Att kyssa ett djur är som att slicka på marken, smakfullt.

30 maj 2010

Kalmar



Beachparty

Igår var det beachparty här i Kalmar. De hade bärt in 12 ton sand på kårhuset. Förfesten började i huset, sen drog vi ner till kårhuset och satt där med resten av studenterna. Det var jättemysigt och trevligt. Fick en jävla massa sand i skorna, men det var värt det. Cider och drinkar passerade min mun varje sekund. Tänker inte gå in på detaljer, men jag hade riktigt kul!

Ciao

29 maj 2010

Fredagen

Anna skulle fixa mitt hår, hon lägger plattången på golvet och klumpiga jag trampar såklart på den!

Det var fest på Annas våning så vi gick dit och kollade läget. Det fanns en galen kille som krossade burkar mot pannan. Han började blöda, men fortsatte ändå.

Vi drog ner till Sjösjukan och sen vidare Selvage. Det var en lyckad kväll, alldeles för lyckad. Nu ska vi ner till beachpartyt på Kårhuset. Solen lyser och vi ska dricka vin och bada i bebispool.

28 maj 2010

Good for you

Min bror ringde och berättade att han fått jobb på Sony Ericsson på heltid. Han gjorde sitt examensarbete där, och fick en jävla massa pengar. Han har jobbat där varje sommar sen han var 19 år. Är jätteglad för hans skull. Nu ska jag be honom försörja mig tills jag hittar en annan man som kan försörja mig.

Sex and the city

Jag och Anna drog ner till stan och handlade kläder till Beachpartyt på lördag. Vi åt mat och fikade. Vi kollade även på bio. Vi såg den nya Sex and the city filmen. Den var riktigt bra. Hela biosalongen satt och skrattade. Samantha var så jävla ball! Ni måste se filmen.

Om vädret tillåter blir det grillning på på fredag förmiddag med Annas klasskamrater och på kvällen blir det utgång!

27 maj 2010

Kalmar

Är i Kalmar hemma hos Anna.
Vi började med vin och cider hemma hos Anna igår. Vi drog ner till studentpuben och kollade läget. Vi drog vidare hem till Annas klasskamrater och drack ännu mer vin. Efter ett tag var det dags för Harrys. Annas granne höll i en klubb lite längre bort, så vi stack dit och kollade in stället. De spelade jättebra musik där iaf. Vi sprang tillbaka till Harrys och dansade runt på alla våningar. Slutet av natten närmade sig och jag följde med några random människor på efterfest. Eftersom Anna skulle upp tidigt till skolan (MOHAHAH) så gick hon hem. Jag kom tillbaka redan efter en timme eftersom jag saknade Anna.

Nu ligger jag och väntar på Anna. Mitt huvud kommer att explodera när som helst.

24 maj 2010

Dubbel knäskål

Ni vet att jag trillade på valborg och krossade knäskålen. Nu har jag fått en massa broskbitar under knäskålen, det ser ut som en extra knäskål. Snyggt! Det gör så jävla ont. (Mamma, läs inte!)
Jag kan inte rida längre, mitt liv är förstört. Jag kommer inte kunna ha kul i sängen längre.

Imorgon åker jag och Helena till Tyskland. Handla en massa gottigottgott till sommarens alla händelser. På onsdag blir det Kalmar, stannar nog tills på söndag.

Jag ska Fritzla dig!


Ni vet han Josef Fritzl som låste in sina barn i källaren. Satt och tänkte på hur man kan skrämma sina barn. Man säger att man ska fritzla dem. Låsa in dem i källaren. Ett nytt sätt att sätta skräck i alla ungjävlar...

23 maj 2010

The human centipede


Vill ni se en sjuk film ska ni se The human centipede. Jag satt och skratta genom hela filmen. Det handlar om en man som syr ihop tre människor. Munnen sitter fast i röven på den andra. De äter varandras avföring. Vidrig film, men så jävla rolig på ett sätt. Nej, jag är inte sjuk i huvudet!

Lundakarnevalen dag 2

I lördags drog jag & Helena hem till Sara. De satt de och grillade. Efter ett tag drog vi till Lundakarnevalen. Eftersom det sög på området drog vi till Myntha. Killar i små tjejshorts har invaderat Lund! Hela kvällen spenderades på Myntha, orkar inte skriva mer.

22 maj 2010

Lundakarnevalen dag 1

Fredagen spenderades i Lund. Raita och Helena kom hem till mig. Vi drog till Lund och träffade Madde, Maria och Veronica. På bussen hem till My flippade Maria ut helt! Hon lekte handikappad och jag skattade tills jag började gråta. Vi drog hem till My och började förfesta. My och hennes kille stod för all sprit hela kvällen. Det blev en massa spritspel och olika lekar. Vi skojade runt och hade kul. My och Maria började bråka ett antal gånger, vilket inte var så kul för oss andra. Synd att det blir så. Vi drog ner i stan och kollade runt.
Jag, Linus och Patrik sprang över spåren för vi inte orkade gå, vakterna kom och tog Linus och Patrik. De tog inte mig och jag var överlycklig och skrattade åt Patrik och Linus. De blev utkastade från stationen och min dag var gjord.

Nu ska jag och Helena hem till henne ett tag och busa runt i Häljarp. Ikväll blir det förfest hos Sara och en utgång i Lund.
Bilder kommer lite senare

18 maj 2010

Boys, boys, boys


(klicka på bilden om ni inte ser texten)
Daniel vet hur man gör en flicka glad och lycklig. Synd att jag redan har en man (pojke) min underbara 12åring som är snopplös
Var hemma hos Helena idag. David öppnade hennes garderob och hittade en sangria flaska på 1,5 liter. Sangria brukar smaka skit, men denna var riktigt god! Smakade som blandsaft, vilket inte är bra alls...
Efter att ha klunkat i oss "saften" fick vi för oss att hitta på en massa saker. Som att leka Superman på taket och gräva ner oss under husgrunden och bygga en koja.

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på CSI

Bilder från i lördags

Nu kommer Anna bli glad, har lovat henne bilderna från i lördags men inte orkat lägga in dem. Men här kommer dem






Fika med Talleben


(Bilden är från 2005)
Ska snart ner i stan och fika med Nathalie. Har inte träffat henne på länge. Ska bli kul att sitta och snacka skit, och hitta på ett och annat bus.

Vi hade alltid kul när vi var yngre. En dag fick vi för oss att se vad det kostar för en apa att åka buss. Jag gick på bussen och Talle (Nathalie) lekte apa. Hon sprang på bussen och hoppade mellan sättena och gjorde apljud.
Jag sa: Ett barn och en apa, kostar det extra för apan?
Busschauffören bara skrattade och sa att vi skulle ta det lugnt

Jag är kär och pedofil

Jag hade kunnat vara mamma till denna pojke. Men jag ska gifta mig med honom ändå.
Kommer han inte till mig frivilligt, så får jag kidnappa honom.
He's the love of my life.

I'm your biggest fan,
I'll follow you until you love me.
Chase you down untill youlove me

17 maj 2010

Hemmagjord mjöd



För några år sedan försökte jag och Rebecca göra hemmagjord mjöd. Vi var väl fjorton något och valborg närmade sig. Vi hade ingen sprit och Rebecca fick iden att göra mjöd. Vi kokade ihop alla ingredienser och la mjöden i tomma flaskor. Vi använde glasflaskor och det visade sig att det inte alls var smart av oss. Vi lät mjöden jäsa ett par veckor, en dag öppnade Rebeccas mamma skafferiet och glasflaskan sprack och allt rann ut och det var glasskärvor överallt. Vi hade gömt flaskor i hela huset. Det fanns en flaska som klarade sig, som Rebecca snabbt hann gömma innan hennes mamma hittade den också. Vi smakade drickan, det smakade kräk! Det fanns en massa klumpar också. Vi fortsatte dricka, efter ett tag klarade vi inte av mer, det var för äckligt. Vi kastade skiten och köpte langarvodka istället. Det blev ingen lyckad sprittillverkning för vår del...

16 maj 2010

Vi vet allt om dig...


Jag och Helena hade tråkigt. Vi loggade in på funplanet.se och började chatta med några. Det var en kille som frågade efter msn, vi tog hans msn och började prata med honom. Vi kollade upp hans facebook sida och hittade att han var 26 år och bodde i Skåne.
Vi skrev: Är det kul att vara 26 år och bo i Skåne?
Han blev rädd och skrev: Hur fan vet ni de?
Vi: Jasså, du håller på Man U?
Han: Ni tror att ni är så jävla smarta och kan allt om datorer. Jag ska hacka in mig på er dator och ta era bilder.

Vi tyckte att det var kul, så vi fortsatte att driva med honom ett bra tag.

Party all night long

Igår kom Anna hit, vi fixade oss och tog bussen hem till Borg. Där var Tomas, har inte träffat honom sen min 19års fest, så det var kul att träffa honom igen. Vi körde "Jag har aldrig" tills alla var fulla och glada. Jag och Anna drog ner till stan precis innan de skulle stänga. När jag & Anna är ute har vi alltid så jävla kul! Eftersom jag inte har något i skolan i slutet av månaden åker jag till Kalmar den 27:e maj och stannar tills den 2:a juni. Den 29:e blir det beachparty i kårhuset, vilket inte kommer sluta bra.

15 maj 2010

Rip mormor

När min mormor dog lyssnade jag på denna låten om och om igen i flera månader. Låten är så fin, jag älskar videon och låten. Jag mådde bättre för en liten stund när jag hörde låten, det var lite som terapi för mig

Sitter fast i ett träd

Fick ett samtal från Anna igår.

Anna: Amanda, jag är i skogen!
Jag: Va?
Anna. Ja jag är i skogen.
Jag: Vad fan gör du i skogen?
Anna: Är på väg ner till Skåne.
Jag: Går du eller?
Anna: Jag måste lägga på, jag är i skogen.

HAHA, ibland undrar jag vad Anna går på.

Hur efterbliven kan man vara?


Skulle handla Samarin till mamma. Jag gick in på Stopp (en liten utländsk affär)
Jag frågar killen i kassan om de har Samarin. Jag sa att det var pulver man använde när man har halsbränna.
Killen går iväg och kommer tillbaka med Zendium tandkräm.
Hur efterbliven kan man vara?

14 maj 2010

Ett hemskt uppvaknande i Helsingborg

Vaknade upp i Helsingborg, mamma hämtade mig i stan och vi drog till Väla. Tvingade in henne på The phone house för att fråga killarna i kassan om min mobil hade kommit. Killarna var heta och jag ville inte gå in där med morgonrufs, gårdagens kläder och smink. Inte trevligt alls.
Mamma blev riktigt sur och sa: Så jävla snygga var dem fan inte, han ena likna en tjej i sitt jävla hår.
Jag: Men det är snyggt när killar har lite långt hår.
Mamma bara kollade på mig och sa: Har du tappat dina linser?

När vi kom hem trodde jag att jag skulle få sova ut, men icke! Vi drog till Häljarp och var där hela dagen. Där fanns världens sötaste unge, jag sträckte fram handen så hon fick lukta på mig och sen kunde jag klappa henne (så som man gör när man ska hälsa på en hund)

13 maj 2010

Inlåst i källaren

Vet hur man går mamma på nerverna.

Jag: Mamma, när du var ung, var hjulet uppfunnet då?
Mamma: Utmana inte ödet, Amanda.
Jag: Men ärligt nu, var hjulet uppfunnet?
Mamma: AMEN VAFAN TROR DU!?
Jag: Fanns elden då?
Mamma: Så jävla gammal är jag fan inte!

Det hela slutar med slagsmål, mamma trycker ner mig i toalettstolen och spolar.
Hej källaren, hejdå sovrummet.

Idkat samlag på en spikmatta

Jag borde bo i en plastbubbla!
På något konstigt sätt har jag lyckats riva upp ryggen. Det är inte snyggt med en massa rivsår på ryggen. Bara inte morsan tror att jag hade en vild natt med någon kille. Kanke idkade samlag på en spikmatta?
Idag blir det grillkväll i min stuga med en massa trevligt folk, hoppas det inte börjar regna.

12 maj 2010

Jag "råkade" kasta den...


Mammas födelsedag närmar sig och jag har varit och handlat en jättefin present till henne. En antirynk kräm, HAHA. Ibland tror jag att jag är en ängel. Tänkte ge henne en fettsugning men sa till henne att det var för dyrt så hon för nöja sig med en teckning (hon tror att hon bara ska få en teckning)
Varje år har jag köpt något till henne som jag själv vill ha. Typ en tröja i storlek S. Min vanliga kommentar är: Oj passar den inte? Jag "råkade" kasta kvittot.

