Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

30 december 2009

Hogwarts


I julklapp önskade jag mig en ny termin på Hogwarts.
Fick jag det? Nej!
Jag saknar min Harry ju. Harry Potter har alltid varit min förbild. När jag varit ledsen och arg så har jag trollat på mitt rum (lite busig får man vara ibland).
Jag kan inte trolla framför er, vanliga mugglare. Ni förstår er inte på oss icke mugglare. Ni måste ha ett tråkigt liv, ni kan varken trolla, flyga eller spela quidditch. Jag kommer ihåg första gången jag var på Hogwarts, allt kändes så overkligt. Det kändes som att dörrarna öppnades av sig själv, trapporna levde sitt eget liv och tavlorna pratade med mig. Jag tror att personalen la något i maten. Hur ska de annars förklara mina "hallucinationer" som de sa att det var!? När de spelade in filmerna på skolan, så var jag sjuk alla gånger.
Åh så typiskt!
Varje gång de var där asså. Det var nästan som att de inte ville ha mig där. Sista filmen så låste de in mig i ett hemligt rum. En gång låste dem porten så att jag inte kom in. Jag hade glömt min trollstav så jag kunde inte trolla mig in. Såklart så var min kvast, Nimbus 2000 på lagning och jag var alldeles för tung för att flygga på min uggla.

1 kommentar: