Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

30 november 2010

Glögg

Sitter här och skrattar åt allt och inget, åt hundarna som sover, dammråttorna som har en dansuppvisning för mig och mamma som sitter fast i ugnen (ugnen är på). Drack en hel flaska glögg, vilket visade sig vara vinglögg från Systemet. Tror att de har lagt i skrattmedel i den.
Räknas man som homosexuell om man tänder på shemale?
MVH Augustus Stringberg

Svar:
Hej August,

du ställer en viktig fråga. Tyvärr finns det inget konkret svar. Jag försöker själv få svar på följande frågor:

Räknas man som nekrofil om man tänder på människor med hjärtstillestånd? Är man zoofilist om man tänder på neandertalare? Och framför allt, var går gränsen för att man ska kunna kalla sig anasteemafil? Vid två meter? 2,10?

27 november 2010

Don't ask me why

Igår var jag ute med Bella. Jag skulle bara dricka lite eftersom jag skulle jobba idag, jag bestämde att jag skulle dricka max 4 glas vin och 2 groggar. Det slutade med minst det dubbla, vilket inte var smart. Vi var hemma hos någon Mikael eller vad han hette. Vi satt och skrattade åt en kille som hade cirka 10 kg vax i håret. Vi drog vidare till en annan fest och där spelade vi olika kortspel. Alla la kort på mig, så det gick snabbt att dricka. När jag vaknade imorse hade jag fyllt min handväska med stenar och blad.

Idag blir det utgång i stan med Borg och Tomas, eller utgång med Bella i Helsingborg.

26 november 2010

Kom och ta mig här och nu!

Idag frågade Ellinor om jag är sugen på att dra till Australien i ett halvår, eller längre för att jobba. Jag hade lätt kunnat ta paus från skolan en termin eller två för att åka iväg. Lära mig surfa, och bli räddad i vågorna av snygga badvakter. Kom och ta mig! Om vi är säkra på att vi får ett jobb så drar vi direkt efter nyår. Ha det varmt hela tiden, slippa all hemsk snö. Ligga och sola hela dagarna och spana in solbrända snyggingar med en drink i handen, det är livet. Jag vill verkligen bort från Sverige. Bara regn, snö och kyla hela tiden i hemska Sverige. Nej, jag drar så fort jag får chansen.

25 november 2010

Handikapp?

Igår när jag satt på bussen kom en tjej och satte sig bredvid en kille. Killen börjar pilla i ansiktet och trycker ut en finne. Finnen hamnar på tjejens kind. Tjejen börjar skrika hysteriskt och alla på bussen vänder sig om för att se vad som händer. Jag skrattar och håller nästan att kissa på mig. Jag skrattar riktigt högt och alla blickar vänds mot mig. Människorna på bussen undrade säkert vad jag hade för handikapp.

24 november 2010

H&M

Var och kollade BH på H&M idag. Hittade en massa snygga, men alla var i små storlekar. De hade upp till D-kupa. Men det får jag inte plats i, kanske om jag var 12 år igen skulle jag nog få plats i den. Varför kan inte H&M göra BH i vanliga storlekar som DD och F-kupa? Jag önskar att jag kom in i H&Ms underkläder, de har en massa snygga spets BH som jag förälskat mig i. BLÄ på dem!

Desperat?

23 november 2010

Uppstoppade djur

Jag önskar mig uppstoppade djur i julklapp, allt från ekorrar, hundat till hästar. Jag ÄLSKAR uppstoppade djur. Så om ni hittar ett ställe med uppstoppade djur, skriv till mig vart de finns att köpa! Upstoppade djur är så söta, man kan leka med dem, bada, festa och mysa med dem. Ge dem en massa pussar och sånt. Det bästa är att de inte kan prata.

21 november 2010

KATASTROF!