Middag på Möllan


Efter jobb hoppade jag in i bastun. Har aldrig använt bastun innan, något jag ångrar. Det var så skönt att bara sitta och slappna av. Efter jag suttit och bastat blev det middag på Möllan. Börjar bli en vana att äta där varje onsdag. Nästa vecka ska vi prova Lilla torg. Längtar redan. Vi gick till Barista för att ta en kaffe, fick gratis smoothie av en jättesnygg kille som jobbade. Kommer att besöka det stället ofta eftersom de har snygg personal, mumma.

11 maj 2010

Catfight på vaGina


Idag var jag och fikade med Johanna i stan. Efter att ha suttit och snackat om gullia pojkar(män) i några timmar, drog vi för att kolla på underkläder i de butiker som Landskrona har att erbjuda. Vi hittade snygga trosor på vaGina Tricot, vi slogs om ett par trosor. Självklart vann jag så jag fick köpa dem.
Vi såg en söt tant på 60+ med fjortisrand. Jag blev så klart avundsjuk på hennes sminkning så jag gick in på H&M och kastade en burk puder i ansiktet på mig själv.

10 maj 2010

Snälla sluta ring mig alla ni som är stumma

Jag tror klubben för stumma människor har fått tag i mitt nummer. Det ringer en massa stumma människor från dolt nummer till mig. Jätte jobbigt att de ringer men säger inget.
Jag står nog på deras HATA lista, i deras förering. Varför ringer stumma människor ens!?

09 maj 2010

Klumpighet i DNA!?

Jag visade mitt knä till brorsan. Han skrattade och sa: Det märks att vi är syskon. Han hade trillat två dagar innan valborg och skrapat upp hela höger knä. Jag trodde att det bara var ett litet småsår, men det var det inte. Det märks att vi har samma klumpiga DNA

HEJ HOPP GUMMISNOPP

Lördagskvällen spenderades i La city. Sara och Ellinor kom hem till mig, vi drog ner i stan och träffade Raita, Borg och hans kusin. Vi gick till Akro för att hälsa på sötnosen Daniel. Jag och Sara spelade på maskinerna, men förlorade alla pengar. Träffade Martina och Micha på Tycho, det var kul att träffa på dem. Micha var för full för att komma ihåg vad hon hette, HAHA.

Idag har jag vatt på ÖG:s (Öst Götas nation) och lagat brunch. Det var fullt med folk idag vilket var väldigt mysigt. Vet inte hur mycket kladdkaka, bärpaj och bacon jag tryckte i mig.
Nu ska jag ta en powernap. Brosan kommer med sin hund och flickvän på söndagsmiddag.

07 maj 2010

En massa snygga killar på LTH.

Idag var jag och delade ut enkäter på LTH. Det gick jättebra, alla ville svara. Trodde det skulle ta en evighet så jag blev glad att det gick så snabbt. Ikväll blir det inflyttningsfest hos Betty. Mitt krossade knä hindrar inte mig från att festa, inget kan hindra mig. Nu ska jag hoppa in i duschen och raka min rygg

Hade nog lite för kul på valborg

Jag har en krossad knäskål. Låter skönt va? Jag trillade som sagt på valborg och slog i mig rejält, jag lyckades ju krossa höger knäskål. Den är svart, mums! Så om ni ser mig får ni gärna sparka mig på knäet.
Jag har lite tur ändå, jag slipper operera den.
Jag hade nog lite för kul på valborg...

06 maj 2010

Tamagotchi istället för viagra?


Glömde berätta vad som hände på jobb för ett par dagar sedan. Jag hängde vid kaffekokaren, jag hittade en tamagotchi där, jag tog upp den och började spela. Från ingenstans kommer en man på 40+ och vill ha tillbaka sin tamagotchi. Han blev skitsur på mig för att jag hade tagit den utan att fråga om lov. Vi började munhuggas lite. Han fick tillbaka sin tamagotchi och jag började asgarva i soffan. Min chef kom och frågade vad som hade hänt. Jag berättade om tamagotchin och han fick ett skrattanfall han med. Vem fan har en tamagotchi när man är 40+?

05 maj 2010

Dagens smart tips

Bli gravid, så slipper du menssmärtor!

Urin i cola?

Jag och mamma går på Hemköp.

