåg? Så att dem flyger omkring överallt, hamnar i folks munnar, väskor och liknande.

Min stalker


Åh, jag har en skitjobbig stalker. Han skickar brev till mig varje månad. Han heter Räkning. Varför kan han inte lämna mig ifred? Varje månad skickar han olika brev. Han ger sig aldrig. Han har alltid olka efternamn: telefonräkning och en massa andra. Blää vad jag hatar honom...