Kan beskriva min lördag med ett ord: Katastrof. Bella och Nina kom till mig och mamma körde oss till HA-klubben i Helsingborg. Kevin hade sin 20års fest där. Vi åt lite mat och började dricka. Det fanns en massa lammkött på plats, yummie. Jag och Nina ville ner i stan, men Bella ville stanna kvar med en kille hon träffat innan. Vi blev sura på henne och började bråka riktigt mycket, ALLA hörde oss skrika. Jag och Nina drog ner i stan och vi var arga och sura. Hatar vänner som dissar en för en kille, orkar inte sånt. Vi kollade runt på lite uteställen i Helsingborg. Bella kom efter någon timme och var förbannad, hon hade bråkat med killen och började bråka med Nina på McDonalds. Hon skrek en massa fula saker och Nina började gråta, vi skulle dra på efterfest och Nina slutade inte gråta, det blev katastrof. Nina är från Jönköping och hon ville hämta sina saker hos Bella och ta in på hotel. Nina lurade vår ena vän, han körde henne till Landskrona för att hon sagt att hennes pappa hade dött, vilket var en lögn. Vem fan ljuger om en sådan sak? Jag och Bella hade kul, tills jag trillar ner för 26 trappsteg. Det känns som att en elefant hoppat på mig. Kan inte ens resa mig själv utan hjälp. Det är hemskt. Tog taxi hem och somnade direkt.

18 november 2010

You found me

Sitter och tänker på framtiden. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Jag vill nya saker hela tiden, kan verkligen inte bestämma mig vad jag vill göra. Varför ska det vara så svårt?

Tondöv?

En sak ni inte visste om mig är att jag älskar klassisk musik. Det kunde man inte tro om mig va? Den bästa avkopplingen jag vet är att lyssna på klassisk musik i sängen. Vet att jag låter nördig, men så är det! Fiol och piano låter så fint i mina öron, önskar att jag kunde spela någon av dem instrumenten, men icke. Gud gjorde mig tondöv. Gör samhället en tjänst genom att inte fösöka lära mig spela instrument. Alla Bach är inte bra på att spela instrument...

17 november 2010

Fall at your feet

Avbeställde min mammografi, ska göra det i januari istället. Jag är en mes! Hämtade ut biljetter till Madame Butterfly på Malmö opera. Ska bli kul att se opera. Kanske ska ta med ett par öronproppar? Jag är sjuk, halsfluss igen. Åh vad jag är duktig på att dra på mig halsfluss hela tiden.

16 november 2010

Mammografi

Ska på mammografi nästa fredag. Har bara hört dåliga saker om det. Att det gör riktigt ont och man blir öm i brösten. Men måste man så måste man! Ber till Gud varje dag att testet kommer gå bra.

14 november 2010

Julklappstips!

Beställde ett spel på www.coolstuff.se. Jag klickade hem det i torsdags och i fredags hämtade jag ut den, snacka om snabb leverans! Jag fastnade direkt för drinkschacket, www.coolstuff.se/Drinkschack. Ett riktigt kul spel att ha på förfesten eller om den tråkiga släkten kommer så kan man fylla dem med shottar. Kommer använda spelet flitigt. Perfekt att ge bort i julklapp, passar alla åldrar och man som kvinna. Har ni svårt att hitta julklappar så finns det allt möjligt på CoolStuffa. Här hittar ni de bästa julklapparna: www.coolstuff.se/Julklappar

Lördag

Igår blev det Helsingborg med Caroline och Johanna. Vi gick runt till olika ställen, och hamnade på Utposten. Träffade en australiensare som tvingade mig att spela Black jack i två timmar. Han bjöd på dricka hela kvällen och han började bli för mycket. Victors kompisar skulle spela min "pojkvän" men de förstörde allt. Vi drog vidare till Tempel. Träffade Emma där och dansade. Vi satte oss ner och en kille började stirra på mig hela tiden. De satte sig vid vårt bord, så jag gick och så följde han efter. Sär! Jag satte mig igen och han fortsatte stirra, han var 2 m från mig hela tiden. Ville bara gå fram och fråga vad hans problem var. Jag lät honom stirra, orkade inte bry mig. Vi skulle ta bussen hem vid 5. Det kom fram en kille när vi satt och väntade på bussen. Det blev lite tjaffs, och vi trodde att han skulle råna oss. Johanna ville kasta kebab på honom. Det slutade med att han kastade vitlökssås på oss. Åh vad jag blev arg.

13 november 2010

Tycker att ni ska rösta på min underbaring! http://www.minfavorit.nu/Rosta.asp?id=857

Ci vediamo

Min huvudvärk dödar mig. Det känns som att en lastbil full med folk från Viktväktarna kört över mig. Idag blir det utgång i Helsingborg med Ellinor och Johanna. Vi ska fånga lite lammkött ikväll som vi kan låsa in i en källare någonstans. Bara att plocka fram när man är sugen.

12 november 2010

Min C-uppsats?

Hade nästan kunnat vara min C-uppsats!