Jag: Visste du att man tar urin i de billiga colorna (coca cola)
Mamma: Va!? Fyfan vad äckligt, ska aldrig dricka det igen.
Jag börjar skratta
Mamma: Du, det var inte alls kul!
Jag: Jo lite

Fågelbajs hit och dit

Efter jobb fick jag besök av en gammal kompis. Har inte träffat honom sen första året i gymnasiet. Vi tog en runda i Folkets park och skrattade åt alla som fick fågelbajs på sig, och alla barn som slickade på hundbajs. Vi blev hungriga och drog till Möllevångstorget för att äta lite god mat. Vi åt italiensk mat, mums.
Ibland kan det vara skönt att ta upp kontakten med gamla vänner, man har så mycket att berätta.

Allt handlar om mig nu


Jag har bestämt mig att inte lägga ner energi på idioter mer. Har insett att det inte är värt de. Ska ta tag i mitt liv och hoppas på allt löser sig.

04 maj 2010

Jag ger mina vänner bra tips

Myspys i solen

Idag skulle jag ha sovmorgon, men mamma stoppade mina planer. Hon puttade ner mig från sängen och började hoppa i min säng. Kändes som att det var jordbävning. Hon tog tag mig i håret och drog ut mig i köket, hällde kokande kaffe på mig och sa: Är du vaken nu!?
Vi åkte till Lund för att kolla efter något fult att ha på sig nu när sommaren är på väg, men vi hittade bara snygga saker. Mamma åkte hem och jag stannade kvar i Lund och fikade med Jonathan, vi drog till en mysig krog och åt en riktigt god middag. Nu sitter vi på Jonthes balkong och spottar på alla som går förbi. Ångrar att vi inte köpte vattenballongerna på Tiger. Vi får väl ta använda kondomer från valborg i parken.

03 maj 2010

I feel like crap

Känner att denna delkursen kommer bli jobbig. Vi ska hålla på med statistik, labb och en jävla massa datorarbete. Jättekul! Ska säga upp mig från ett av mina jobb, orkar inte jobba mer. Plus jag ska inte jobba i sommar, hur kan man vilja jobba då?

Bläää

Killar som pratar på skånska är så jävla avtändande...
Det är Freddes fel att jag har denna låten på huvudet hela tiden...

02 maj 2010

Ibland är det skönt att ha tröga vänner.

Jag: Oj, shit nu gick elen.
Vän: Men nej, min mobil funkar ju.
Jag: Men mobiler går inte på el!
Vän: Jaha, ojsan.

01 maj 2010

Valborg 2010

Valborg firades såklart i Lund. Vi åkte hem till Nils och började förfesta där. Efter ett tag drog vi till stadsparken och minglade runt. Jag och Anna korkade upp min vinflaska som var en halvmeter lång och drack det goda innehållet. Vi gick upp mot scenen, vi träffade en massa utbytesstudenter som ville fota oss för jag hade min partyhatt. Alla killar försökte ta den, det var jobbigt så Anna dampade loss och drog hatten ifrån dem. Vi träffade en massa snygga spanjorer, de ville pussa svenska tjejer, det är klart man ställer upp för sitt fosterland. Vi begav oss mot toaletterna och det var flera mil lång kö. Anna trängde in sig på toan och jag hoppade in, det var några tjejer som blev skitarga och skrek och försökte dra upp dörren. Vi sprang ut från toan och såklart trillar jag och slår i mina knän. Vi skulle tillbaka till Nils, och då säger Anna: Amanda, akta dig nu det är en backe där. Jag lägger mig ner och skriker: JAG RULLAR NER!

Väl hemma hos Nils fick jag tvätta av mig all lera och tejpa mina skador eftersom han inte hade plåster. Vi begav oss mot Otto Lindblads väg, det var något studenthus där. Där fanns killar som inte var från skåne, killar som pratar skånska är så jävla avtändande. Vi drog vidare till Helsingkrona nation? Jag kommer inte ihåg vilka nationer vi var på...
Jag blev lurad att följa med till Sparta. Anna och Fredde ringde runt för att fixa mitt nummer, min mamma ringde mig helt orolig och fråga vart jag var. Jag snodde ett bag in box vin från en kille på Sparta och sprang till Mårtenstorget. Vi gick hem till Nils och mamma hämtade oss lite efter fyra på morgonen.

Jag har rivsår i pannan och resten av kroppen, det bevisar att jag hade kul...