11 november 2010

Shop until you drop

Idag hade Väla kvällsöppet till 23.00. Skulle se om jag hittade något snyggt till helgen, men icke! Hittade bara en massa saker till hundarna. Köpte en massa godis och leksaker för lite över 1000 kr. Varför vet jag inte. Kommer ändå bara bli intryckt i ett skåp. Imorgon blir det Malmö, där måste jag ändå hitta en klänning. Jag hatar att prova kläder på hösten/vintern, av och på hela tiden med jacka, skor och allt annat. BLÖ!

Håller tummarna!

Är nu med i en tävling där man kan vinna ett paket med Lancome produkter. Tävlingen är i sammarbete med hemsidan Lyxtjej.se. Man får även välja en egen produkt som man skulle vilja vinna från hemsidan.
Det här produkten valde jag: Christian Dior Diorshow Loose Powder.

10 november 2010

Jag vann!

Woho vann en tävling hos www.hannahsthlm.blogg.se. Me happy! Vann en goodiebag.

Boomshakalaka

Bakade lussekatter idag. Jag vet att det är lite för tidigt, men var så sugen på det! De blev så himla goda, åt dock lite för många. Här ligger jag nu och har ont som fan i magen. Kollat på Nelly.com i några timmar efter en klänning till Kevins 20års fest och en till den 3:e december. Får panik! Vill ha typ 300 stycken, men måste välja 2. Inte kul alls...

08 november 2010

Halloweenfest

I lördags förfestade vi hos Glenn. Glenn skar sönder Arne(det söta monstret som är med på bilderna) Vi drog till Helsingborg och skulle äta lite på McDonalds. Killarna som var utklädda till horor gick runt och försökte sälja sig. Jag var nära på att kissa på mig så mycket jag skrattade. Killarna (hororna) gick fram till poliserna och frågade hur mycket man fick i böter om man sålde sig. De sa att man fick fängelse. De frågade poliserna sen om de ville köpa dem för en natt, HAHA. Vi drog till festen och söp oss fulla. Festen stängde tidigt för grannarna klagade, vi drog ner i stan och gick runt till en massa ställen. Efterfesten slutade hemma hos Ida. Jag och Johannes skulle ta bussen hem vid 06, men det gick ingen så vi stack till MdDonalds för att äta. Men de serverade inga hamburgare, bara frukost. Vi beställde en massa mat och tryckte i oss det. Sen vid 07 tog vi bussen hem. Sov hela söndagen, så skönt!










Här kommer lite bilder från i fredags!





06 november 2010

Fight for your right to party...

Igår var det 20 års fest. Festen började bra, men spårade ut helt i slutet. Jag var den enda som hade presenter med mig och tyckte att det var hemskt att ingen annan hade köpt något. Det blev slagsmål en massa bråk med alla under kvällen. Det gick vilt till! Tjejerna började nästan slåss för de bråkade om vem som skulle sköta musiken. Jag bara satt och skattade. Det är bara pinsamt att bråka om en sån sak.

Bilder kommer imorgon...typ.

04 november 2010

Gillar ni inte den, så har ni världens sämsta humor!

Wermland

Var på Internationll speedmiddag på Wermlands nation idag. God mat och trevligt sällskap gjorde kvällen perfekt. Det serverades 10 olika rätter, och det var en massa roliga lekar under middagen. Jag rullade hem, och ångrar att jag tryckte i mig så myckt mat.

Catfish

Jag kom hem och skulle ha en lugn kväll, men nej det gick inte. Johanna kom hit, oinbjuden (som hon alltid gör). Hon tvingade mig att kolla på filmen Catfish. En film ni måste se! Den var bra, rolig och sjuk. Killarna i filmen var mums. Vi försökte hitta killen på facebook så att vi kunde stalka honom, men han har nog blockat oss. Ska gå och tröstäta...igen.

01 november 2010

Guinness rekordbok

Vet att ni har saknat mig! I lördags åkte jag och Bella till Helsingborg. Kevin hämtade upp oss och vi drog ner till HA-klubben. De firade 10år så det var en massa medlemmar där från hela Sverige. Bella hittade ett ragg som är från Göteborg, han var helt dum i huvudet. Han trodde att han ägde henne. När de skulle stänga drog jag ner till stan för att sova hos en kompis. Jag skrapade upp hela höften och det rann blod som Niagarafallen. Jag lyckades även flå min stortå. Jag är bäst på att skada mig. Kanske kan vara med i Guinness rekordbok för mest skador.